ferninho írta:Chino írta:(szerintem elfogultság nélkül is kijelenthető, hogy jobb volt, mint az agyonsztárolt Modric)
hát akkor mi más VBt néztünk...

és örülnétek ti egy "agyonsztárolt" Modricnak... nagyon durván beleillene a Barcába.
Ezzel nem leszólni akartam, mert kiváló játékosnak tartom, a posztján az egyik legjobb és kedvelem is attól függetlenül, hogy nálatok játszik. Ez arra irányult, hogy előzetesen szinte mindenki őt nevezte ki a válogatott sztárjának, aki majd egymaga viszi a horvátokat, ellenben Rakitic szerintem jobb teljesítményt nyújtott. Itt pedig nem lehet igazán elfogultságra hivatkozni, mert akkor elég szkeptikusan álltam Rakitichez, inkább az volt bennem hogy igazán minőségi javulást nem eredményez a leigazolása.
Persze te lehet úgy látod, hogy Modric volt a horvátok húzóembere, legjobbja a VB-n, én máshogy. Összeveszni nem fogunk, tényekkel ezt nem igazán lehet eldönteni.
A padunk tényleg vékony lehet, ebbe belebukhatunk. Ebben sokkal előrébb van a Madrid, ez tény. Igaz ez főleg a középpályánkra. Rafinhaban viszont benne van az ún. Thiago-faktor"(ha már így nevezted. Ini sem bír el már annyi meccset, a brazil pedig még nem tudni mennyire tud egyelőre kibontakozni.
Ha elöl viszont LE rendbe teszi azt a triót, bármely csapat rághatja a körmét.
Amellett mostmár vannak magas embereink bőven. Mind a négy középső védőnk, Busquets, Rakitic, Suarez, (Cuadrado?) elég magas, amivel mind védekezésben, mind támadásban erősödtünk. Eddig mindig megállt bennem az ütő, ha szögletet rúgott az ellenfél, most azért mi is veszélyesek lehetünk, van értelme a beadásoknak is.
Cuadradot még mindig nem tudom hová tenni. Ami mellette szól, hogy mindenképp kell egy jobbhátvéd, a tudásával, képességével abszolut nincs baj, viszont arra a posztra nekünk nem ilyen ember kell. Tényleg hasonlít a fénykorában lévő Alvesre, de akkor nem egy Alba volt a másik szélen, hanem Abidal. Mondjuk a spanyol azért vissza tud zárni, nem egyszer volt, hogy még ő segített be középen, de akkor sem védekezőbb stílusú.
Ellenben ha Lucho taktikájába ő beleillik akkor ámen, de félek az egyik legkardinálisabb problémánkat ezzel nem oldottuk meg.