Rapika írta: Lujo írta:Lehmann egy viszonylag nagy csapatban játszott (Dortmund) és anno hirtelen kellett az Arsenalnak kapus, Király pedig egy kisebb csapatban, de szerintem ez az év a bizonyítás éve lesz nála és nyáron elviszi egy nagyobb csapat, ha kiesik a Palace. A Manchester pedig Schmeihel távozása óta küzd kapus gondokkal, nincs igazán jó kapusuk.
Sztem gerát is elviszi vmi nagyobb klubbocska idény végén!
Sajna most eléggé rosszul áll a szénája a wbanak...

Sajnos a WBA egy gyenge csapat gyenge edzővel (az öreg Robson jobb lett volna). Az egyetlen igazi értékük Gera Zoli! Remélem, el fog igazolni egy normális csapatba, ha kieseik a West Brom (márpedig igencsak sanszos, hogy ki fognak). Azt olvastam egy másik honlapon egy hozzászólásban, hogy olyan a szerződése, hogy ha kiesik a csapat, akkor ingyen igazolható lesz. Tudtok erről valamit?
Király meg idén szerintem a Premiership legjobb kapusa lesz! Remélem őt egy igazán nagy csapat fogja elvinni, bár aggaszt, hogy azt nyilatkozta, eddig mindenhol hosszú ideig védett, és most is ez a célja. Csak nem akar a második ligában játszani (mert sajnos a Palace is nagyon gyenge, könnyen kieshetnek ők is)! Ha nagy csapatba megy, akkor menjen a MU-ba, mert az Arsenalt nagyon nem szeretem, de miatta kénytelen lennék neki szurkolni...
Torghelle Sanyit meg nagyon sajnálom, kaphatna több lehetőséget is. Az kifejezetten undorító volt, amikor Andrew Johnson sérülésekor Dougie Freedman játszott a helyén, akinek nem is az a posztja, ráadásul gyengén is nyomta!