ZBarca írta:A játék PC-re is next-gen verzióban érkezik, úgymint PS4-re vagy ONE-ra.
Na ez is egy jó hír, ugyanis idén váltok PC-re 360ról, és a FIFA meg az NBA amivel fogok elsősorban játszani
A gamepleyről amit linkelt a kolléga pedig felhúzott egy pöppet.
Először a Dortmund első gólja. Bender rálövi, kapusról felpattan egyenesen a kapuba, de Minyolé rohan utána, aztán az orra előtt nézi ahogy bepattan, pedig simán vetődhetett volna hogy kiüsse mielőtt átmegy a vonalon, aztán rögtön lehetett volna kipróbálni a góltechnológiát, de nem...
Aztán volt egy új védés animáció ami tetszett, de ami utána történt az már nem. Hummels hazagurítja a kapusnak, aki luftot rúg és begurul.. na ne! Értem én, hogy megtörténhet, de ha ez egy akármilyen döntőben történik meg akár online akár offline, a kontroller repül az ablakon kifele.
A Dortmund 2. góljánál meg mi a francot csinált Mignole? Lábbal próbált védeni? Elég nevetséges mozdulat volt...
Meg ez a leteszem a labdát a szabadrúgás előtt dolog szép és jó, csak az első 5 után már inkább idegesítő, főleg amikor az ember vesztésre áll és fogytán az idő.
Az új menü meccs előtt, ahol változtathatsz a kezdőn stb. elég pofás, nekem tetszik, bár az előzővel sem volt gond.
Sajnos elég kevés gameplay, és túl sok pozitívum nem volt benne, a kapusokon látszik, hogy dolgoztak, de nem eleget. Labdavezetés stb amit nagyon mondtak, hogy javítottak rajta így ránézésre ugyebár túl sok mindent nem tudok mondani, majd csak akkor ha én játszok.
Ettől függetlenül már nagyon várom, hogy legyen gépem és játszhassak vele, érettségi ide vagy oda