Erősebbek, de az "underdog" szituáció jól is jöhet.

Én a sajátjainkkal szemben bizakodó vagyok, pont olyan jelek vannak, hogy egy jó csapat jöhet össze. Lehet a Real "látványosabb" lesz, meg rúg majd ezer milliárd gólt, de a végén a pontok számítanak. Lásd tavaly az Atletico, akik jóval kevesebb gólt rúgott, de a lőtéri kutyát nem érdekli, mert a pontok a lényeg. Olyan jelekre gondolok, hogy csapatemberek jöttek (Suarez az anyját megfojtaná egy kanál vízben a győzelemért többieket meg már most látjuk), LE már most közbelépett a figyelmezgetésekkel, nem haknizunk 200 meccset az előszezonban (sokkal többet ér napi 2-3 edzés zárt falak mögött, mint minden héten játszani 2-3 felkészülési meccset). Hangsúlyozom, lehet a Real agyonver mindenkit, de mi meg csapatként léptünk előre. A kispad is gyengébb nevekre, Lucho is más mint Ancelotti, mind-mind józan érvek. Viszont a szezon tényleg hosszú, s nyilván kell a mély keret meg kell szerencse is a sérülések elkerülésével, de a mostani csapatunkban megvan a lehetőség, hogy erőben felvegye a versenyt a két madridi csapattal. Atleticot sem szabad elfeledni, sőt. Ők is még masszívabb gárda lesznek mint tavaly távozók ide vagy oda. Nekünk megvan a rendszerünk idétlen idők óta, ebbe most olyan emberek jöttek, akiket könnyen lehet integrálni. Lehet jönni Kroos-szal meg társai, nekünk nem kell ilyen embereket beépíteni, megvan az alapséma (eddig is mindig visszahúzódott az egyik középpályás a 2 belső védő közé amúgy) alapfelállás, alapkövek. Suarez lehet kérdőjel, akinek meg kell találni a helyét, viszont ő meg egy nagyon energikus játékos, s nem hiszem hogy vele gond lenne a beilleszkedéssel. Neymar helye is lehet kérdőjel, nála inkább a morált kell helyrerakni, meg a feladatát megértetni vele. Messi nagy kérdőjel reménykedjünk benne, de úgy érzem vele kapcsolatban meg pl Xavival kapcsolatban, hogy LE felpszkálja őket rendesen majd.
Bárki elővehet, mert optimistán látom ma és mikor visszatérünk a szezon végén a konzekvenciákra, akkor nagy lebőgés van, de én abszolút pozitívan látom a mostani csapatot. És a hangsúly a csapaton van, mindenki a nagytámadóhármasról beszél, de szerintem korántsem ezen van a hangsúly. Hanem a csapatjátékon, és ebben előrébb fogunk lépni. Onnantól meg már lehet alapozni. Bárki elteheti aláírásba, lementheti, leírhatja, hogy Bob jó hülye volt, de állítom ez a csapat ott lesz az elszámolásnál.
Real erős, de nekünk saját magunkra kell figyelni, s kidolgozni a csapatot. Ezért is írtam hogy nagyon tetszik a kevés edzőmeccs, mert lehet formálódni.