Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
12.000 eurojába került Eto'o-nak, szóval kérd csak nyugodtan szülinapodra, és megrövidíted 12k-val a derék Sámuelt!Boixos írta:kiváncsi vagyok, h a k.öcsögcabrón margitozás mennyibe kerül, mert ha az is ilyen akciós, akkor elkezdek gyűjteni, vagy majd azt kérem a szülinapomra!
Kezmanrol ne is bexéljunkCooltiszo írta:Ezt tudni lehetett, hogy az Atletico nem fog "élete formájában játszani".
Az utóbbi időben legyen akármiylen a formája, a Realtól midig sikerül beszívnia pár gólt, és kikapni. A másik Torres, szinte meg lepődtem volna, ha fele annyira jól küldi mint ellenünk mindig.
Én viszont pont ezért nem foglalkozom az ilyennel, mert ekkora baromság. Tenni nem tudok ellene, idegesíteni meg nem fogom magam rajta, mert nincs értelme...Boixos írta:látod, ekkora baromság ez az egész. de ezzel együtt sztem nem lehet elmenni szó nélkül az ilyen dolgok mellett, mert addig van visszatartó erő ezek ellen (még ha esetleg kevésnek is tűnik), amíg szólnak ezekért, és nem hagyják folyni az eseményeket. annak eddig sohasem volt jó vége.antiimperialista írta:...Az meg a zaragozai szurkolók korlátoltságát jelzi, hogy bár a huhogás Eto'o ellen irányult, az ő színes bőrű játékosuk (Ewerthon, hirtelen nem ugrik be, van-e több is) is magára vehette. Ezért nem értem, miért huhognak olyan csapatok szurkolói fekete bőrű játékosokat, akiknek saját csapatukban is megtalálható egy vagy több...
az ilyen nevetséges büntetések, mint ez a 9 rugó, viszont pont nem ér sz.rt sem ezügyben.
látod, ekkora baromság ez az egész. de ezzel együtt sztem nem lehet elmenni szó nélkül az ilyen dolgok mellett, mert addig van visszatartó erő ezek ellen (még ha esetleg kevésnek is tűnik), amíg szólnak ezekért, és nem hagyják folyni az eseményeket. annak eddig sohasem volt jó vége.antiimperialista írta:...Az meg a zaragozai szurkolók korlátoltságát jelzi, hogy bár a huhogás Eto'o ellen irányult, az ő színes bőrű játékosuk (Ewerthon, hirtelen nem ugrik be, van-e több is) is magára vehette. Ezért nem értem, miért huhognak olyan csapatok szurkolói fekete bőrű játékosokat, akiknek saját csapatukban is megtalálható egy vagy több...