Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem látom sokakkal ellentétben borulátoan a jövötS.Agüero írta:+ Jövőre visszajön a kölcsönből Denis Suárez.ntibi67 írta:uj téma
ne felejtsük el, hogy van három 18 éves világklasszisunk az utánpotlásunkbol
Munir Halilovic Edgar
Bár a világklasszis túlzás, mondjuk úgy, hogy azok lehetnek.
Nem sokat kellett rá várni.Gali írta:Pontosítok: Cuadrado vagy senki.S.Agüero írta:A Mundo holnapi címlapja: Cuadrado, vagy valaki.
Asszem nem kell túlragoznom.
Ez már beszédesebb.
+ Jövőre visszajön a kölcsönből Denis Suárez.ntibi67 írta:uj téma
ne felejtsük el, hogy van három 18 éves világklasszisunk az utánpotlásunkbol
Munir Halilovic Edgar
palesz77 írta:Látom ma sem maradhatott el a szokásos "miért nem Mangalát vettük meg??" komment..![]()
Jól összefoglaltad a dolgokat, szinte mindennel egyetértek.noname írta:...
Elakarják ők adni csak annak aki többet fizet érte,meg akkor ott van még a játékos is ,lehet hogy a több pénzt fogja választani.danianevem írta:Ha van valóságalapja, akkor az üzenet elég egyértelmű: nem akarják eladni...Kubla9 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/12 ... cuadradora Ajánlat nélkül nehéz lesz,de 50M nem ér az biztos.
Mondjuk engem leginkább az zavar, hogy elég egyoldalúnak tűnik a jobbhátvéd kérdése. Vagy Cuadrado, vagy reménykedjünk, hogy Alves/Montoya megoldja.
Ha van valóságalapja, akkor az üzenet elég egyértelmű: nem akarják eladni...Kubla9 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2014/08/12 ... cuadradora Ajánlat nélkül nehéz lesz,de 50M nem ér az biztos.
A probléma az, hogy ha visszapörgetnénk az idő kerekét a szezon végére, szerintem százból száz szurkoló azt mondaná, hogy a középhátvéd poszt foltozása a legégetőbb kérdés. Oda kell egy 'A'-kategóriás világklasszis igazolás, aki tuti beválik. Kerül, amibe kerül. A védelembe kellett volna egy Suarez-kaliberű játékos, nem előre. Oda kellett volna olyat venni, aki biztos beválik.noname írta:Tény, hogy Mathieu és Vermaelen sem ad 100%-os biztonságot, de ne feledjük azt, hogy Mathieu a végtelenségig megbízható és fegyelmezett, míg Vermaelen, ha formába lendül , akkor a világ top5 védőjének egyike. Lehet panaszkodni, de azért egyáltalán nem rossz ez.
Nekem is bőven elegem van a jelenlegi vezetőségből, de ahogy most a középső védő témát megoldották tulajdonképpen egyáltalán nem rossz.
Ez meg a másik. A szezon előtt egyértelmű volt, hogy a középhátvéd poszt mellett Danival kell kezdeni valamit. Az más kérdés, hogy a VB-n akkorát blamált, hogy gyakorlatilag az eladhatatlan kategóriába tornászta magát és a fizetési igényeit, de a tény ettől még tény marad, jelesül ezt sem sikerült (mindezigáig) megoldani.noname írta: A legnagyobb baklövés h Daniel mindenmeccsen15támadástelszúrokmertegyfelmosóvedérisjobbanadbe Alves jövőre is minket erősít a jelek szerint.Inkább ezért kéne Zubiékat lehordani, nem pedig azért, amit kivételesen egész jól megoldottak.
Pontosítok: Cuadrado vagy senki.S.Agüero írta:A Mundo holnapi címlapja: Cuadrado, vagy valaki.
Asszem nem kell túlragoznom.
ez így tök oké elméletben, csak nem látom, hogy valóságban hogy lett volna ezChino írta:Hol itt a logika?! Ha a marokkóiért ki fizettünk volna mondjuk 45 milliót, szerintem az a +25 millió megérte volna a Mathieu-Benatia cserét.
Pont ez az. Főleg Vermaelen-nel. Ő már két-három éve nem képes azt hozni amit tud. Piqué dettó, és nem igazán tűnik úgy változna. Vezérnek pedig egyedül a belgát tudom elképzelni vagy Bartrat olyan 2 év múlva, ha egyáltalán megkapja a lehetőséget.MyShadow írta:
Szimplán túlértékelt, jónak vélt marketing értékű játékosok, olyan csapatokból, ahol eladni szokták a tehetségeket...
Sztem sokkal jobb döntést hoztak Mathieu és Vermaelen vételével, mert bár egyik sem világklasszis, de amit tudnak (és az abszolúte nem rossz), azt képesek hozni, tapasztaltak ( védelembe ilyen kell), képesek vezérek lenni (erre is nagy szükség van ott hátul) és nem mellesleg ketten vannak, ami nagyon nem mindegy:)
Silva például távozni akart Párizsból Blanc miatt, de még ha ez túlzás volt is, nem volt az érinthetetlen kategória. De Zubiék inkább üldözték a taknyos Marquinhost.MyShadow írta:Ha klasszis védőt akarunk, akkor egy öregnek csúfolt Thiago Silvát, Kompanyt, Sergio Ramost, Boatenget, Ivanovicot hoznék, de ők mozdíthatatlanok, és nem mellesleg az agyon fikázott Piqué a többségnél sokkal tehetségesebb és intelligensebb, ha képes javítani a hozzáállásán, messze a legjobb védő lesz itt még hosszú évekig!
Csak hát most divat a Fifából kiindulni meg a tömeggel együtt pampogni.... már bocs