Realboy94 írta:Talán azért az egy kicsit erős, hogy ha nagyon átnézem, de nagyon sok fikázás, meg a hőbölgés.
Ha megnézzük RMCF-et igazán nem lehet hova sorolni. Nagyon ért a focihoz. A két fórumot egybevéve senki nem ért hozzá olyan jól...de az a stílus...
mondjuk azért Ti is kicsit haza beszéltek, mert közel sem olyan vészes a helyzet, de tény, hogy sok a fb szintü felhasználó senkit meg ne bántva. Ha azok átmennének az FB-re kommentelni, máris más lenne a színvonal.
Én megmondom őszintén bírom azt a fórumot is, tény, hogy sok olyan hsz van, ami csak Barca cikizésből áll, de azokkal szimplán nem foglalkozok - általában. Viszont nagyon sok témában jól el lehet beszélgetni/vitatkozni a dolgokról, nekem pl kifejezetten tetszik, hogy az ottani Barca vs Real topicba ennyien írnak, jó a külsős véleményeket is látni, nem csak a hazaiakat.
Persze ott van R.M.C.F. például, akit te is írtál. Nagyon jó gondolatai vannak a fociról, de a stílusa, és a hihetetlen antiBarca hozzáállása.. Na mindegy -
szerk.: erre persze hogy pont most ír egy tök korrekt hsz-t a Real Madrid vs Barcelona topicban..

De ilyenek nálunk is vannak, Leon hasonló ámokfutást rendez sokszor ebben a topicban - ha olvasod, akkor ne vedd sértésnek, de szerintem ezzel a dologgal te is tisztában vagy..

-, de ezekkel meg ha nem akar, akkor nem foglalkozik az ember. Viszont ha ezek felett a dolgok felett továbbsiklik valaki, akkor teljesen élvezhető ott is a fórumozás szerintem - vagyis hát annak, aki arra vágyik, hogy az ellentáborral is megvitassa ezeket a dolgokat..