noname írta:Kb én is így vagyok vele, bár teljesen elégedett akkor lettem volna ha Benatia az egyik kv igazolás...
Hát ha tényleg akarjuk Cuadradot, akkor kell rá a pénz.. Benatia meg kb egyedül lett volna annyi, mint a 2 védőnk - sőt, lehet több is. Persze értem, hogy mit mondasz, de sajnos ez ilyen vagy-vagy kategória volt most - elsősorban Suárez ára miatt.
mess2009 írta:ezt én is nagyon remélem, elsősorban azért, mert ez (Di Maria eladása) az első komoly melléfogásuk lenne, és mert ha marad az csak nekünk rossz.....
Nem biztos az, ha marad annyian lesznek elől mint az oroszok, nem biztos, hogy jót tenne az a csapatösszhangnak..
Gali írta:Reméljük a MU tényleg rámozdul Di Maríara és akkor nem lesz konkurencia a Cuadrado ügyletben. Ráadásul ebben az esetben olcsóbban is meg lehet szerezni a kolumbiait.
A
'Daily Mail' szerint imáink meghallgattatásra találtak - de mivel Daily Mail, ezért nem venném túl komolyan.. Amúgy ha esetleg igaz is, akkor sem fogjuk szerintem olcsóbban megszerezni a kolumbiait, max 2-3 millióval - Zubiékból indulok ki..