Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma már tényleg nincs mire fogni,a HJK-t a B csatársorával is magabiztosan kéne verni legalább 2-3 góllal.shutterisland írta:ma 16.00-kor játszunk a helsinki ellen, a digi adja, és végre élőben láthatom.
az ellenfél gyengesége miatt ma végre magabiztos győzelmet és gólokat várok a csapattól.
Ez full igaz.Barcaman1993 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy idén kevés felkészülési meccset játszottunk?
A szombatival, meg a Gamperrel 5 meccs. Abból a keret felének 1-2 meccs lesz a lábában...
+ a vbBarcaman1993 írta:Csak nekem tűnik úgy, hogy idén kevés felkészülési meccset játszottunk?
A szombatival, meg a Gamperrel 5 meccs. Abból a keret felének 1-2 meccs lesz a lábában...
Sztornó minden eddigi infóm, most olvastam, hogy titokban már velünk eddz 2 hete, de a hírekkel ellentétben LE szabadulni akar tőle, azért nem utazik!visca el barca írta:jah ténylegkajak ugy emlékeztem, hogy már rég itt van
pedig egy kicsit remenykedtem h eladjuk és azért nincs itt, de jöttél Te és elcsesztél mindent
pedig ez ferni tisztsége
Ez logikus, viszont a Gamperen fogunk kiállni először teljes kezdővel, utána már az Elche elleni bajnoki következik.palesz77 írta:Ugyan akkor ért vissza a nyaralásból, mint Mascherano és Messi. Ha ők nem mennek, akkor érthető, hogy Dani se.visca el barca írta:alves meglepő. napoli ellen sem játszott (azt nem tudom h ott volt e svájban), nem hinném h sérült...
Ugyan akkor ért vissza a nyaralásból, mint Mascherano és Messi. Ha ők nem mennek, akkor érthető, hogy Dani se.visca el barca írta:alves meglepő. napoli ellen sem játszott (azt nem tudom h ott volt e svájban), nem hinném h sérült...
alves meglepő. napoli ellen sem játszott (azt nem tudom h ott volt e svájban), nem hinném h sérült...ZBarca írta:Xavi, Mathieu, Song, Afellay, Adriano, Mascherano, Alves, Messi és Neymar sem utazik Finnországba. [fcb]
Sandro valóban középszerű, de én Dongou mellett még mindig kitartok. Látok benne tehetséget.kristop írta: sandro és dongou voltak tavaly a bében a középcsatárok, előbbi 7, utóbbi 8 góllal. szerintem egyik játékosba se nagyon reménykedjetek, hogy a felnőtt csapatban látjátok. középszerűek.
Barcaman1993 írta:Jó lesz ez srácok. A helyzeteink meg vannak, a probléma a helyzetkihasználással van. De ezzel együtt is sokkal jobbak voltunk a Napolinál. Ha mellé hozzávesszük, hogy a Mathieu-Alves-Mascherano-Xavi-Messi-Suárez-Neymar pakk hiányzott, akkor azt hiszem, hogy nem kell aggódnunk (merem remélni).
Nincs ezen semmi meglepő Rakitic ennyire jó! Csupaszív és ügyes. Nagy tanár lesz ő még. Ini már a VBn is nagyon gyenge volt a többi spanyollal együtt. Elfőradtak.Barcaman1993 írta: Ami egyértelmű: a kp nem dominál eléggé. Rakitic meglepően jó, Iniesta kicsit visszaesett. Xavira még bőven lesz szüksége ennek a csapatnak. A támadásokat illene góllal befejeznünk. Erre a támadóhármasunk tökéletes lehet. L.E. sztem direkt játszatta kevesebbet Delafeut, szimplán erőt akart demonstrálni. A nyilatkozata meg egyértelmű, hogy figyelem elterelés. A vak is látja, hogy Deulofeu mennyivel jobban játszik Pedronál. A probléma az, hogy egyelőre Pedrot favorizálja, aminek nem hiszem, hogy bárki is örül. A jobbhátvéd poszt egyelőre üres. Nem mondom, hogy Montoya sokat hibázott volna, de látható, hogy a támadásoknál esetlen, a védekezése meg továbbra is gyengécske. Ide akár Alvesre, akár Cuadradora nagy szükség lenne.
sandro és dongou voltak tavaly a bében a középcsatárok, előbbi 7, utóbbi 8 góllal. szerintem egyik játékosba se nagyon reménykedjetek, hogy a felnőtt csapatban látjátok. középszerűek.Lionel85 írta:Amúgy ez a Sandro Ramírez honnan jött? Most látom először játszani az idei meccseken, de a Nice elleni kapufáját leszámítva semmit nem csinált. Ezért a srácért van Dongou mellőzve?
a barca ranglétra legaljáról.Lionel85 írta:Amúgy ez a Sandro Ramírez honnan jött?
Ezt az utolsó mondatodat leszámítva szinte teljesen egyetértek.Barcaman1993 írta:A fiatalok tegnap a szokásosnál gyengébbek voltak.
Az kimaradt a posztomból, hogy valahol a Rijkaard és Pep-féle csapatjáték átmenetét kellene megtalálni. A betömörülős foci ellen meg épp nem a labdajáratás a hasznos, hanem az egyéni villanások/átlövések. Ha nyíltabb lesz a játék, én reménykedem benne, akkor lenne jó Mascherano Busquets helyére, mert a spanyol az életben nem fog leütközni egy Robbent vagy Balet.crixus írta:Abból a szempontból örülnék ennek én is, hogy több lenne a szép egyéni megmozdulás, csel. Viszont ha továbbra is hasonlóan lassan hozzuk majd fel a labdákat, akkor elöl nem lesz elég tér a cselekhez.
A profi futball 2006 óta sokat változott. Ha megnézzük a mostani nagyokat, akkor elmondható, hogy szinte mindenhol a biztos védekezés, a visszazárás az első, talán a Bayern az egyetlen, ahol Pep miatt a labdatartás az első. Rengeteg a jó kontracsapat, akik ha egy Suárez-Messi-Neymar trióval találkoznak, akkor be fogják parkolni a buszt keményen hazai pályán is. Ez az, amit egy gyors, pontos labdajáratás könnyebben ki tudna játszani, mint ha 1-1 játékos megpróbálna átmenni a dupla védősoron....
Azért azt ne felejtsük el, hogy Munir tavaly ilyenkor még a Juvenil A-val készült, az amatőr bajnokságban. Még csak nem is a B csapatban. Oda is csak tavaly év közben robbant be.palesz77 írta:A Muniros dologban meg lenne kérdésem. A srác mennyivel nagyobb gólvágó a kicsiknél? Azt tudom, hogy Bl gólkirály lett, meg félpályás gólt lőtt, de ilyen 1v1-es szitukban sokkal erősebb? Mert tényleg elég ügyesen mozog be, csak az istenért sem akarja eltolni a kapus mellett.. Engem ez bosszant a legjobban, hogy ezekben a szitukban rögtön lőni próbál, akkor is, amikor nem kéne. konkrétan mindkét meccset megnyerhette volna egymaga nekünk, ha kicsit higgadtabb a kapu előtt..