Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akkor már csak egy embert kell gazolnunk majd, ott lesz Ié!visca el barca írta:ez megint csak nézőpont kérdése. ha beválik, 10 évig jó lesz. a mi védőink 28-30 évesek, lehet olcsók, de 2-3 év mulva csere...
ez megint csak nézőpont kérdése. ha beválik, 10 évig jó lesz. a mi védőink 28-30 évesek, lehet olcsók, de 2-3 év mulva csere...Varatrix írta:Na itt tart a piac... Szóval biztos jó játékos meg minden, de ennyiért én kummára örülök hogy nem jött ide. Ráadásul azért nem egy sokat látott világklasszis játékosról beszélünk.StickyFingaz írta:A Chevrolet is valami rekordösszeget fizet nekik.
Közben Mangala a Cityé.53 millát fizettek érte.
Nem tudok olyan védőt akiért ez az összeg nem lenne sok.
Na itt tart a piac... Szóval biztos jó játékos meg minden, de ennyiért én kummára örülök hogy nem jött ide. Ráadásul azért nem egy sokat látott világklasszis játékosról beszélünk.StickyFingaz írta:A Chevrolet is valami rekordösszeget fizet nekik.
Közben Mangala a Cityé.53 millát fizettek érte.
Ha jól tudom az csak 2015 nyarán lép életbe. De akkor mégis honnan van ennyi pénzükdAve09 írta:Az Adidassal nemrég írtak alá brutális szerződést,750 millió fontot kapnak érte,szóval van miből gazdálkodni.palesz77 írta:Én most azon gondolkoztam, hogy a MU hogy a francba tud ennyit költeni? Eddig 73 millió euróért vettek 2 játékost, most űzik Vidalt, Cuadradot és Benatiát, ezek közül a legolcsóbb is 38 millió lenne.. Tegyük fel, hogy megveszik mindegyiküket, és még baráti árral fogok számolni - Vidal 45, Cuadrado 40, Benatia meg 35 -, az is közel 200 millió úgy, hogy mellé 10 millióért adtak el eddig játékost.. Rájuk nem vonatkozik az FFP vagy mi?
Nem mondom, mi se költünk keveset - sőt, ha Cuadrado és Vermaelen is jönne, akkor elérnénk a 200-at mi is -, de mi legalább 80 millió értékben el is adtunk játékosokat..
Az Adidassal nemrég írtak alá brutális szerződést,750 millió fontot kapnak érte,szóval van miből gazdálkodni.palesz77 írta:Én most azon gondolkoztam, hogy a MU hogy a francba tud ennyit költeni? Eddig 73 millió euróért vettek 2 játékost, most űzik Vidalt, Cuadradot és Benatiát, ezek közül a legolcsóbb is 38 millió lenne.. Tegyük fel, hogy megveszik mindegyiküket, és még baráti árral fogok számolni - Vidal 45, Cuadrado 40, Benatia meg 35 -, az is közel 200 millió úgy, hogy mellé 10 millióért adtak el eddig játékost.. Rájuk nem vonatkozik az FFP vagy mi?
Nem mondom, mi se költünk keveset - sőt, ha Cuadrado és Vermaelen is jönne, akkor elérnénk a 200-at mi is -, de mi legalább 80 millió értékben el is adtunk játékosokat..
A goal.com és a transfermarkt is 40 millió eurót ír.Alfa írta:Az árát lehet tudni ?ab1daL írta:Eliaquim Mangala
FC PortoManchester City
Az árát lehet tudni ?ab1daL írta:Eliaquim Mangala
FC PortoManchester City
Ó akkor mindegypalesz77 írta:Robinho is onnan jött, még amikor visszament kölcsönbe egyszer pár éve Brazíliába, akkor játszottak is együtt a Santosban.. Szóval nem valami váratlan fordulat ez szerintem.AndrisBarca írta:OMG a Santosba? Neymar régi klubjába?
Robinho is onnan jött, még amikor visszament kölcsönbe egyszer pár éve Brazíliába, akkor játszottak is együtt a Santosban.. Szóval nem valami váratlan fordulat ez szerintem.AndrisBarca írta:OMG a Santosba? Neymar régi klubjába?
OMG a Santosba? Neymar régi klubjába?zola8787 írta:Most komolyan...AndrisBarca írta:Melyik klubba?PCsabi írta:Robinho is 30 éves, aztán megy haza...
google-be bemásolod, nem, nem beírod, hanem másolod (úgy gyorsabb, könnyebb...) és nem a magyar nyelvű wikipédiára kattintasz. Voálá már ott is van, hogy Santos.
Elnézést, de nekem már most megvan az év fórumozója
Most komolyan...AndrisBarca írta:Melyik klubba?PCsabi írta:Robinho is 30 éves, aztán megy haza...
Melyik klubba?PCsabi írta:Robinho is 30 éves, aztán megy haza...
Én sajnálom, szegény kegyetlenül elcseszte a karrierjét.. A 07/08-as idényben amit bemutatott a Real színeiben, az valami parádés volt. Csak onnan aztán elment a Pl-be, ami egyáltalán nem volt neki való, a Milan meg szintén szörnyű választás volt, de mire odakerült addigra már amúgy is valami megváltozott benne, eltűnt a szamba kicsit. Ha marad Spanyolországban, érzésem szerint sokkal nagyobb karriert futhatott volna be..PCsabi írta:Robinho is 30 éves, aztán megy haza...