daffy írta:BarcafanTomee írta:
nem úgy gondoltam én az izmost, ahogy a testépítők. Nem vagyok benne annyira az ilyen dolgokban mint te. Nem vagyok testépítő csak próbálok ügyelni a kondimra, de az utóbbi időben elmaradt.
nagyon távol vagyok én a hozzáértőtől,csak el tudom(vagyis azt hiszem

) indítani az embereket a megfelelő úton.
nem bántásként írtam,csak sokaktól hallani,hogy nem kell lábra edzeni,mert focizik az illető. én is fociztam a másodosztályig minden szinten,így van tapasztalatom e téren és bizton állítom,hogy általános tévedés. azt hittem,hogy te is így értetted
nem, nem. Tudom azokat a típusokat, akik nyár előtt csak felfújják a felső testüket és a lábuk pedig cingár, és csak divatból csinálják, meg, hogy face-re legyen kép. Na, ezeket ki nem állhatom

Nem írtam oda, félre érthető volt. Egy program alapján szoktam edzeni, amit egy kedves barátom ajánlott. De számomra nem is a programon van a lényeg, hanem, hogy mozogjak minél többet. Étrendeket se köveket sajnos úgy ahogy kéne, csak alapszinten figyelek oda, hogy mit egyek, mennyit meg mikor. Ami van abból gazdálkodok, nem szoktam kiegészítőkre költeni. Ami a természetből jön azt szeretem inkább fogyasztani. Meg azt az elvet követem, hogy ehetek bármit, bármennyit, ha eleget mozgok hozzá. Szóval eléggé a saját fejem után megyek ilyen téren.