Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg akartam kérdezni ennek a miértjét, de véletlen kimaradt az írásomból, te viszont látatlanba megválaszoltad a fel nem tett kérdésemet ispalesz77 írta:Na ez úgy érzem nekem is szól, mert az én véleményem is változott róla, nem is kicsit. Köszönhető ez a felkészülési meccseinken látott játék képének, amiből egyértelmű kiderült, hogy a szélsőink rendkívül offenzívak lesznek jövőre. Ilyen posztra pedig jó lenne a kolumbiai, már majdnem 3-5-2-t/3-4-3-at játszottunk mindkét utóbbi meccsen, az meg simán feküdne neki is..Capon írta:Ahogy telik az idő változnak a vélemények meg az elvárások is ahogy látom, pl. lásd Cuadrado esetét. Az ő megítélése is 180 fokos fordulatot vett kb. 2 hét alatt (és most tényleg nem ellene beszélek).
Na ez úgy érzem nekem is szól, mert az én véleményem is változott róla, nem is kicsit. Köszönhető ez a felkészülési meccseinken látott játék képének, amiből egyértelmű kiderült, hogy a szélsőink rendkívül offenzívak lesznek jövőre. Ilyen posztra pedig jó lenne a kolumbiai, már majdnem 3-5-2-t/3-4-3-at játszottunk mindkét utóbbi meccsen, az meg simán feküdne neki is..Capon írta:Ahogy telik az idő változnak a vélemények meg az elvárások is ahogy látom, pl. lásd Cuadrado esetét. Az ő megítélése is 180 fokos fordulatot vett kb. 2 hét alatt (és most tényleg nem ellene beszélek).
Ezzel meg egyetértek, inkább nézegetném már jövőre is Iét néhanapján, mint a dánt ..visca el barca írta:sosem voltam ilyen hozunk fel b-ből mindenkit tipus, de inkább az mint h aggert kelljen néznem...
inkább mint a 5ös lottó sorsolás. az első szám előtt reménykedsz, aztán mikor mellé megy már ugy gondolod a 4es is szép summat hozcsababarca írta:Kínos.PCsabi írta:Mondjuk az kabaré, hogy úgy indultunk neki ennek az átigazolási szezonnak, hogy Hummels/Marquinhos/Benatia/Luiz, aztán végül jön Mathieu meg Vermaelen...
Mintha elmennél kocsit venni, eldöntöd,hogy veszel egy VW-AUDI-MERCI-BMW-t, aztán rádbeszélnek egy suzukit vagy egy opelt.
Ahogy telik az idő változnak a vélemények meg az elvárások is ahogy látom, pl. lásd Cuadrado esetét. Az ő megítélése is 180 fokos fordulatot vett kb. 2 hét alatt (és most tényleg nem ellene beszélek).PCsabi írta:Mondjuk az kabaré, hogy úgy indultunk neki ennek az átigazolási szezonnak, hogy Hummels/Marquinhos/Benatia/Luiz, aztán végül jön Mathieu meg Vermaelen...
Van olyan, aki tiszta szívből örülne Vermaelen-nek?
Kínos.PCsabi írta:Mondjuk az kabaré, hogy úgy indultunk neki ennek az átigazolási szezonnak, hogy Hummels/Marquinhos/Benatia/Luiz, aztán végül jön Mathieu meg Vermaelen...
Mondjuk Matyi az első meccse alapján pazar igazolás volt szerintem..ZBarca írta: de eddig Mathieut leszámítva jól igazolnak.
Pedig én akkor örülnék neki, ha azt a formáját hozná..PCsabi írta:Van olyan, aki örülne Vermaelen-nek? És ne gyertek ilyen "de hát 3-4 éve jó volt" meg "ha az első éves Arsenal-os formáját hozza" szöveggel.
A kapus posztot jó időre megoldottuk a támadószekcióval együtt, kp-ra még érkezne Cuadrado, Dani a védelembű ki, Vermaelen pedig be és már meg is vagyunk. Nem a miénk a világ legjobb vezetősége (és akkor még finoman fogalmaztam), de eddig Mathieut leszámítva jól igazolnak.crixus írta:Eddig is pocsék munkát végeztünk az átigazolások terén,
egyetértek. Agger nem kell, akkor inkább Edgar Ievisca el barca írta:ha csak aggerre telik, inkább ne jöjjön senki. tök felesleges ide. ő sem fiatal már, állandoan sérült. inkább vmelyik kölyök a b-ből, mint egy hadirokkant.
minek kapná össze magát? megmondták h ráépítik a jövő védelmét, az isten sem fogja onnan kirobbantani...nagyatyesz írta:És hiszem azt, hogy Piqué is össze fogja kapni magát, mert lesz konkurencia bőven.
Valóban nem a fülén viszi a labdát az ellenfél tizenhatosáig!palesz77 írta: Őt meg én is néztem már Pool meccseken, tényleg nagyon jó a srác - a sok öngólja ellenére is-, de a labdakihozatal annyira nem tűnt az erősségeinek, ő inkább egy vadállat, mint egy technikás védő. Persze Puyi is az volt, de szerintem ő még nála is gyengébb ebben. Nem tudom mennyire passzolna hozzánk..
De az biztos, hogy erősen alul van értékelve a gyerek.
Köszi szépen, most már megjegyzem ígérem..Alcantara írta:Többször leírtam már Agger kapcsán, de akkor újra.![]()
Őt meg én is néztem már Pool meccseken, tényleg nagyon jó a srác - a sok öngólja ellenére isAlcantara írta:A védelem vezére a Poolban már régóta Skrtel. Mivel ő szlovák nemzetiségű, nem annyira felkapott, futtatott gyerek. Én neki örültem volna a legjobban, Piqué és az összes többi felköthette volna a gatyát, ha versenyezni kívánt volna vele.
palesz77 írta: Aggerről valaki valami komolyabb infót? Nincs itt az illetékes Pool fan kolléga?Mennyire fürge, mennyire vezényli a védelmet?