Nem nagy költségvetésű,nincs nagy látványvilág...de amit a fő színészek Bryan Cranston "Walt", Aaron Paul "Pinkman" és végül de nem utolsósorban Giancarlo Esposito "Gus" lehoznak...az elviszi az egész sorozatot,lenyűgöző

Az utóbbi hetekben újranéztem és be kell vallanom, az első évad dögunalom. Skylert már ott agyon kellene ütni az első tompa tárggyal ami a kezedbe kerül, de Marie-t is. A 2. évad már egy szinttel fentebb járt, de gyenge volt az is. Viszont a 3.-tól elkezd beindulni és onnantól már zseniális sorozat, még ha vannak is benne hibák és felesleges részek.Initom írta:BraBa 3x7
Eddig nem nagyon írtam erről a sorozatról,ám miattatok kezdtem el nézni mivel sokan dicsérték ezért úgy gondoltam ideje egy két sort biggyeszteni róla :
Így GoT és TWD szünetben kattantam rá, de a 2. évadig annyira nem fogott meg. (1. nem jött be annyira). De ez a 3. eszméletlen.
Hányan vagytok akik végignéztétek?
tehát fél 1 kor jöhet a 3x8
Én biztos. Onnantól már nincs megállás, daráljad csak szépen.Initom írta: Hányan vagytok akik végignéztétek?![]()
Én megrögzött fan vagyok, talán inkább függő... Ritkán telik el úgy nap hogy legalább egy részt meg ne néznék. Pedig legrondább esetben is minden rész legalább kétszer néztem meg, persze ez nem zárja ki hogy hússzor is képes vagyok végig nézni egy részt. Ez az én betegségem.AndrisBarca írta:Én nem nézek már legalább 2 éve semmilyen sorozatot ,de az előtt a Simpson család volt a kedvencem.![]()
![]()
ah, kis alsónaci át is nedvesedett
Anger Management: Charlie Sheen a két pasi meg egy kicsi után, nekem bejön.messideco írta:20 perc körüli vígjátéksorozatokat keresekAmik kilőve: HIMYM, TBBT, Modern Family, Family Guy, Két pasi meg egy kicsi, Brooklyn Nine-nine, Community, Office, Thats 70's show.
Friends, nekem a magyar szinkron jobban bejött, bár egy-két helyen eléggé fura lett a fordítás (hálaadásos sztoriban pl elég értelmetlen fordítást toltak, poén nélkül:D tanga-thong-?nyelv(wtf?:D)?), de sztem a magyar hagnok jobbak, mint az eredeti.messideco írta:20 perc körüli vígjátéksorozatokat keresek![]()
Szintén nemrég daráltam le és iszonyat bejött. Igazi tipikus fekete humor. Hatalmas nagy karakterekkel. Billy Bob Thornton zseniális, a tipikus pszichopata. Mellette fő szereplő még Martin Freeman (lásd Bilbo, Dr. John Watson). De mellettük még mellékszereplőnek ott van még Tom Hanks fia is érdekességnek. A Coen testvérek készítették és hozták a színvonalukat rendesen. Szóval én is csak ajánlani tudom, bár vékony a réteg akinek bejön az ilyen sötét dráma, de egy próbát megér.palesz77 írta:Fargo-t ismeri valaki?
Egy 10 részes bűnügyi sorozat, most daráltam le 2 nap alatt, nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom!
Ezek után kedvet is kaptam a True Detective-hez, olvastam, hogy az is hasonló, meg emlékszem rá, hogy itt is ódákat zengtetek róla.. Remélem az is hasonlóan jó lesz.
A 4. kötettől folytatódik a történet, bár én továbbra is inkább javaslom az egész széria elolvasását, mert eléggé elkanyarodott néhány dolog a könyvektől, így kusza lehet a sztori helyenként.mezenga írta:Sziasztok, megnéztem 4 évadot a Game of Thronesból és kiváncsi vagyok a folytatásra. Valaki tudna segiteni nekem melyik könyvet vegyek ha ott akarom folytatni ahol 4. évadnak vége lett?