Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

plusz pirlon és xavin kívül mást valószínűleg nem is nagyon láttak játszani a szavazókvisca el barca írta:komolytalan szavazás volt, elég csak megnézni h kikre lehetetett szavazni... jó sok ember hiányzik onnan...
Lehet, hogy egy-két nevet még be lehetett volna oda rakni, de azért ne vegyük el Xavitól az érdemeit. A világverő Barca és Spanyol válogatott sikereinek megalapozója volt, és olyan passzokat adott, mint senki más. Sokan Pirlot tekintik a legjobbnak, vele is hasonlítják össze leggyakrabban, őt megelőzte a szavazáson. Meg azért Lotharról is tudjuk, kicsoda... Itt a belső, játékmester középpályásokról van szó, nem Zidaneról, Cruyffról, vagy Maradonáról. Hirtelenjében csak Scholes hiányzik nekem a listáról.visca el barca írta:komolytalan szavazás volt, elég csak megnézni h kikre lehetetett szavazni... jó sok ember hiányzik onnan...
Részint netes szavazás, szóval nem különösebben mérvadó, meg ugye ki hogyan definiálja a középső középpályás posztot...visca el barca írta:komolytalan szavazás volt, elég csak megnézni h kikre lehetetett szavazni... jó sok ember hiányzik onnan...

Ne álltasd magad, a másikon megmondták, hogy a top 100-ba sem fér be...hank1ee írta:Ma megszavazták a mestert a történelem legjobb középső középpályásának! Ezek szerint nem csak én gondoltam így.

mégis mit nyilatkozzon?shutterisland írta:a másik meg az, hogy nem hiszem el, hogy mindenki a 0-ról indul enrique-nél.

Majd a kisgyerek pótolja. Egy idényt lehúz a B-ben, jövőre meg majd ballal adja a kulcspasszokat Suareznek.shutterisland írta:
akkor leszünk mi iszonyatosan nagy bajban, ha az eltiltás érvényre emelkedik, és jövőre nem igazolhatunk senkit.
ezért kellett volna idén lerendezni xavi ügyét, és pótolni.

kicsit kezdesz betegessé válnishutterisland írta:most megtudtam, hogy topon van fizikálisan és mentálisan is, ultramotivált, és legalább 2-3 év, de akár 5-6 is lehet még benne.
megnyugodtam.

enrique mondta róla."A lehető legjobb állapotnak örvend mind fizikálisan, mind mentálisan, és rendkívül motivált, ezt mondja mindenki, én azonban mindig ilyennek láttam. Nagyon örülök a döntésének. Hogy télen távozna? Szeretem azzal a kerettel befejezni a szezont, amelyikkel elkezdem."
"Egyértelmű, hogy a karrierje vége felé jár, de szerintem az, hogy hány évet is játszhat még, csakis fejben dől el az esetében. Szerintem 2-3 év még van benne, aztán ha továbbra is minden rendben, akár 40 éves koráig is játszhat, ha akar."