Pedig muszáj. Gratulálok Matyinak, most már értem miért nem kellett Hummels, vagy más klasszis oda!
Hát én nem tudom... Szerintem nem lesz 3 védős rendszer.
1. egyszerűen kevés ember van rá, és azok sem jók. Most egy Piqué-Matyiő-Busquets 3assal hátul kb egy Di Maria megindul és 2 védőnket állítják ki róla. Mindhárom lomha, lassú. Ha meg Mascherano játszik védőt, megint nem sokkal vagyunk előrébb tavalyhoz képest. (Ha meg pique-bartra-matyio 3as vedo van, akkor alba/alvesnek egszeruen nincs posztja a csapatban.)
Persze papíron jól mutat, hogy majd lövünk 15 gólt ilyen Suarez-Messi-Neymar-Iniesta-Alba-Cuadrado tengellyel, de a valóságban szerintem ennek megint csak annyi eredménye lenne, hogy meddő mezőnyfölényben lennénk a kaputól 30-40méterre. Szerintem mindegy, hogy Cuadrado-Iniesta-Rakitic van ott elől, vagy tavaly Fabregas-Xavi-Iniesta voltak.
Bár az is igaz, hogy Cuadrado ha ennyire kell, akkor gondolom csak valami hasonlóban gondolkozik LE, mert ő aztán minden csak nem védő.
UI: Vagyis most inkább még jobban belegondolva:
Amit írtál az 4-3-3, csak a 2 szélső hátvéd fent van a vkp meg visszalép, kb. ez ment tavaly is, így aztán méginkább azt mondom, hogy nem hinném ,hogy ez lenne a megoldás.
Ráadásul 3-4-3hoz Albának pl. nem lenne helye a csapatban, vagy a másik szélső védőnek(Alves/Cuadrado), khv.-k meg kevesen vannak így, szóval szerintem sehogy sem jó jelenleg.
Ja és még annyi, hogy a tavalyi csapatban azért a 3 csatárból 1 mindig visszajött Pedro/Sanchez, most már ez sem lesz, mert a Neymar-Messi-Suarez 3masból egyik se fog védekezni kb.