2006.03.13. 20:18:05
Szevasztok,
örülök a nagy egyetértének Forlan-ügyben. Mert szerintem sem Barca-szintű, és akármennyibe is kerül nem kell. Bár értem az elképzelést, mert cserének nem lenne rossz, de szerintem ő eléggé "lelkis játékos" (remélem ezt értitek, ahova nem sztárként érkezik, ott nem megy neki. Pl.: Manchesternél, vagy idén a Villareal-nál, ahol nem tud kilépni a tavalyi éve árnyékából - bár ez kicsit más helyzet...), és nem hiszem, h túl jól érezné magát egy olyan helyen, ahol fényévekre van a többi támadótól (Dinho, Messi, Eto'o). Őt el kell felejteni.
Henry viszont szenzációs játékos. Iszonyatos, félelmetes volt a Real elleni meccseiken is, meg a Pool ellen is..
Vele kapcsolatban az az érzésem, ő az egyetlen a mi Ronnienkon kívül, aki ennyire lazán képes játszani. Hihetetlenül könnyedén futballozik, egyszerűen élmény nézni amit ő csinál, fantasztikus játékos. A világ legjobb támadója, és szerintem a földkerekség 2. legjobbja. Messit is imádom, meg Eto'o-t is, és szédületes játékosok, a legjobbak közt vannak már ilyen fiatalon. De Ronaldinho és Henry más szint. Ők olyna magasságokban lehetnek, vannak, mint Maradona és Pelé.
Egyszóval: kell!!!!!
A védelembe Chivu és Gallas is tökéletes lenne, mert a francia is nagyon állat, és mindenhol játszhat (balon-középen-jobbon), a román viszont még jobb játékos ( és fiatalabb is 2 évvel, asszem...[1978,1980])...
És még egy ötlet: Fabregas nagyon jó lenne, ahogy Cole is, de mind2 csak 2007-től kéne. Akkor visszajön Damia is, akinek már lesz kellő rutinja, és akkor nem is kell majd más. És Bellettinek addig adni kéne még egy esélyt, mert szerintem tavaly jó volt, és Marquez-nek is volt egy sz*r szezonja, most meg már klasszis lett... Cesc és Ashley összesen kb 30 milkába kerülhet, maximum. Cserébe meg mehetne Van Bommel, esetleg Edmilson, vagy ugye Belletti.
Na, most csak ennyi. Bár lehet, h már ez is sok volt.