Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Valdestől csak jobb lehet!Erxy írta:szerencsére azért fel lett már avatva ő isferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
(videó végén is van egy védés)
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.![]()
na de a provokációt félretéve: kiemelkedő reflexei vannak, egy igazi bravúrkapus. de nekem kétségeim vannak afelől, hogy képes lesz 50+ meccsen keresztül stabil teljesítményt nyújtani a Real kapujában. remélem nem.

szerencsére azért fel lett már avatva ő isferninho írta:https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8
(videó végén is van egy védés)
de rengeteg bravúrja volt már, aki követte is őt tudja miről beszélek.

A Szuperkupát még ki kell bírnodferninho írta:...mert nagyon remélem véletlenül se Iker fog védeni, mindenkinek jobb lenne, ha most eligazolna ...
https://www.youtube.com/watch?v=aPavztBsCO8" target="_blankZBarca írta:Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Jól tudom, hogy nagyrészt a vb-n nyújtott teljesítménye miatt igazolták le? Javítsatok ki, de én nem emlékszek egyetlen nagyobb bravúrjára sem ellenünk az előző idényből...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.

1 szem Bale-lel nehéz is nyerni, mert kb ennyiből álltak a támadások....Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.
arról ne ő tegyen, hogy nem figyelted eddig is...Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
az még hagyján, de mi lesz itt ha kivédi messi egyik ziccerét? bele se merek gondolni...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.

Tavaly még egy senki volt? Ki mondta ezt róla? Nem egyszer parádézott ellenünk is, amit rendre elismertünk.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Ne áltasd magad...Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.

Nekem az volt furcsa inkább, hogy Diego López kezdett kaszíjasz helyett, mert az első félévét kivéve, amikor kiváló volt, egyáltalán nem volt meggyőző a tavalyi szezonban. Navas a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa, jelen pillanatban egyértelműen jobb Casillasnál, aki tuti, hogy maradni fog, mert López megy el, akinek mindössze egy jó félévet köszönhet igazán a Real.danianevem írta:A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
De egyáltalán nem biztos, hogy marad Madridban, szóval valószínűleg nem padozik majd.
A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.Fuentealbilla írta:De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő...
Mert minőségi különbség nincs nagy a két kapus között. Bravo javára egész biztosan nincs.

De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő...
Csak a Mennyeit másolják, egyszerű védjegybitorlás ez.Erxy írta:A spanyol legfelsőbb bíróság blokkolta a Real stadion felújítási terveit. Az ok: illegális állami támogatások gyanúja.![]()
Vajon ez is megéri majd a címlapokat, vagy csak az, hogy Messi nem pacsizik le a kisérő kisgyerekkel?
Ez teljes képtelenség.A Real Madrid mindig is az úriemberek klubja volt.Erxy írta:A spanyol legfelsőbb bíróság blokkolta a Real stadion felújítási terveit. Az ok: illegális állami támogatások gyanúja.![]()
Vajon ez is megéri majd a címlapokat, vagy csak az, hogy Messi nem pacsizik le a kisérő kisgyerekkel?

Ha nem lesz kiadva még a szezon elején , hogy Casillas a kezdőkapus akkor Navas simán kiszoríthatja mert a VB-n látszott , hogy milyen formában van mind Navas mind Casillasrwin írta:A köpésről valami videó?roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=iEt5TLTyWtM
Gondolom látták már egy páran , nem tudom ti , hogy vagytok vele , de én abszolút Keitanak adok igazat. (nem mondom azt , hogy szép volt amit csinált ) , de ha valakit lemajmoznak , majd leköpnek akkor a tettes az viselje a következményét . Ha 3 év múlva akkor is.
A Marca szerint a Real Madrid döntött: Diego López vasárnapig távozik a klubtól, Keylor Navas pedig hétfőn csatlakozik a kerethez.
A Real Madrid ingyen elengedi a spanyol kapust, és kifizeti a szerződéséből hátralévő két évet.

A köpésről valami videó?roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=iEt5TLTyWtM
Gondolom látták már egy páran , nem tudom ti , hogy vagytok vele , de én abszolút Keitanak adok igazat. (nem mondom azt , hogy szép volt amit csinált ) , de ha valakit lemajmoznak , majd leköpnek akkor a tettes az viselje a következményét . Ha 3 év múlva akkor is.