Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
1 szem Bale-lel nehéz is nyerni, mert kb ennyiből álltak a támadások....Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.
arról ne ő tegyen, hogy nem figyelted eddig is...Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
az még hagyján, de mi lesz itt ha kivédi messi egyik ziccerét? bele se merek gondolni...StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.

Tavaly még egy senki volt? Ki mondta ezt róla? Nem egyszer parádézott ellenünk is, amit rendre elismertünk.StickyFingaz írta:Navast leigazolta a Madrid.Tavaly még egy senki volt,most mrg TOP-3as kapusként emlegetik.
Ne áltasd magad...Leon írta:Tetszik idáig a Real felkészülése, három meccsből három vereség!Remélem majd ősszel is folytatódik ez a szép hagyomány.

Nekem az volt furcsa inkább, hogy Diego López kezdett kaszíjasz helyett, mert az első félévét kivéve, amikor kiváló volt, egyáltalán nem volt meggyőző a tavalyi szezonban. Navas a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa, jelen pillanatban egyértelműen jobb Casillasnál, aki tuti, hogy maradni fog, mert López megy el, akinek mindössze egy jó félévet köszönhet igazán a Real.danianevem írta:A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
De egyáltalán nem biztos, hogy marad Madridban, szóval valószínűleg nem padozik majd.
A karrierjén, meg Realos kötődésén kívül nem sok minden szól a jelenlegi Casillas mellett. A VB-n katasztrofális volt, de a kupákban is inkább csak fellángolásai voltak, árnyéka régi önmagának...ZBarca írta:Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.
Nekem csak furcsának tűnne, ha Navas védene, a padon pedig Casillas ülne.Fuentealbilla írta:De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő...
Mert minőségi különbség nincs nagy a két kapus között. Bravo javára egész biztosan nincs.

De Bravot elég jó kapusnak tartod a Barca kezdőjébe?ZBarca írta:Jó kapusnak tartom Navast, de annyira nem, hogy a Realban legyen kezdő...
Csak a Mennyeit másolják, egyszerű védjegybitorlás ez.Erxy írta:A spanyol legfelsőbb bíróság blokkolta a Real stadion felújítási terveit. Az ok: illegális állami támogatások gyanúja.![]()
Vajon ez is megéri majd a címlapokat, vagy csak az, hogy Messi nem pacsizik le a kisérő kisgyerekkel?
Ez teljes képtelenség.A Real Madrid mindig is az úriemberek klubja volt.Erxy írta:A spanyol legfelsőbb bíróság blokkolta a Real stadion felújítási terveit. Az ok: illegális állami támogatások gyanúja.![]()
Vajon ez is megéri majd a címlapokat, vagy csak az, hogy Messi nem pacsizik le a kisérő kisgyerekkel?

Ha nem lesz kiadva még a szezon elején , hogy Casillas a kezdőkapus akkor Navas simán kiszoríthatja mert a VB-n látszott , hogy milyen formában van mind Navas mind Casillasrwin írta:A köpésről valami videó?roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=iEt5TLTyWtM
Gondolom látták már egy páran , nem tudom ti , hogy vagytok vele , de én abszolút Keitanak adok igazat. (nem mondom azt , hogy szép volt amit csinált ) , de ha valakit lemajmoznak , majd leköpnek akkor a tettes az viselje a következményét . Ha 3 év múlva akkor is.
A Marca szerint a Real Madrid döntött: Diego López vasárnapig távozik a klubtól, Keylor Navas pedig hétfőn csatlakozik a kerethez.
A Real Madrid ingyen elengedi a spanyol kapust, és kifizeti a szerződéséből hátralévő két évet.

A köpésről valami videó?roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=iEt5TLTyWtM
Gondolom látták már egy páran , nem tudom ti , hogy vagytok vele , de én abszolút Keitanak adok igazat. (nem mondom azt , hogy szép volt amit csinált ) , de ha valakit lemajmoznak , majd leköpnek akkor a tettes az viselje a következményét . Ha 3 év múlva akkor is.
Majd Jesé megoldja.rwin írta:Pedig elég nagy kakiban leszünk cserecsatár nélkül. Nyilván nem egy Falcao szintű játékost kéne hozni, ha már korábban róla voltak hírek, de valaki akkor is kelleni fog.Erxy írta:Ancelotti azt nyilatkozta legutóbb, hogy nem akarnak középcsatárt.

Pedig elég nagy kakiban leszünk cserecsatár nélkül. Nyilván nem egy Falcao szintű játékost kéne hozni, ha már korábban róla voltak hírek, de valaki akkor is kelleni fog.Erxy írta:Ancelotti azt nyilatkozta legutóbb, hogy nem akarnak középcsatárt.
Az egy dolog, hogy Carletto mit akar, ha Perecnek kell Falcao, megveszi.Erxy írta:Ancelotti azt nyilatkozta legutóbb, hogy nem akarnak középcsatárt.

A jelenlegi állás szerint én is kicsit esélyesebbnek tartom a Realt a következő szezonban, de azért nem temetném a csapatot, főleg nem 7Kovbal88 írta:A realra nagyon szép jövő vár, mostmár úgy néz ki, tud pénzt csinálni a játékosaiból, már tavaly elkezdték ezt a folyamatot... talán ezen a téren voltak a leggyengébbek, kemény élet vár a barca szurkolókra... jön a hét szűk esztendő!Fuentealbilla írta:Di Mariaért a legújabb hírek szerint 75 milliót is adna a Realnak a PSG.
A Barca meg 33 millióért adta el Fabragast