Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó védő, csak az utóbbi két szezonban pocsék formában volt. Kár ilyet hozni, ilyen van itt is.barca0417 írta:Simán fel lehetne ajànlani Songot egy az egyben Vermaelenért. Mindenki jól jàrna. Meglennénk létszámban hátul és Song is jó helyre kerülne. A belga pedig jó védő.
Mert nem annyi, meg Cuadradót akarják, mivel hátvéd kell nekik... Reus csak 2015-től lesz 35 millió, nem is értettem az eddigi vele kapcsolatos pletykákat, addig meg a Dortmund annyit kérhet érte, amennyit nem szégyell.Cooh írta:M. Reus 35millió...Cuadrado helyett miért nem őt próbáljuk meg?!
Az a baj, hogy inkább realistának érzem magam. De cáfoljanak rám!mess2009 írta:ahogy látom elég pesszimista manapság itt a társaság, holott eleddig ez az én posztom volt....
mi lehet az oka??
szerintem a : DE....szócska!
van egy új edzőnk, ízig vérig barcás, fiatal, ambíciózus, jó háttértámogatással DE: lényegében megbukott egy Olasz klubnál, majd a B osztályban "csiszolódot" trénerként nemzetközileg eredménytelen.
Messi: a világ egyik legjobb támadója (most nem sorolom miért) DE: egy nagyon is ellentmondásos szezonon van túl, valami rejtélyes betegség? miatt láthatóan nem fitt(a szó Van Gaali értelmében), adócsalással vádolják, bukta a VB.-t, gyak. egy csonka felkészüléssel vág neki az új szezonnak......
Neymar: az első éve vegyes volt ugyan de kétségtelen tehetség, világsztár DE: komoly sérüléssel a háta mögött, alig edzett állapotban keresheti majd a helyét az új edző új ? taktikai elképzelése szerint, a sztár allűrök ugye...., hatalmas fizetés ugye....
Suarez: világsztár ugyan DE: egy kicsit "harapós"......
J.Alba: a Spanyol mezőny egyik leg gyorsabbja, DE: csak az nem ad be az oldaláról aki nem jár arra...
D.Alves: emlegették már a posztján a világ legjobbja ként is DE: éppen most játszotta ki magát látványosan a leszerepelt Brazil válogatottból, úgy néz ki, hogy gyak. eladhatatlan(nem kell senkinek!)......, az itteni (várható) produkcióját ismerjük....
..... nem folytatom, bár lehetne . lehetne persze minden csapat minden játékosáról hasonlóan fogalmazni, a lényeg itt inkább az, hogy a csodavárás, a Hummels, Thiago Silva, meg "igazi klasszis" kéne ide nem Mathieu... szlogenek önmagukban is hamisak ! minden feketéről, rezzenéstelenül bizonygatni lehet , hogy márpedig az fehér.....
én ugyan (állítólag) pesszimista vagyok, DE: ami a köv. szezont illeti az álláspontom az, hogy lehetett volna valóban MÁSKÉPPEN csinálni a változtatásokat de a csodavárás nem segít!
inkább bizakodni akarok és eredményeket - főképp jó meccseket várok már : DE nagyon.
Pontosan. Itt már nem lesz igazolás, legalábbis minőségi tuti nem.crixus írta: Egyébként csendben megjegyzem, hogy az időhúzás, ami Matyival ment és ami most Marquinhos-szal is megy arra tökéletes, hogy egy szem hátsó igazolással letudjuk a nyarat, de a vezetőség elmondhassa, hogy "mindent megtett".![]()
Na még csak Agger kéne. Öreg sérülékeny és kb. 3-4 éve formán kívül van. Meg ha a Liverpoolba kevés akik az utóbbé években nem álltak harcban annyi poszton mint mi akkor nálunk miért lenne elég? Ha az egyik nagy klubbnak nem felel meg majd megfelel a másiknak? Tényleg nagyon kell. Cuadrado meg hiábna játszott hátul, őt felolták és látszik, hogy az a neki való poszt! Rosszabb lenne mint Alves!S.Agüero írta: Aggerért bejeletkezünk.Cuadrado pedig még mindig célpont.
Mathieu már itt van. Tisztelem, becsülöm, szeretem, meg minden amit akartok...tudom ismeri a ligát, gyors, jó a fejjátéka, meg szétharapja a kapufát, de azért könyörgöm a jóból is megárt a sok. Amennyiben leigazoljuk a dánt is én vágok egy hátast.palesz77 írta: Cuadrado 45 millió, Agger 15 millió, és kész, el is költöttük a maradék 60 misit.
A franciával pedig minden lesz hátul csak betonvédekezés nem.S.Agüero írta: Bizonyára direkt azért vették Mathieu-t, mert nem akartak betonvédelmet.
Én kifejezetten annak örültem volna ha Pique elhúz a fenébe és valami olyasmi átalakítás történik, mint amilyet leírtam. Eleve ki lesz a védelem vezére. Matyi? Mr. Semmit Nem Csinálok Csak Össze Vissza Forgok Shakira? Hummels klasszisa nem vitatható és igen csak elfért volna.palesz77 írta:Van helyzet, amikor a gyorsaság kell inkább, nem a játékintelligencia.. Nem véletlen, hogy általában nem csak intelligens, 2m-es védőkből áll egy nagyobb csapat védelme, hanem van ott robbanékony bekk is.. Én kifejezetten örülök, hogy Pique mellé nem Hummels jön.Feast4 írta: Hummels tény, hogy lassú, de a játékosintelligenciájával, labdabiztosságával és helyezkedésével ezt bőven kompenzálja.
Cuadrado 45 millió, Agger 15 millió, és kész, el is költöttük a maradék 60 misit. Alves elmegy ingyen kb, Song és Afellay pedig kölcsönbe. Ez a jóslatom.Gali írta:Ezek után már azon sem lepődnék meg, ha Cuadradoért kifizetnék az 50M-t.
A jelek szerint nem lesz itt egyik sem:Feast4 írta: Mangala és Marquinhos is gyors jó felépítésű Marquinhos igaz kisebb de kettejük közül kellett volna az egyik.
Van helyzet, amikor a gyorsaság kell inkább, nem a játékintelligencia.. Nem véletlen, hogy általában nem csak intelligens, 2m-es védőkből áll egy nagyobb csapat védelme, hanem van ott robbanékony bekk is.. Én kifejezetten örülök, hogy Pique mellé nem Hummels jön.Feast4 írta: Hummels tény, hogy lassú, de a játékosintelligenciájával, labdabiztosságával és helyezkedésével ezt bőven kompenzálja.
Bizonyára direkt azért vették Mathieu-t, mert nem akartak betonvédelmet.Ha igazán védelmet akartak volna építeni eleve elzavartuk volna Piquet és Alvest így állt volna fel a védelem:
Danilo- Hummels-Mangala/Marquinhos- Alba
Ebből az öt emberből lehetett volna megoldani. Danilo talán az egyetlen aki szélre jó lett volna a piacot elnézve. Hummels mellett elmondtam az érveim. Mangala és Marquinhos is gyors jó felépítésű Marquinhos igaz kisebb de kettejük közül kellett volna az egyik. Alba-t meg ismerjük. És ez lett volna az a Beton védelem amire nekünk szükségünk van a jelenlegi felhozatalból a piac alapján.
Sanama írta: Hummels baromira nem kell(ett) ide. Max. akkor ha Piqué megy, de 2 ilyen lomha védő egyszerre nem kell a pályára. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy Matyiő a jó megoldás éppen...
Te se gondolod komolyan, hogy szakmai szempontok szerint nekünk a francia kellett volna nem a német úgye?kristop írta:aki nem név alapján dönt, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszFeast4 írta:Ki az az edző aki Hummels és Matyi közül Matyi mellett dönt?
Feltételezve azt, hogy a FIFA büntetés életbe lép a következő két átigazolási időszakra, szinte semmi, illetve csak abban az esetben tudom elképzelni, ha a Barca ugyanúgy jár el ahogy azt a Liverpool tette Origi leigazolásával kapcsolatban.gerus993 írta:a legfrissebb hírek szerint most Reus irányában várunk ki... nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán mennyi a realitása, és ha véletlenül jönne, akkor hogy nézne ki a felállás?
Hummels baromira nem kell(ett) ide. Max. akkor ha Piqué megy, de 2 ilyen lomha védő egyszerre nem kell a pályára. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy Matyiő a jó megoldás éppen...kristop írta:aki nem név alapján dönt, hanem egyéb szempontokat is figyelembe veszFeast4 írta:Ki az az edző aki Hummels és Matyi közül Matyi mellett dönt?
A labdatartásos játékhoz nem is igazán passzolt volna Hummels, gondolom hatalmas pálfordulás idén sem lesz a játékunkban...barcafacan írta:Én emlékszem. Szegény Tito volt az. És ez nyilván megült Zubiban.danianevem írta:Nem emlékszem, hogy bárki visszautasította volna a németet...Akit ráadásul már vagy háromszor eladtak az újságok, de egyre biztosabb, hogy Klopp Dortmundban tudja tartani...