Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nana, azér Guily nem Oleguer szintű. Tud ő jól is játszani, ha jó formát fog ki.LG írta:1etértek. Oleguert, Giulyt, Valdést is szeretni kell, ok is a csapat taggjai.enyhe túlzással
ez van ezt kell szeretni és így kell megnyerni mindent!!!!!!!!!
Ez így nem teljesen igaz,mert az első meccsen tényleg gyengén védett,de a 2. meccsen hatalmas védései voltak!skat írta:Jorquera nagyon rosszul védet sajnos a Zaragozai kupa mecseken róla kaptunk vagy 2 gólt dee otvan Rubén ő lmég jólehetgejzy10 írta:nem kell kapust venni!
én Jorquerának adnék egy kis bizonyítási esélyt.
én még nem nagyon láttam rosszul védeni(mondjuk annyit nem is játszott:))
Valdesen már a 2. meccs ment el...
még jó, h a cselzi ellen nem csinált ilyeneket....
ja persze!!!skat írta:Valdes miatt pontokat vesztünk ő a Barca leggyengébb tagja találni kell valakit mert ha nem bajba leszünk
Jorquera nagyon rosszul védet sajnos a Zaragozai kupa mecseken róla kaptunk vagy 2 gólt dee otvan Rubén ő lmég jólehetgejzy10 írta:nem kell kapust venni!
én Jorquerának adnék egy kis bizonyítási esélyt.
én még nem nagyon láttam rosszul védeni(mondjuk annyit nem is játszott:))
Valdesen már a 2. meccs ment el...
még jó, h a cselzi ellen nem csinált ilyeneket....
Sztem Kataloniában Valdés nagyon népszeru és a vezetokkel is jol kijon, ezért tuti nem jon kapus, de sztem nem fogunk belehalniRamiro írta:Vagy spanyol kapust kéne venni, vagy egy viszonylag olcsó, jól védő kapust. Ilyen lenne Frey, vagy a városi riválistól Kameni.
1etértek. Oleguert, Giulyt, Valdést is szeretni kell, ok is a csapat taggjai.enyhe túlzással
ez van ezt kell szeretni és így kell megnyerni mindent!!!!!!!!!
Nézd meg a 2kapus közti rutint,meg nézd meg Casillas ennyi rutinnal amennyivel most rendelkezik Valdes mit művelt,régebben az ő potyájával kezdődött a spanyol bajnoki összefoglaló.Szóval ebben a tekintetbern Ég és Föld a 2játékos.Ez rengeteget számít!!!Főleg 1 kapusnál.Valdes nem elég magabiztos, nem elég határozott. Nézzétek meg Casillast! Szinte alig van rossz napja
enyhe túlzássalBodi írta: Szerintem se [auto_cenzúra],de egy spanyol középcsapatba jobban illene!
Ha pl kapust cserélnénk a Reallal,ugyanezekkel a keretekkel a Real nem végezne az első 10-ben,mi pedig 20 ponttal nyernénk a bajnokságot!
Szerintem se [auto_cenzúra],de egy spanyol középcsapatba jobban illene!napoleono írta:szerintem nem [auto_cenzúra] de azer' egy ilyen kaliberu csapatnak lehetne egy jobb kapusa
egyetértek.és a cselszky ellen elég nagyokat fogott azé.és ha innen nem mi nyerjük a bajnokságot nem hinném, h az VALDES hibája lesz.én sem örülök, h VALDES ezt csinálja mostanában, de nem fogok olyanokat irosgatni, h VALDES [auto_cenzúra] meg blablabla, mert ez nem igaz.NAGYON JÓ KAPUS és bízom benne h hamarosan magára talál.huevos írta:ejh, de piszok gyorsan felejtünk srácok!
mint a madridiak ronaldoval szemben...
hajrá valdes!