Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
5 perc és kezdődik!StickyFingaz írta:Hánytól lesz ez a meccs?
De király látni a régi arcokat. Oli ma oktatni fog.Fecooo írta:íme a nyugdíjas-klub csoportképe
Ja erről a meccsről már hallottam csak most nem jutott eszembe kösziZBarca írta:Ez "csak" egy emlékmeccs lesz Deco tiszteletére, ahol Ronaldinho és más régi Barca sztárok is részt vesznek majd. A Portóból Deco lesz az, aki visszatér egy meccs erejéig.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Amúgy a holnapi meccsen Messi is részt vesz, szóval szerintem vége a vakációjának Masch-al egyetemben.
Ez "csak" egy emlékmeccs lesz Deco tiszteletére, ahol Ronaldinho és más régi Barca sztárok is részt vesznek majd. A Portóból Deco lesz az, aki visszatér egy meccs erejéig.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Deco emlékmeccse. Az egykori barcás és portós csapattársai játszanak egymás ellen, egyik félidőben itt, a másikban ott játszik. Pár világsztár, lazulás, örömünnep. Erről fog szólni ez a meccs.Alfa írta:Én lemaradtam valamiről ??? Milyen meccs lesz ? Ez a Tello transzfer miatt került be a tervekbe ?
Köszönöm, de már megtaláltam.MQuC írta:Elvileg 19:30?
Ja az volt, kb. két szezonon keresztül. Azóta meg úgy rohannak át rajta, mintha a pályán sem lenne.Mental_Theo írta:Emlékezzetek mi volt Sergi Busquets esetében. Miért rakják be Touré helyére.
És az egyik legmegbízhatóbb, leglabdabiztosabb játékossá varázsolt Guardiola.
Csak Busquetsben már az 1. meccsen lehetett látni,hogy tehetséges.Roberto semmi extra.tucat.Mental_Theo írta:Emlékezzetek mi volt Sergi Busquets esetében. Miért rakják be Touré helyére.
És az egyik legmegbízhatóbb, leglabdabiztosabb játékossá varázsolt Guardiola.
433. sok változást nem vettem észre a sablon rendszerhez képest. talán a "buszkecc-poszt" hátrébb volt vmivel.BarcafanTomee írta:Milyen felállásban tolták a fiúk tegnap?
Halilovicot még nem de Delou-t láttam már jó párszor játszani, egyetértek mindkét emberke tehetség. azért nem egyformák! a kis horvát még gyerek akiben ott van a szikra Delou viszont kész focista akinek tetszik nem tetszik eredményeket kellene produkálni.az alkatuk sem azonos, Deloufeuban sajna van egy kis CR. beütés az egész mozgása testbeszéde túlzott" egóról "árulkodik, ami persze beleférne ha mellé tenne valamit...?! mellesleg ezt igazolni látszik az angoloknál tett kitérője is ami azért nem egy jobbra-fel grafikon volt.BFC írta:Nem láttam a meccset sajnos, de megnéztem ezeket a videókat.Ez a két srác nagyon ígéretesnek tűnik remélem ha bekerülnek a nagy csapatba is így fognak játszani.palesz77 írta:A végére meg egy kis ráadás:Barcaman1993 írta:...
Halilovic vs Recreativo
Deulofeu vs Recreativo
Nem láttam a meccset sajnos, de megnéztem ezeket a videókat.Ez a két srác nagyon ígéretesnek tűnik remélem ha bekerülnek a nagy csapatba is így fognak játszani.palesz77 írta:A végére meg egy kis ráadás:Barcaman1993 írta:...
Halilovic vs Recreativo
Deulofeu vs Recreativo