Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szecsni ( tudom , hogy nem így kell írni mielőtt valaki megjegyeznéLG írta:Gondolom ott is padozna.MQuC írta:Nagyon nagy lenne, ha végbemenne a Casillas - Arsenal ügylet.
Gondolom ott is padozna.MQuC írta:Nagyon nagy lenne, ha végbemenne a Casillas - Arsenal ügylet.
Dehogynem, T. Silva jön csereügylettelS.Agüero írta:Alves se megy már a PSG-be.
Egyik kedvenc kapusom :/messideco írta:VormSpurs
miért ment oda padozni?
több pénz, kevesebbet kell dolgozni. ki az a hulye aki egy ilyen ajánlatot visszautasít?messideco írta:VormSpurs
miért ment oda padozni?
Vagy szimplán csak mélyítik a védelmet. Tavaly nagy gondok voltak, amikor kidőlt a fél hátvédsor, nem véletlenül kellett reaktiválni Friedrichet. Kizártnak tartom, hogy elengedjék Hummelst és arról sem hallani, hogy ő akarna távozni.Initom írta:Ginter->BVB 10 misi. Vajon Hummelset pótolják már?
Kitudja lehet , hogy van egy olyan szállodaferninho írta:úgy, mint az argentin úriember a dzsungelbe?Alfa írta: És ha nyaralni ment ?![]()
ott van, hogy FC, bár én még a helyén kezelném ezt a hírt
én is néztem ezt, de lehet rászóltak, hogy törölje, vagy vmi...Erxy írta:Nincs semmi ilyesmi a Twitterjén
https://twitter.com/Podolski10" target="_blank
úgy, mint az argentin úriember a dzsungelbe?Alfa írta: És ha nyaralni ment ?
És ha nyaralni ment ?S.Agüero írta:MD facebook-oldala tette ki ezt a képet :StickyFingaz írta:És ezt hol olvastad?Sehol nem találok hírt erről a transzferről.S.Agüero írta:Podolski a Sevilláé!
És ezt hol olvastad?Sehol nem találok hírt erről a transzferről.S.Agüero írta:Podolski a Sevilláé!
A Sevilla ellen meg fogunk izzadni a következő szezonban is...S.Agüero írta:Podolski a Sevilláé!