Alfa írta: köztudott, hogy a real több fizetést adott volna neynek és több pénzt is a Santosnak vagy mit tom én , hogy kinek a lényeg az, hogy többet kínáltak és Neymar pedig inkább a kevesebb pénzt választotta ( és ha minden igaz így a szülei is kevesebbet kaptak )
Most tök gáz, hogy megint ilyet írok, ne nézzetek Madridistának..

De tudtommal nálunk a reklámokból beérkező jövedelem teljes mértékben őt illeti, a Realban meg vagy 40%-ot a klub tartana meg. Ami a világ legnagyobb marketingértékével rendelkező sportolójánál - nemrég csináltam ebből prezentációt, akkor olvastam, hogy ő vezet - biztos nem kevés pénz, úgyhogy én azért utánaszámolnék szívesen, hogy hol mennyit keresett volna a "valóságban"..
De igazából szerintem egyikünknek sincs "joga" a másikra dobálózni az utóbbi évek alapján, mert az elmúlt 2 esztendőben mindkét csapat vett 1-1 75-80 millió fölötti játékost, ráadásul úgy, hogy másik posztokon nagyobb szükség lett volna változtatásokra.. Jelenleg nem vagyunk jobbak, mint a Real, és ezzel a Hámesz igazolással az ő idei "tudatos igazoláspolitikájuk" is enyhén megdőlni látszik, mert lehet, hogy nem jön rosszul a srác, de máshova inkább kellene nekik játékos szerintem, meg ez a 80 millió erősnek tűnik így elsőre. Na de inkább befejeztem a prédikálást..