Alexis védőmunkája nem hiányzott a Messi-Eto'o-Henry triónál sem, mégis az egyik, ha nem legjobb támadóhármas volt az. De a Dinho-Eto'o-Messi hármas is megélt komoly ütközőemberek nélkül. Nem akarom elvenni a chili érdemeit, de sokkal többre megyünk azzal, ha a mezőnyből 10-ből 10 ember kicsit/közepesen védekezik, mintha lenne 3 ember, aki totál odateszi magát, a többiek meg nem.. És ha a csapatvédekezésen LE javít, e mellé meg '9'-essel akar majd játszani, akkor sokkal többre megyünk Suárezzel, mint Alexissel. Csak ehhez kéne Messi is, meg hogy ne Alves és Xavi játsszon jövőre stbstb, de alapból nem volt ez a "csere" egy hülye ötlet szerintem..Feast4 írta:Na de a többi... Alexis iszonyatos védőmunkát is végzett támadó létére, ütközött visszajárt segített. Most ki fogja ezt csinálni? Aztán Neymart és Messit se tudtuk összeegyeztetni, most Suarezzel nyilván könnyebb lesz, a harmadik arcot is odatenni.
Attól én is tartok, hogy mennyire fognak megférni a pályán, de ez 95%-ban az edzőn fog múlni szerintem. A Dinho-Eto'o-Messi hármas volt, hogy csodásan játszott, aztán amikor kezdtünk fásulni, és lassulni, akkor volt, hogy szörnyen, a Messi-Eto'o-Henry pedig már 07/08-ben is biztos tolt pár meccset így együtt, de a 08/09-es idényben mégis totál máshogy játszottak.. Úgyhogy szerintem ez elsősorban LE-n fog múlni, hogy mennyire tudja összehangolni ezt a három játékost. Bízzunk benne, hogy menni fog neki..
Na ez tényleg jó lenne, csak sajna kétlem, hogy lenne realitása.. Van 2 jobbhátvédjük is, ráadásul az egyikük egy 20 éves brazil srác, akit most vettek, nem tudom mennyire kéne nekik még egy. Pedig tényleg jó lenne, ha esetleg bepróbálkoznának, ők talán még állnák is Dani fizetését..defender3 írta:Lehet reménykedni, mert a Monaco most elég nagy pénzhoz jutott és ha elég elvetemültek akkor esetleg el lehetne nekik adni Daniel "íveljükbe az 1,70 magas támadóknak a labdát" Alvest, talán így fedezni lehetne Mathieu árának a felét.