Zozzy 5 írta:csabimo írta:Persze nem volt szerencséjuk se a dortmund elleni vissazvágón üres kapuba kapufát rugni amivel kipottyantak volna..a döntőt meg inkább hagyjuk 93.percben a talált gólt..Ramos potya fejesei ez volta a nagy támadófoci..
A kupadöntőn jobbak voltak?lehet!de inkább mi voltunk gyengébbek önmagunkhoz képest etől függetlenül Neymarka berughatta volna a hosszabitásért..
A bajnokságban pedig mögöttünk végeztek és odavissza rugtuk őket, MÉG igy is hogy kinszenvedés volt nézni sokszor a játékunkat!!
Maradjunk annyiban hogy igy voltak partiban hogy gyengélkedtünk és nem volt igazán átütőerő a csapatban de leginkább Messiben, aki az ilyen kupadöntöt meg bajnokságutolsómeccset eldöntögette ha ment neki a játék..
A védelmünk meg évek óta vicc jövőre se lesz rosszabb

viszont LE jobb lesz mint Martino legalább is remélem!
jó, hagyjuk már ezeket a saját magunk igazolása végett felhozott "mi lett volna ha" dolgokat. ennyi erővel mi is makkoltuk anno a BL-t, mert Iniesta a 658. percben lőtte a gólunkat, előtte meg nem adták a Chelsea-nek a jogos találatot, stb., a végtelenségig lehetne sorolni. sorolják is bőven a szűk látókörű emberek az uefalonát, meg a hasonló elmés megnyilatkozásokat, csak amikor ezután a szánalmas idény után, amikor egy Elche-t nem bírtunk megverni a bajnoki címért, azzal példálózol, hogy előrébb végeztünk, az ugyan olyan izzadtságszagú. persze ha nálad a Barca szurkoló szerep kötelezően együtt jár a Madrid leminősítésével, akkor hiába magyarázok, csak az a baj, hogy amikor meg majd jön a másik oldal, hogy ha nem a Barcának fújnak akkor sehol nincsenek vagy mit tudom én, akkor te leszel a leghangosabban felháborodva...
szerk: ja, azt elfelejtettem, hogy legyalulták a Bayernt, azt a csapatot, akik tavaly feltörölték velünk a padlót, de tudom, ez nem számít, csak hogy szerencséjük volt, mert ha a Dortmund nem kapufát lő...[/quote ] Pont ez a különbség hogy mi belátjuk hogy gyenge szezon volt ennek ellenére alakulhatott volna jobban is,és nem kezdünk el összeesküvés elméleteket gyártani birozni meg mit tudom én.. de had ne essek hasra a madridtól mert a tény attol még tény marad hogy a bajnokságban bármennyire is akarták idén is mögöttünk maradtak a szenzációs Bayernt verő focijukkal

) a kupa engem nem igazán hoz lázba, persze a döntő attól még döntő és nyerni kellett volna..
A bl-ben meg semmi extrát nem mutattak a Bayern elleni visszavágot kivéve, ez közel sem volt olyan meggyöző mint a mi játékunk amikor BL-eket nyertünk, mégis uefalona birok stb maradt meg sok ellendrukkerben
Az meg egyenesen vicc hogy Atletico madrid Bayern leverkusen meg Valencia az uccso 3 Bl döntöjük

Amugy lehet az egyetlen barca szurkoló vagyok aki volt már madridban meg Barca meccsen is a Reálos spanjával

A tisztelet kijár de ezt a döntőt inkább veszitette el az atletico mint nyerte a Real..