Engem őszintén szólva nem nyűgöz le Blind teljesítménye. Tavaly Bojan miatt elég sok Ajax meccset néztem és hullámzó volt a teljesítménye, habár még így is csapata egyik legjobbja volt. Kicsit lassúnak tartom, ami olyan szempontból probléma lehet, hogy valószínűleg a védelem szélére kéne. Középpályára nem fogunk igazolni, ezt el is mondták. Védelembe pedig inkább szeretném Mathieut, akivel csak egyetlen bajom van.. a kora. Ha 28-29 éves lenne, akkor tárt karokkal várnám. Meglátjuk mi sül ki belőle..
Szerk.: A holland csapatból én Janmaatot szeretném. Nagyon szimpatikus a játéka, Alves helyén akár be is válhatna. Főleg azok után kéne egy jhv, hogy tegnap Montoya mit produkált..

Habár a hollandot nem nagyon ismerem és még csak a felkészülési időszak elején tartunk.. (Montoya az előző években sem győzött meg, de akkor is inkább ő, mint Alves..)
Szerintem Afellay nem marad és nincs is szükségünk rá. Ha kell, játszhat ott Adama vagy Nieto. Morált biztos nem rontják, plusz fizetés sincs és folyamatosan játékban is vannak. Úgy is elég sok sérült/eltiltott kell ahhoz, hogy szükségünk legyen Messi,Neymar,Suárez,Deulofeu,Pedro, Rafinha és Iniesta után egy 8. emberre a csatár szektorban.