Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg kiemelkedett ez a 2 ember a mezőnyből. Következő meccsen együtt is megnézné őket a pályán, akár Rafinhával 3-asban, hogy mit tudnának alkotni közösen.. Adama viszont továbbra sem győzött meg, ügyes meg minden, de nekem úgy tűnt, hogy nincs meg nagyon az esze a játékhoz, fejben kevés volt tegnap is. Munir sem csinált sokat, tőle is többet vártam volna. Afellay meg tegnap is bizonyította, hogy jobb játékos, mint Roberto, nem tudom miért nem ő marad akkor már inkább, ha mindenképp így oldjuk meg a 4. középpályás dolgot..Barcaman1993 írta:...
Azért azt ne felejtsd el , hogy sergi ma vkp-t játszott.Boixos1981 írta:Ezek a kicsik el merik lőni a 16-oson kívülről is, remelem, a nagycsapatnál is hasonló lesz a helyzet, unom már, hogy az 5-ösön is még passzolnak 3-at. Halilovic latszott, hogy nagy tehetség, szerintem Deulofeu és Adama is jo volt (bár utóbbi a 7. csel után mar ki kene találja mit akar), Sergi meg azt hozta, amit mindig, nem tudom, mit lat benne LE, de ő tudja.
na az nagyon nem baj! csak legyen már valaki aki látja a kaput és el is találja.....nem passzoni akar az ötösön.Alfa írta:Affelay nem játszik rosszul Deulofeu pedig mekkora felsőlécet lőtt , igaz kicsit önző volt
Bas..usferninho írta: hát egyenlőre nem lett jó, mert nyertetek![]()
egyelőre
remélem Bob büszke rám![]()
hát egyenlőre nem lett jó, mert nyertetekBarcafan339 írta:Nyerhettünk volna többel, de egyenlőre jó lesz. Amúgyy örültem volna egy tizipárbajnak, hogy Stegen is játszon egy kicsit.
Juan RomanMessiCesc írta:Nincs stream-em, ki rúgta?
Az egész csapatot lecserélte LE. Ha jól emlékszem csak Dongou maradt a padon ( de nem biztos , hogy ő )Petr írta:Épp zuhanyoztam. Volt csere?
A Digi Sport kommentátora mondta lehet , hogy hülyeséget beszélt na mindegy.visca el barca írta:sztem nem hangosbendó, hanem szurkoló egy megafonnalAlfa írta:Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset![]()
Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?
jah, most épp busi helyén tolja az oldalpasszokat
Az , hogy LE végigülte a meccset az nagy valószínűséggel azért van mert ez egy tét nélküli meccs és csak arra szolgál , hogy kiderüljön, hogy ki az aki esetleg leülhet egy kupa meccsen a kispadra.mess2009 írta:Re: Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés
HozzászólásSzerző: mess2009 » 2014.07.19. 20:39:43
na végre pályán a csapat, még ha ez nem is az igazi. azt látom, hogy jól frissen mozognak a srácok, van néhány legény akinek a mozgása ki tűnik: Hallovics, Traoré, Bagnak, de jó a másik néger srác is a védelemben. sajnos az is rögtön látszik, hogy a direkt-foci idegen ettől a formációtól, nincs igazán karaktere az eggyüttesnek. negatív nekem S.Robertó aki az impotens oldalfocit hozta magával az I-ből, na és az sem lelkesít, hogy L.E úgy ülte végig a meccset, mint aki becsinált...
mess2009
Entrenador del Barça
sztem nem hangosbendó, hanem szurkoló egy megafonnalAlfa írta:Jól nyomják eddig a kicsik nincs alibi passzolgatás. Egyébként mi ez , hogy a hangosbemondós emberke folyamatosan kommentálja a meccset![]()
Szerk: Halilovic nagyon jól nyomja , nem látom a játékosokat mert rossz a minőség de amennyire látom Sergi VKP-t játszik nem ?