Chino írta:
Ié miért jönne fel? Most lehet kezdő (és valószínüleg lesz is). Sergi Gomez távozásával ott is alig van középső védő. Akkor is inkább Bagnackot hoznák fel. Planas azért nem alkotott olyan hatalmasat annak ellenére, hogy elég idős volt már. Amúgy meg miért kellene az első csapatba egy újabb balhátvéd?
Espinosaban én semmi különlegeset nem láttam, ahogy sajnos PATRIC-ban sem nagyon, bár cáfoljon rám.
Én inkább Luis Alberto távozását sajnáltam, nagyon ügyes srác.
Azért a vezetőséget sem igazán értem. Mathieu-ért kiadnának 20 millióért, amikor meg meghallják, hogy Mangala 45 millió egyből jön a nyilatkozat, hogy drága.
Ié-nek voltak sérülései, de ahhoz képest sokat játszott. 21 meccsen. Ié sokkal jobb, mint Bagnack. Hiába gyors, mert felelőtlen. Tuti marad még egy szezont legalább a B-ben. Gomez és Planas pótlása már megvan Diagne és Godswill személyében. Planas KH-t is sokat játszott és ott nyújtott bíztató teljesítményt. Particio a neve és tök mindegy ki hogyan becézi. Van benne potenciál szerintem. Javi Espinosa valóban csak pados lett volna az A csapatban , de benne is volt potenciál. Az előző szezonban ő volt a csapat lelke. Planashoz visszatérve, ő egy igazi vezére volt a B-nek és volt tekintélye. Luis Alberto drága lett volna a B-be az első csapatnál , meg max 2 meccset kapott volna azt is csereként a kupában...Tello is alig játszott, bár valóban nagy tehetség, de nem éri meg, hogy elkoptassuk. Mangala reális ára 15 millió környékén van, mint ahogy Mathieu sem ér többet 7-8 millió eurónál. Mangala egy felelőtlen, előreszaladgáló védő. Olyan mint Dani Alves. Nekünk nem ilyenre van szükségünk. Az EL-ben látszott meg igazán mennyire felelőtlen, hibát hibára halmoz. Oké, hogy alapvetően gyors, jól fejel, elől gólerős, jókat szerel, de akkor is ezt nehéz megtenni, ha rosszul helyezkedik és többet van elől, mint hától. Nem véletlen, hogy Sakho és Varane is kisebb sérüléssel játszott a franciáknál. Deschamps se bízott benne. Aki ér jelenleg 45 millió eurót nekünk az Benatia és Hummels. Többit el lehet felejteni. Talán még Subotic és Cahill, de rájuk esély sincs.