LE hogy a fenébe nem látja a dolgokat ?
Tehát akkor te látod jól a dolgokat , érdekes.... Te szerinted mi vagyunk a Real Margit , hogy felvásároljuk a fél világot ? Oké , hogy egetverően fontos a KH poszt , de nyugalom van emberek , fognak igazolni , és ha az MAthieu lesz akkor ő lesz az. LE tudja , hogy mit csinál , Zubi mellett ott van Puyol , szerinted akkor ő is rosszul látja a helyzetet ? Megint csak érdekes...
Abban is megnyugodhatsz , hogy nem Mathieu lesz Puyi utódja , és nem ő fogja megkapni az 5 ös mezszámot.
LE akarata volt egy csatár , megkapta. Valamint azt szeretem már most LE - ben , hogy a fiatalokat ismeri , és sok bizalmat fog nekik szavazni. Bartra szerintem kezdő lesz , itt is van az ideje. Puyol sem világklasszisként került a kezdőbe.... Bartra sem , de adott a lehetőség , hogy klasszissá váljon.
Madriddal meg mit foglalkozol ? Ha elvileg Barca drukker vagy akkor a Barcával foglalkozol és nem a rivális csapattal , ez idegesítő.
A felesleges 0 embereket úgy tudom a Barca is elzavarta , Alves megin tcsak nem tudom miért felesleges , honnan tudod , hogy Montoya bírni fogja az iramot ? Ott van Alves aki rutinos , és ha normális lesz a középpálya védekezése , akkor Alvesnek se lesz annyi dolga , valamint neki is el kéne magyarázni , hogy nem kéne annyit előre menni , és már akkor nincs is annyi probléma. Alves helyére meg úgysem tudnál kit hozni. Arra a posztra fölösleges igazolni.
Itt a csapatot kell nagyon átszervezni , ha az meg van , akkor menni fog a szekér , és akkor jöhet a Madrid Kroosal , ha MAscherano ott fogja meg ahol akarja.