Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jöjjön! Aztán ott játszik,ahová az edző éppen beteszi.MessiCesc írta:Ha Blind jhv-nek jön akkor örülök neki.Vkp-nak meg bhv-nek felesleges, ott megvagyunk.
Az sem mellékes szempont, hogy már az apja is holland válogatott volt a legnagyobbakkal egy csapatban, később meg sikeres edző. Tehát jó nevelést kapott.Bob_Marley írta:Ajax benne van a top 3 kedvenc csapatom közt. Blindről tudom, hogy balhátvéd. De Boer kezdte el játszatni középpályán és ott nagyon jól teljesített (de mindenhol játszott már a hátvédsorban), kicsit Cocure emlékeztet, ami már alapból nem rossz ajánlólevél.
Transfermarkt meg a Wikipédia is vkp-nak írja eredetileg, de ha ilyen jól informált vagy az Ajax terén, hiszek neked.Bob_Marley írta:Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.
Eredeti posztja balhátvéd, csak pár éve próbálták ki középpályán meg belül is meg jobbhátvédben is, de mindenhol rohadt jól nyomta (mi is emlékezhetünk amúgy rá testközelből mikor játszottunk az Ajax ellen). Itt a vb-n is szerepelt jó pár poszton és nagyon jó teljesítményt nyújtott.Ráadásul a játékunk alapja az Ajax féle iskola, ő elég gyorsan betudna illeszkedni.S.Agüero írta: Eredeti posztja a vkp, de bal szélen és középen is eljátszik hátul.
Nem akarlak bántani, de ez a sablon "akik ott vannak csak jobban tudják" egyáltalán nem állja meg a helyét. Nyilvánvalóan üzletemberekről van szó, akiknek a tárgyalás a munkájuk része, nyilván ezt a részt nem csinálnák a szurkolók sem jobban, ahogy a taktikát sem dolgoznánk ki jobban, stb. Viszont a vezetésnek, a vezetőedzőnek is lehetnek és vannak is hibái, amit esetlegesen a szurkolók megláthatnak, illetve jobban láthatnak. Az Ibra-transzfert is hányan kritizálták és végül Pep is bevallotta, hogy tévedés volt. Pedig Pep a klub történetének legsikeresebb edzője.fanbarca írta: Tényleg úgy gondoljátok, hogy mi jobban tudjuk és látjuk azt, hogy a csapatnak milyen típusú játékosokra, milyen árban, ergo kire van szüksége? Szerintem nem idióták a vezetőségi tagok, sem az edzői stáb, évek óta egy jó csapat élén vannak (egy részük). Persze, vannak hullámvölgyek, de nem kell becsmérelni ezért őket.![]()
A vezetőség elmondta, hogy 2 védőt veszünk, szóval bízok benne, hogy ez így is lesz. Nem lehet minden héten bejelenteni egy új játékost.Legyetek türelemmel. (Tudom, a felkészülési időszak elkezdődött)
Rémlik még neked valami a Rakitic bizniszről, vagy akkor a "vasárnapi bolhapiacon" jártál. A horvát úgy lett a Barca játékosa, hogy kifizettünk érte 18-20M eurót + a Sevillának odaadtuk Denis Suarzet két évre köcsönbe ( úgy, hogy a második év végén blokkolhatjuk a Sevilla vásárlási szándékát).roby122 írta: Pontosan. Nem úgy megy az , hogy Tello + 30 milla és itt van nálunk Mangala. Ne röhögtessetek már , ez nem a "vasárnapi bolhapiac".
Példának teszem fel a Portot akkor , ha már elkezdtem. Főleg szerintem ne a Porto vezetőségét nézzük mi hülyének , hogy odadobunk neki egy padozó nem Barcába illő játékost , meg egy kis " vicc pénzt " és miénk a világ egy ha nem legjobb védője.
Főleg ismerve a Portot inkább eladja a Citynek 40-45 millióért és meg van az üzlet. ( Azt hiszem a City már meg is vette ).
se Silvát, se Cavanit (főleg) ne sajnáltjátok...Vakmacska írta:"A klubhoz közel álló források szerint a PSG nem utasítaná vissza,ha komoly vevő jelentkezne Verrattiért, Ibrahimovicért, vagy éppen Thiago Silvaért és Cavaniért.
A PSG-nek ugyanis mindenképpen kellene di María."
Na, ha ez igaz, lehetne kilincselni inkább TS-ért.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de talán egy TS-Cavani pakkal jobban jártunk volna, mint egy 80 millás Suarezzel. Lehet, hogy nem rúg meccsenként 3 gólt, de azért szépen termel ő is, és 80 milláért megvehettük volna ezt a két emberkét szerintem. És akkor senkinek nem fájna, ha jönne még matyi is.Tobias88 írta: Pontosabban van akiért úgy indulunk, van akiért meg bármit megadnának a vezetők. Biztos vagyok benne hogy a végén Mathieu 20 millióért jönni fog úgy, ahogy Suarez jött 80ért, Bravo 12ért vagy Neymar állítólagos 90 millióért. Mindegyik esetben hallottuk hogy tárgyalnak meg csökkentik az összeget és végén valahogy mindig annyit fizettek amennyit elsőre kértek. Tudom, hogy egy középhátvéden nagy reklámbevétel nincs, de a trófeák behozzák az árát.
12 millás Bravo:
Ha minden igaz, akkor Lopez távozni fog Madridból, potom 10 milláért.
No comment...
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de talán egy TS-Cavani pakkal jobban jártunk volna, mint egy 80 millás Suarezzel. Lehet, hogy nem rúg meccsenként 3 gólt, de azért szépen termel ő is, és 80 milláért megvehettük volna ezt a két emberkét szerintem. És akkor senkinek nem fájna, ha jönne még matyi is.Tobias88 írta: Pontosabban van akiért úgy indulunk, van akiért meg bármit megadnának a vezetők. Biztos vagyok benne hogy a végén Mathieu 20 millióért jönni fog úgy, ahogy Suarez jött 80ért, Bravo 12ért vagy Neymar állítólagos 90 millióért. Mindegyik esetben hallottuk hogy tárgyalnak meg csökkentik az összeget és végén valahogy mindig annyit fizettek amennyit elsőre kértek. Tudom, hogy egy középhátvéden nagy reklámbevétel nincs, de a trófeák behozzák az árát.
Nyugi Matyiő meglesz! Márpedig őt akarjuk !visca el barca írta:dehogy nem. csak mi mindig minimálbérrel indulunk a ferrari szalonba. bájern, cselzi, reál általában megszerzi akit megakar.roby122 írta:ez nem a "vasárnapi bolhapiac"
Pontosabban van akiért úgy indulunk, van akiért meg bármit megadnának a vezetők. Biztos vagyok benne hogy a végén Mathieu 20 millióért jönni fog úgy, ahogy Suarez jött 80ért, Bravo 12ért vagy Neymar állítólagos 90 millióért. Mindegyik esetben hallottuk hogy tárgyalnak meg csökkentik az összeget és végén valahogy mindig annyit fizettek amennyit elsőre kértek. Tudom, hogy egy középhátvéden nagy reklámbevétel nincs, de a trófeák behozzák az árát.visca el barca írta:dehogy nem. csak mi mindig minimálbérrel indulunk a ferrari szalonba. bájern, cselzi, reál általában megszerzi akit megakar.roby122 írta:ez nem a "vasárnapi bolhapiac"
dehogy nem. csak mi mindig minimálbérrel indulunk a ferrari szalonba. bájern, cselzi, reál általában megszerzi akit megakar.roby122 írta:ez nem a "vasárnapi bolhapiac"
Pontosan. Nem úgy megy az , hogy Tello + 30 milla és itt van nálunk Mangala. Ne röhögtessetek már , ez nem a "vasárnapi bolhapiac".MR. TROMORT777 írta:Tobias88 írta:
Álomvilágban élsz. Kijelentették hogy 1 védő lesz, nem több. Senkinek nem lenne baja Mathieu-vel, ha mondjuk ő lenne a 4. számú védő. De úgy, hogy ő a 3. számú és nincs negyedik és a kezdő továbbra is a Bartra - Pique páros, az úgy nevetséges egy olyan klubnál, ahol elöl Neymar - Messi - Suarez hármas játszik.
Amennyire én élek álomvilágban annyira Te is. A vezetőség nyilatkozta, hogy van pénz két védőre, nem a kisujjamból [auto_cenzúra] ki. De lényegtelen. A fontos az, hogy Mi innen tökéletesen beletudunk látni egy-egy igazolás hátterébe... ja, mégsem. Továbbra is mondom, kicsit több tényező van egy igazolásnál, minthogy van pénz akkor meg is van. Én tényleg sajánlom, ha nem jön össze a FM álomcsapatod, megrázó lehet. De a dolgok nem így működnek. Ha egy védő jön aki Mathieu akkor az aggasztó lehet kissé, de ne ítélkezzünk idejekorán, várjuk ki a végét.
Annyi volt kijelentve, hogy két érkező lesz még, ez akármit fedhet. Bár lehet tévedek, de én nem olvastam, hogy biztosan egy védőt hoznak.Tobias88 írta: Álomvilágban élsz. Kijelentették hogy 1 védő lesz, nem több.