Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó eséllyel távozik Casemiro és DM, lehet Illaramendi is megy kölcsönbe. Máris 5 az a 8S.Agüero írta:Xabi, Isco, Modric, DM(?), Kroos, Illaramendi, Hámesz, Casemiro. Nem lesz ez kicsit sok?
Amúgy hülyék lesztek, ha eladjátok Di Mariát.
3 posztra 8 ember, szerintem 6 is elég, de ti tudjátok.![]()
Sok mindenben egyetértek Jesével kapcsolatban. Mondjuk ő ugyan akkora "senki" egyelőre Messihez képest, mint Deu Ronaldohoz, de a két fiatal Spanyol közül egyelőre tényleg Jesé tart előrébb egy-két lépcsőfokkal. Bár Deu fölött sem törnék még pálcát, mert azért itt nem Lukaku lesz a legjobb játszótársa elől.. Egy Messi-Neymar-Suárez triónak kicsit nagyobb tekintélye van szerintem még az ő szemében is, őszintén kétlem, hogy az Evertonos énjét fogjuk látni jövőre. Jesé is tudtommal elég önző játékos hírében állt a B csapatban még, aztán amikor felkerült nem lehetett rá panasz, nem arcoskodott, beállt a sorba. Bízok benne, hogy Deu is hasonló lesz.alparka23 írta:...
Parodizálta CR-t, kamera meg felvette.LG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
Mondjuk ez annyira fel lett fujva holott semmi ertelme, ki tudja ki kit hanyszor parodizal amikor nincs egy lesikamera hogy felvegye?!LG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
http://www.youtube.com/watch?v=zwfpIjiaM1QLG írta:Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
nézz be a topikjábaLG írta: Mit csinált? Lemaradtam róla.
Mit csinált? Lemaradtam róla.Mezner2 írta:Hát ez óriási volt DulifulitólA majmok akik meg ezen megsértődnek nagyobb bohócok, mint a mi fiatal tehetségünk ! Nehogy már a haverjával ne hülyéskedhessen egyet ! Óriási fazon
Ancelotti nagyon bízik benne, és ragszkodik hozzá...crixus írta:Én úgy hallottam, hogy a Real J. Rodriguez megszerzése érdekében akár Isco-tól is megválna. Én az AS.com-on olvastam, kíváncsi lennék, hogy a madridisták erről mit tudnak.
Ha már annyira szabadulnának a sráctól akár lepasszolhatnák nekünk is, ha Xavi és Song is megy.

Én csak arra alapoztam, hogy Fabre-Xavi mentek, ő meg talán a legalkalmasabb német kp, aki passzolna ide, és még olyan hírek is terjedtek, hogy felajánlkozott, stb. Most, hogy ebből mi az igaz, nem tudom, de én hoztam volna rögtön.Initom írta:
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltam![]()
Az,hogy miért akart elmenni....hát szerintem ehhez kevesek vagyunk. Mindkettőnknek van egy elképzelése,variációja.
Nem a vásárlási árra,hanem a fizetésre gondoltamSanama írta:Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Kroos ott van már pár éve, Guardiola még csak 1 éve, és ahogy olvashatod, évek óta elvágyódik.Ráadásul az tilos, hogy hasonló csapathoz menjen valaki? Általában épp ezt szokták kiemelni, na de minegy. Lehet csak simán más országban akar(t) játszani.
30millio egy Kroos-ért nem teszi PSG-vé a Barcát, főleg ha már Suarez és Neymar kerültek vagy 200-ba
Ja szórri, Iniestát kihagytam a kezdőből.palesz77 írta:Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .![]()
Remélem amúgy az El Classico november végén lesz, jó lenne, ha Suárez is játszhatna már rajta - és formába is lendülne már addigra..
Na kicsit megszerkesztettem a te Barcádat, így már nekem is tetszene..Realboy94 írta:Azért ütne egy ilyen párharc:
Keylor Navas-Carvajal,Varane, Ramos, Marcelo-Modric, Kroos, Di Maria-Bale, Benzema, Ronaldo
VS.
Ter Stegen-Montoya,Bartra, Vertonghen, Alba-Rakitic, Mascherano, Ini-Messi-Neymar,Suarez .
Még jó, mivel fél szezon alatt sérült volt...Thiago semmivel sem játszott többet mint Kroos. Ha el akar jönni a Bayernből,ahol van egy meghatározott rövid passzos taktika,akkor milyen érvel lehet alátámasztani a Barcába való igazolását? Én tudom...de mi nem vagyunk a PSG.
Sanama írta:Peppel nem könnyű(akarom mondani, nem nehéz) összebalhézni egyrészt. Másrészt nem tudom mennyit játszott, Thiago favorizálása mellett, az egyébként is zsúfolt középpályán.Initom írta:Ha Kroos elvágyódott a Pep féle Bayernből,miért pont a Barcába jönne? Abszurd.
Én örültem volna neki, kár, hogy nem ide jött.