Nem tudom én sem elhinni, hogy LE aki profi focista volt hogy fenébe nem látja hogy mi jó ennek csapatnak és mi nem.

Lehet benne valami hogy megvan kötve a keze, ha pedig ez így van akkor hasonló lesz ez mint a martinó korszak, amit nem kell ecsetelni sztem senkinek sem hogy az milyen volt.

Ez egy gyermeteg hiba egy edző részéről hogy nem látja hogy ki a klasszis és ki nem az, matyiő már bocsánat de nem tehet róla szegény hogy ő nem az. LET ismerve pedig nem hinném hogy ennyire nem értene ehhez a szakmához, hogy ne tudná ezeket a dolgokat, ezért feltételezi az ember hogy nem ő irányítja ezeket a dolgokat hanem mások teszik meg helyette. Nekünk pedig ebben a helyzetben, nem hiszem hogy egy ilyen emberre lenne szükségünk mint matyiő akit lehetséges puyi utódnak szánnak szegények.

marquinhos meg nevetséges már maga pletyka szintjén is hogy itt felmerült, ilyen mint mangala meg hummels meg a fasorban sincsenek.Ezt nem lehet hova tenni.A madrid pedig jövőre is egy komoly társaságot rak majd össze, ők a felesleges, nulla embereket elmerik zavarni mint pl. ezt a kedirát is. Mi meg majd könyörgünk majd alvésnek hogy maradjon, az értékelhetetlen játékát pedig majd csodálni fogjuk továbbra is.

[/quote]
LE hogy a fenébe nem látja a dolgokat ?
Tehát akkor te látod jól a dolgokat , érdekes.... Te szerinted mi vagyunk a Real Margit , hogy felvásároljuk a fél világot ? Oké , hogy egetverően fontos a KH poszt , de nyugalom van emberek , fognak igazolni , és ha az MAthieu lesz akkor ő lesz az. LE tudja , hogy mit csinál , Zubi mellett ott van Puyol , szerinted akkor ő is rosszul látja a helyzetet ? Megint csak érdekes...
Abban is megnyugodhatsz , hogy nem Mathieu lesz Puyi utódja , és nem ő fogja megkapni az 5 ös mezszámot.
LE akarata volt egy csatár , megkapta. Valamint azt szeretem már most LE - ben , hogy a fiatalokat ismeri , és sok bizalmat fog nekik szavazni. Bartra szerintem kezdő lesz , itt is van az ideje. Puyol sem világklasszisként került a kezdőbe.... Bartra sem , de adott a lehetőség , hogy klasszissá váljon.
Madriddal meg mit foglalkozol ? Ha elvileg Barca drukker vagy akkor a Barcával foglalkozol és nem a rivális csapattal , ez idegesítő.
A felesleges 0 embereket úgy tudom a Barca is elzavarta , Alves megin tcsak nem tudom miért felesleges , honnan tudod , hogy Montoya bírni fogja az iramot ? Ott van Alves aki rutinos , és ha normális lesz a középpálya védekezése , akkor Alvesnek se lesz annyi dolga , valamint neki is el kéne magyarázni , hogy nem kéne annyit előre menni , és már akkor nincs is annyi probléma. Alves helyére meg úgysem tudnál kit hozni. Arra a posztra fölösleges igazolni.
Itt a csapatot kell nagyon átszervezni , ha az meg van , akkor menni fog a szekér , és akkor jöhet a Madrid Kroosal , ha MAscherano ott fogja meg ahol akarja.