Rémlik még neked valami a Rakitic bizniszről, vagy akkor a "vasárnapi bolhapiacon" jártál. A horvát úgy lett a Barca játékosa, hogy kifizettünk érte 18-20M eurót + a Sevillának odaadtuk Denis Suarzet két évre köcsönbe ( úgy, hogy a második év végén blokkolhatjuk a Sevilla vásárlási szándékát).roby122 írta: Pontosan. Nem úgy megy az , hogy Tello + 30 milla és itt van nálunk Mangala. Ne röhögtessetek már , ez nem a "vasárnapi bolhapiac".
Példának teszem fel a Portot akkor , ha már elkezdtem. Főleg szerintem ne a Porto vezetőségét nézzük mi hülyének , hogy odadobunk neki egy padozó nem Barcába illő játékost , meg egy kis " vicc pénzt " és miénk a világ egy ha nem legjobb védője.
Főleg ismerve a Portot inkább eladja a Citynek 40-45 millióért és meg van az üzlet. ( Azt hiszem a City már meg is vette ).
A Tello kölcsönadása a Portonak hasonló feltételekkel történt, mint Suarezé a Sevillának, azzal az el nem hanyagolható különbséggel, hogy nem érkezett Mangala.
Nekem Te, meg más sem fogja bemagyarázni, hogy ezt az üzletet - ha Zubiék akarták volna - nem lehetett volna lezongorázni, pláne úgy, hogy a Portonak meg kellett Tello.
De nem akarták, mert "Nagyon sok jó középhátvéd van, de a Barcában ennél több kell."
Gondolom ő sem volt Barca-profile.
Egyébként egy Tello+30M ajánlat miben különbözik a City 40-45M ajánlatához képest. 5 millióval? Ez aztán tényleg leküzdhetetlen akadály egy ilyen volumenű üzlet esetén.
Ami a Mathieu-sagát illeti, számomra egyértelmű, hogy hiába a nyílt levél, a kivásárlási ár alatt nem fogják elengedni a barátunkat.
Tehát Zubiék vagy kifizetik Matyiért a 20M-t vagy végre más megoldás után néznek és lezárják ezt a két hónapja tartó huzavonát.