A probléma lapvetően az, hogy szélsők után rohangálunk amikor középhátvéd kellene...

Középre vennénk, olcsó. A VBn is ott bizonyított többnyire, de hosszútávon lehet nem válik be..
A probléma lapvetően az, hogy szélsők után rohangálunk amikor középhátvéd kellene...Barcafan339 írta:HOPPÁ
A Barcelona tárgyalásokat kezdett Daley Blinddel. [sport]
Jó játékos és középen is jól játszik, de alapból szélső. Olcsón el lehetne hozni. Szerintetek?
Mangala leigazolását Tello kölcsönadásával párhuzamosan le kellet volna zongorázni a Portóval. Zubiék ezt nem tették meg, mert szerintük drága (40-45M), meg gondolom nem Barca profile, meg lablabla, most meg majd viszi a City. Előre sajnálom őket, hogy jó pár évig nem lesz khv gondjuk.S.Agüero írta: "Egy középhátvédet akarunk igazolni, és az érkező személyétől függnek a további terveink. Meglátjuk, nyitottak vagyunk mindenre."
Tehát vagy hozzuk Mangalat/Marquinhost drágáért, vagy jön Mathieu és egy viszonylag olcsóbb, 40 millió alatti védő, Hummels/Vertonghen. Legalábbis szerintem.
A hír eredeti forrása a TV3, egyébként. Csak a pontosság kedvéért, és mert nem mindegy, hogy Sport vagy TV3.Nervo írta:Most olvastam a sporton, hogy matyi és marquinhos esetleges nem ide való igazolásuk esetén, Zubi b-terve Hummels és blind.Röhej, hogy ezek az emberek a b-tervek között szerepelnek zubiéknál.
![]()
Van a Sporton egy interjú, egy brazil ügyvéddel, aki elég jól ismeri a CAS-t, mert több sportolót is képviselt ott. Ő azt mondja, hogy ha Suárez vállalja a kezeléseket, akár fel is függeszthetik az eltiltását.palesz77 írta:-Suárez November elején kezd
Ezt nem tudom hova tenni. Hummels kérdése nagyon érdekes. A képességei felől nincs kétség, egyértelműen beférne hozzánk. A probléma ott van, hogy hogyan akarjuk megszerezni? Pár napja Klopp lenyilatkozta, hogy nem tudja, hogy hogyan tudja megtartani... Most meg Hummels nyilatkozta, hogy nem áll szándékában távozni. Blindet meg végképp nem értem, hiszem balhátvédről van szó...Nervo írta:Most olvastam a sporton, hogy matyi és marquinhos esetleges nem ide való igazolásuk esetén, Zubi b-terve Hummels és blind.Röhej, hogy ezek az emberek a b-tervek között szerepelnek zubiéknál.
![]()
Bárcsak így lenne..S.Agüero írta:"Egy középhátvédet akarunk igazolni, és az érkező személyétől függnek a további terveink. Meglátjuk, nyitottak vagyunk mindenre."
Tehát vagy hozzuk Mangalat/Marquinhost drágáért, vagy jön Mathieu és egy viszonylag olcsóbb, 40 millió alatti védő, Hummels/Vertonghen. Legalábbis szerintem.
Ezen az alapon akkor egy ilyen játékosnak elég, ha Barca kerettag..Feast4 írta:Egy ilyen játékosnak elég ha kiviszik.
Egy ilyen játékosnak elég ha kiviszik. És azért te is tudod sok játékos a VBn EBn csak azért volt kint mert egy adott klubba játszott. Könyörgöm ki válogat be egy Nanit? És nálunk kezdő lesz! ( Csak tévedjek és hozzanak még valakit, de nem fognak!)palesz77 írta:31 éves, sosem játszott nagy klubban, most hívja a Barca, ami 99%, hogy az utolsó esélye arra, hogy egy ekkora csapat mezét húzhassa magára. Biztos csak azért jön, mert betonkezdő helyet kínált neki LE.. Az EB-re meg hogy jutna már ki?Feast4 írta:És hogy ha a problémát tovább akarjuk boncolgatni ő se kardoskodna szerintem ennyire az idejövetel mellett ha nem a kezdőbe lenne ígérve a hely számára. Ő szerintem még az EB-re ki akar menni és oda folyamatos játék kell. Ha nem lenne megígérve nem kérlelnl ő is csapata vezetőségét, hogy engedjék ide.A Valenciában beton kezdő volt, nagyon jó formában játszott, de van a válogatottban 4 fiatalabb és tehetségesebb védő nála, esélye sincs kijutni.
"Egy középhátvédet akarunk igazolni, és az érkező személyétől függnek a további terveink. Meglátjuk, nyitottak vagyunk mindenre."crixus írta:Nálam ez a nyilatkozat kiverte a biztosítékot, mert bebizonyosodott, hogy nem kettő, hanem csupán egy védőt néztünk ki, aki Mathieu. Így mondjuk nem csoda, hogy adunk érte 20 milliót is, elvégre másra már nem kell spórolni.
Na igen... Ha ezeket lépték volna meg Zubiék, akkor nagyságrendekkel nyugodtabban várnám a szezonkezdetet.visca el barca írta:fogták volna a 160 millát amit elvertek suarezre (+sanchez+cesc) vehettek volna belőle egy komplett védelmet. két belső védő 80-100, szélső védő 20, meg futotta volna egy reusra oszt jónapot.
31 éves, sosem játszott nagy klubban, most hívja a Barca, ami 99%, hogy az utolsó esélye arra, hogy egy ekkora csapat mezét húzhassa magára. Biztos csak azért jön, mert betonkezdő helyet kínált neki LE.. Az EB-re meg hogy jutna már ki?Feast4 írta:És hogy ha a problémát tovább akarjuk boncolgatni ő se kardoskodna szerintem ennyire az idejövetel mellett ha nem a kezdőbe lenne ígérve a hely számára. Ő szerintem még az EB-re ki akar menni és oda folyamatos játék kell. Ha nem lenne megígérve nem kérlelnl ő is csapata vezetőségét, hogy engedjék ide.
Had idézzem magamat:Capon írta: Nem Matyő személyével van a probléma (biztos nem egy kutyaütő játékos), hanem azzal, hogy jelen pillanatban ő az esőszámú és eddig egyetlen jelölt a védelmünk megerősítésébenEgy olyan védelem megerősítésében ami több helyen vérzik és ezt egy 30-31 éves játékossal akarják megoldani, akit kb. 4. számú kh-nek tudnék elképzelni, annak viszont tökéletes lenne, max. 10 millióért.
Amilyen régóta hajtunk rá és az árát is figyelembe vesszük, szerintem nem kimondottan a padra szánják, tehát LE nem epizód szerepet szán neki.
LE nyilatkozata szerintem meg még rá is tesz egy lapáttal erre a dologra.
Ha megveszik tuti nem padra lesz!És ez előrevetít egy olyan komoly bajt, hogy nem merek belegondolni. Mint mondtam nem sokat láttam játszani, tehát simán lehet, hogy jelen formájában befér a kezdőbe. De semmi garancia nincs rá, hogy jövőre is be fog, vagy nem lesz egy huzamosabb visszaesése amiből nem tud kijönni.Feast4 írta:És hogy ha a problémát tovább akarjuk boncolgatni ő se kardoskodna szerintem ennyire az idejövetel mellett ha nem a kezdőbe lenne ígérve a hely számára. Ő szerintem még az EB-re ki akar menni és oda folyamatos játék kell. Ha nem lenne megígérve nem kérlelnl ő is csapata vezetőségét, hogy engedjék ide.
sot...visca el barca írta:igen, nekem is ez jutott először eszembe, de gondoltam nem írom le, mert lehülyéznek.Lionel85 írta:"Az átigazolási piac nem olyan, mint egy szupermarket, ahová bemész, leveszed a polcról a terméket, majd hazaviszed." De igen, olyan, lásd Real Madrid, Chelsea, Paris SG vagy Manchester City...
fogták volna a 160 millát amit elvertek suarezre (+sanchez+cesc) vehettek volna belőle egy komplett védelmet. két belső védő 80-100, szélső védő 20, meg futotta volna egy reusra oszt jónapot.
igen, nekem is ez jutott először eszembe, de gondoltam nem írom le, mert lehülyéznek.Lionel85 írta:"Az átigazolási piac nem olyan, mint egy szupermarket, ahová bemész, leveszed a polcról a terméket, majd hazaviszed." De igen, olyan, lásd Real Madrid, Chelsea, Paris SG vagy Manchester City...
Nem Matyő személyével van a probléma (biztos nem egy kutyaütő játékos), hanem azzal, hogy jelen pillanatban ő az esőszámú és eddig egyetlen jelölt a védelmünk megerősítésébenBFC írta:Szerintem nem a mostani teljesítményével van baja a legtöbb embernek, hanem azzal hogy 20 milliót adunk egy 30 éves játékosért akit 2-3 éven belül pótolni kell, lehet hogy 30 évesen is jól játszik de pár év múlva már nem fog tudni olyan teljesítményt nyújtani amilyent tőle elvárnak.Ezért lenne jobb egy Hummels, lehetséges hogy egy picivel drágább (nem tudom a pontos árát javítsatok ki ha tévedek) de fiatal és több szezont tud játszani.Maxi írta: Én Örülök Matyiőnek, fele olyan rossz sincs mint ahogy itt be van állítva, csak ügye ő nem a veretes portugál bajnokság második helyezettjétől( akik minden embert aranyáron adnak el, majd azokon az emberek röhög a fél világ, tisztelet a kivételnek) vagy a Psg kispadjáról jön.
Szerintem nem a mostani teljesítményével van baja a legtöbb embernek, hanem azzal hogy 20 milliót adunk egy 30 éves játékosért akit 2-3 éven belül pótolni kell, lehet hogy 30 évesen is jól játszik de pár év múlva már nem fog tudni olyan teljesítményt nyújtani amilyent tőle elvárnak.Ezért lenne jobb egy Hummels, lehetséges hogy egy picivel drágább (nem tudom a pontos árát javítsatok ki ha tévedek) de fiatal és több szezont tud játszani.Maxi írta: Én Örülök Matyiőnek, fele olyan rossz sincs mint ahogy itt be van állítva, csak ügye ő nem a veretes portugál bajnokság második helyezettjétől( akik minden embert aranyáron adnak el, majd azokon az emberek röhög a fél világ, tisztelet a kivételnek) vagy a Psg kispadjáról jön.
Na, ezért megy a "sírás" ezen a topikon, mert megint csak félmegoldásokban gondolkodnak.palesz77 írta:+visca el barca írta: Egy középhátvédet akarunk igazolni, és az érkező személyétől függnek a további terveink.
"Nagyon tetszik nekem az, ha egy játékos több poszton is képes futballozni. Mascherano pontosan ilyen, középhátvédként és szűrőként is kiváló teljesítményre képes. Hogy hol fogom játszatni? Ez mindig a csapat adott pillanatbeli lehetőségeitől függ majd."
=
Jön Matyi, és jövőre nekifutunk a szezonnak a Pique-Bartra-Mathieu-Mascherano védőnégyessel..Simán kinézem ez alapján a nyilatkozat alapján, hogy ez lesz..