Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lúzer egy vezetőség a miénk... Ráadásba Tellot pont a Porto viszi el tőlünk, simán lehetett volna csökkenteni az árát ezzel, egyszerűen kabaré. Remélem megvesszük Matyiőt 20-ért, meg Marquinhost 50-ért.ab1daL írta:Vélhetően a távozó Mangala-t pótolja, aki a Cityben, vagy a Chelseaben köthet ki.
Nem tudom én sem elhinni, hogy LE aki profi focista volt hogy fenébe nem látja hogy mi jó ennek csapatnak és mi nem.csababarca írta:
Mangala túl jó,még a végén 10 évre meg lennének oldva a védőproblémáink, hát kell az nekünk?! Ezt a vezetőség se akarhatja,inkább idehozzák a faék targoncásgyereket, aztán majd röhöghet rajtunk a világ,higy egy darab klasszis középső védőnk sincsen. Legalja.
Mangala túl jó,még a végén 10 évre meg lennének oldva a védőproblémáink, hát kell az nekünk?! Ezt a vezetőség se akarhatja,inkább idehozzák a faék targoncásgyereket, aztán majd röhöghet rajtunk a világ,higy egy darab klasszis középső védőnk sincsen. Legalja.S.Agüero írta: Miért nem próbáljuk leigazolni? Biztos túl drága 40-ért, Mathieu 20-ért nem, mert ő Barca-profil.![]()
Miért nem próbáljuk leigazolni? Biztos túl drága 40-ért, Mathieu 20-ért nem, mert ő Barca-profil.ab1daL írta:Vélhetően a távozó Mangala-t pótolja, aki a Cityben, vagy a Chelseaben köthet ki.Lionel85 írta:7.7 millió euróért megvette a Porto Martins Indit. Ők tudnak védőt igazolni...
Vagy Gintert jövőre 40 ért...visca el barca írta:vagy az is lehet, hogy titkon suboticot vesszük meg.valószínűleg akkor sem kötném fel magam
visca el barca írta:Initom írta:Ginter->BVB 10 misi. Vajon Hummelset pótolják már?![]()
én eljátszottam ugyanezt mikor megvették sokratistbiztos voltam benne, hogy hummels jön és őt pótolják
Initom írta:Ginter->BVB 10 misi. Vajon Hummelset pótolják már?
Vélhetően a távozó Mangala-t pótolja, aki a Cityben, vagy a Chelseaben köthet ki.Lionel85 írta:7.7 millió euróért megvette a Porto Martins Indit. Ők tudnak védőt igazolni...
ebből a Chelseaből egész jó csapat lesz Costa , Fábregas , Hazard, Curtois (?) , oscar és ott van természetesen a Special five isvisca el barca írta:filipe luiscselzi
Lazar Marković - ezt itthon úgy írjuk helyesen tudtommal, hogy Lazar Markovics, ahogy az orosz neveknél is hasonlóan van, de Isten ments, hogy még egyszer így írjam, Markovic, oszt kész.Dr.Dre írta:OFF: Egyébként remélem tudjátok,hogy a balkáni játékosok nevei általában nem CS-re végződnek, hanem TY-rehank1ee írta:Lazar MarkovicsA Magyarországiak mindig CS-betűvel mondják, pedig:
VidiTY,IvanoviTY,MarkoviTY, ModriTY, RakitiTY stb stb...![]()
OFFból ki.
OFF: Egyébként remélem tudjátok,hogy a balkáni játékosok nevei általában nem CS-re végződnek, hanem TY-rehank1ee írta:Lazar Markovics
ugyanolyan töltelék mint lambert vagy emre can. 4. helyre mákkal jók lesznek.hank1ee írta:Lazar Markovics 25 millió euróért Liverpoolba került. K. nagy tehetség ez a 20 éves játékos, nagyon durva, ahogy képes cikázni a pályán. Ez egy zsák krumpli volt érte, elég jól járt a Pool.
palesz77 írta:Nagyon úgy tűnik, hogy Mandzukic fogja pótolni Diego Costát az Atleticonál.