Cartoon: "Likes all cules, I have four dreams... Winning Liga, Cup, CL, and... that Zubi finally signs a centre back"
https://pbs.twimg.com/media/Bsnb-nRIUAAn6Pj.jpg" target="_blank
Ez ku.va jó!

Boixos!

Hát meg nem mondom, hogy ez honnan jött.. A 'Sport'-on van egy cikk, amiben azt írják, hogy 22-ért engednék el elvileg, szerintem ebből lett aztán összerakva, hogy ennyi a kivásárlási ára. De ez valóban nem azt jelenti, így máris rosszabb a helyzet..Gali írta:Be tudnád linkelni ezt a 22 milliós kivásárlási árat, mert én sehol nem találkoztam vele.
Egyáltalán létezik?
Mert ha nem, akkor Levyt ismerve esélytelen, hogy elhozzuk ennyiért.
Erősen fogna ott a ceruza!
Be tudnád linkelni ezt a 22 milliós kivásárlási árat, mert én sehol nem találkoztam vele.palesz77 írta: Mondjuk ha jönne Vertonghen 22 millióért...
Bennem is csak olyan emlék van, hogy akkora mint a ház, és idegesített, mert folyton szerelte valamelyik játékosunkat..zola8787 írta:Szegény Matyiő srác, jó sok oltást kap itt. Mondjuk én pont olyan meccseit láttam, amikor leszedte a Barca csatárokat a pályáról. Nagyon röhögnék ha úgy berobbanna nálunk, mint tette azt Masch
Nem rossz védő de 30 évesen elég kevés védőért lenne reális kiadni 20 millát és ő nem tartozik közéjük. Én nagyon nem örülnék ha ide jönne 20 milláért de 10 milla alatt felőlem jöhet ide 4. védőnek de a Valencia annyiért sajnos nem fogja elengedni.Erxy írta:Na, a Valencia edzője kijelentette hogy kifizetjük Mathieu kivásárlási árát.
Én nem bánom, nem olyan rossz védő ám ő, mint amilyennek itt sokan beállítják.![]()
Mindenesetre nem hiszem, hogy a közelmúltban érkezett nála jobban "utált" játékos..
(nyilván a dolog inkább a helyzetnek szól, nem neki)
Jaja ez teljesen olyan, mint amikor megbuksz egy vizsgán, a következőre tanulhatnál egy teljes hetet, de te csak egy estét szánsz rá, lehet bejönErxy írta:Na, a Valencia edzője kijelentette hogy kifizetjük Mathieu kivásárlási árát.
Én nem bánom, nem olyan rossz védő ám ő, mint amilyennek itt sokan beállítják.![]()
Mindenesetre nem hiszem, hogy a közelmúltban érkezett nála jobban "utált" játékos..
(nyilván a dolog inkább a helyzetnek szól, nem neki)
Nem kell aggódni.Capon írta: Engem az Alves kérdés is igencsak foglalkoztat, mert ha a belső védő poszt ilyen leküzdhetetlen akadály számunkra már 4. éve, akkor mi lesz a jobb széllel ahol aztán nagyon még választék sincs?
Lehet az lesz a vége, hogy hosszabbítunk vele és Dani marad még 2 évet. Csak akkor kössük a lelkére, hogy egy félidő alatt maximum 5ször lépheti át a felezőt és ugyan ennyiszer adhat is be.
Ezt akár mondhatnám most is:visca el barca írta:majd meggyőzik puyolt, hogy maradjon még 1 évet, a nyarat uis végigpihente...
Igen, + marad Xavi is, és akkor minden maradhat a régiben, csak Fabregas helyett Rakitic padozik, Alexis helyett meg Suarez lesz a jobbszélső.visca el barca írta:majd meggyőzik puyolt, hogy maradjon még 1 évet, a nyarat uis végigpihente...
Ez meg már a vicc kategóriába tartozik.Erxy írta: Valencia defender Mathieu didn't take part in a friendly today because Barcelona informed Valencia they're willing to pay 20M buyout. [cope]
Subinho írta:Tegyük már le azt a kuva pénzt Benatiaért és kezdjük meg az előszezont!!! Korábban 40 körül cikkeztek, ez a pénz megvan még, meg kell lennie, mert ha nem, széjjel fog szabni az ideg a Suarez ügy miatt!
Szerintem mindenféleképpen jobb lenne őket hozni mind ezt a 30 éves Mathieu, ők még játszhatnak 5-6 vagy akár több szezont is hiszen fiatalok(a franciához képest). Mathieu is tudna játszani ennyit ,de a végére szerintem a játéka leromlana és újra ott lennénk ahol voltunk.Tobias88 írta:Hummels + Fazio = 30 + 10 millió. Szerintem ebben kiegyezhetünk. Persze megértem azt is, hogy ők két lomha játékos, de szerintem bőven jobbak lennének mint Mathieu
Egy van! Ibra Eto!csababarca írta: Na igen,Busi-Yaya kérdés,szerintem ez volt az a pont,ahol minden elv totál félrement,amikor a teljesítmény kérdését háttérbe toltuk,és beerőltettük a kiskedvencet indokolatlanul a kezdőbe.
Jó,nem rossz Busi,de messze nem egy szint Yayaval,ezt a vak is látja. Meg hogy majd Xavi utódja Busi lesz...atyaég,az ember olyan messze van Xavi szervezőkészségétől,hogy azt le sem lehet írni.
Mindegy,mostmár ez van,kb 16éve nézek focit,de ekkora fatális hibát nem tudok még egyet felhozni,ami ennyire indokolatlan,és felesleges lett volna.
Na igen,Busi-Yaya kérdés,szerintem ez volt az a pont,ahol minden elv totál félrement,amikor a teljesítmény kérdését háttérbe toltuk,és beerőltettük a kiskedvencet indokolatlanul a kezdőbe.jelwaz írta: Nevetséges, hogy mondjuk ahelyett, hogy most Yaya és Alexis játszana a csapatban, Busi-Suarez kettős lesz. Nevetséges.