Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor marad harmadik számú csatárnak? Mert tudtommal Mourinho az egycsatáros rendszert preferálja. Costát biztos kezdőnek vették, plusz jött Drogba is, aki bár tényleg idős, de José nagy kedvence volt, és nem hiszem, hogy azért jön vissza, hogy majdnem az egész szezont végigpadozza.PCsabi írta:David Ornstein @bbcsport_david
Romelu Lukaku move from Chelsea to Everton set to be confirmed - fee of around €30m. Means Fernando Torres not leaving #CFC this summer #EFC
Chelsea nálam a legnagyobb esélyes a bajnoki címre, viszont a ManUnited-től egyelőre nem tartok.MQuC írta:Chelsea és a MU is piszok erősek lesznek.
Giroud valószínűleg sosem lesz 25+ gólos csatár a PL-ben, de nekem már az elég lenne tőle, ha a következő szezonban a rangadókon eredményesebb lenne. Viszont szerencsére több játékosunkban is benne van egy 10 gól körüli szezon (Ramsey, Walcott, Sánchez, Podolski, Cazorla), szóval Giroud góljait simán tudjuk "pótolni".kanty írta:Csatárposzton nekem továbbra is kevés az Arsenal. Giroud-val, mint kezdő és gólokat szállító csatárral nem igazán lehet szerintem számolni, ha egy csapat PL-t akar nyerni.
Egyet értek, hogy a riválisok kerete erősebb, de talán most nincs akkora különbség, mint a előző években. A MU pedig sötét ló számomra, meglátjuk, mi lesz belőlük, de szerintem is időre van szükségük még a komolyabb eredményekhez.kanty írta: Ennek ellenére biztos, hogy ott lesznek a tűz közelében. De ez a keret szerintem még így is elmarad a City és a Chelsea állományától. Plusz a MU-val is érdemes számolni, bár nekik lehet, hogy kell egy kis idő, amíg teljesen megértik, és eredményesen játszani tudják a van Gaal-féle taktikát.

Vagy csak mert levezetni megy...AndrisBarca írta:Szerintem azért adták el mert már öregZBarca írta:Kíváncsi vagyok, hogyan fogják Lampardot pótolni. Olyan ő a Chelsea-nek, mint nekünk Xavi. Egy korszak megtestesítője.AndrisBarca írta:A Chelsea eladta Lampard-ot a New York City FC-nek.
Eközben nagy baki volt a MU honlapján...

Szerintem azért adták el mert már öregZBarca írta:Kíváncsi vagyok, hogyan fogják Lampardot pótolni. Olyan ő a Chelsea-nek, mint nekünk Xavi. Egy korszak megtestesítője.AndrisBarca írta:A Chelsea eladta Lampard-ot a New York City FC-nek.
Eközben nagy baki volt a MU honlapján...
Kíváncsi vagyok, hogyan fogják Lampardot pótolni. Olyan ő a Chelsea-nek, mint nekünk Xavi. Egy korszak megtestesítője.AndrisBarca írta:A Chelsea eladta Lampard-ot a New York City FC-nek.

Nem hoznék, a Giroud, Sánchez, Sanogo, Walcott, Podolski ötösnek elégnek kell lennie.Initom írta:Game,te hoznál befejező csatárt,vagy Campbell elég lesz?:) Sztem talán igen...
Bocsi, hogy csak most válaszolok.gg86 írta:Érdekes, hogy a 3 év Barcás teljesítmény után 4 meccs a VB alatt meggyőzőtt. Innen is látszik mennyit számít a média. Kicsit felkapta, írtak róla (persze jól is játszott), de hirtelen nem lett jobb játékos, mint volt itt nálunk. Én amúgy elégedett voltam vele, jól járt vele az Arsenal.PCsabi írta:Sánchez!![]()
Ha a Barca-s teljesítményét nézem, akkor nem feltétlenül örülnék neki, de amit a VB-n letett az asztalra, azzal engem meggyőzött.
Sánchez-ről írtam már, Debuchy is jó igazolás, rutinos, van PL-tapasztalata, támadásban szerintem jobb lesz, mint Sagna, remélem védekezésben is tudja majd hozni BS szintjét (bár fejjátékban tuti, hogy rosszabb lesz).Initom írta:Game90,és a többi Arsenálos![]()

Vagy berágna ránk mindkét cég és aztán a Fila lenne a mezszponzorunkpalesz77 írta:Tegnap olvastam valahol, hogy az Adidas a MU-nak "csak" egybe kifizeti ezt a 94 milliót, viszont a mezeladásokból nem kapnak részesedést a vörös ördögök. Mi pedig tudtommal - és a Real is pl - az eladott mezek után is kapunk valamennyi összeget. Nem tudom, hogy igaz-e de ha igen, akkor így kicsit más a szituáció.Alfa írta:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1071_n.png
eszméletlen , hogy mekkora pénzek vannak itt.....
(bocsi a duplázásért)
Mindenesetre tényleg brutális ez az összeg, most kéne odamenni a Nikehoz, hogy adjanak több pénzt, vagy megyünk az Adidashoz..Úgyis biztos akarnának minket, már csak Messi miatt is, a Nike meg nem akarna elveszíteni minket Neymar miatt sem.. Csak jól jöhetnénk ki ebből a dologból.