Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Balszélső védő- Ott kicsit túltengés van. Amúgy szerintem is nagyon jó, de perpill padra is nehezen ülne.
csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.
Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Nem volt Rakitic rossz csere, ebben biztos vagyok. Én olyan szempontból érzem vékonynak a középpályát, hogy ha sérülés lesz Rafina nem tudom mennyire fog tudni a kezdőből bárkit pótolni. Jó ő, ügyes ő ,de még zöld. A védő dologgal meg egyre jobban azt látom, úgy járunk mint szoktunk.
Nervo írta:Nuno Espirito Santo megerősítette hogy Matthieu a valencia játékosa és számol vele.

[Sport.es]
Remélem nem megyünk ölre érte.

Egy 31 éves játékosért nagyon nem kéne ennyi pénzért.