Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
kristop
Entrenador del Barça

2014.07.14. 19:48:24

zola8787 írta: Ez okés is, én is így szeretném, de akkor meg Piqué + Bartra lesz a védelem közepén ami édes kevés. Kezdődik az alapozás (vagy talán ma már meg is kezdődött) és eddig van 2 középső védőnk, hihetetlen :(
Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat Barto-ék és igazolnak még 2 védőt középre, vagy már el is vannak intézve (és ebbe az a durva, hogy ez a 2 igazolás a MINIMUM lenne :? )
annyira azért még nem vagyunk elkésve, főleg a többi csapathoz képest. ha mathieu és marquinhos jönne, akkor ők már eltudták volna kezdeni a felkészülést. de ők nem túlságosan közönség kedvencek :D ha viszont vertonghen, hummels vagy mangala, akkor ők még egy félhónapig - hónapig úgy se csatlakoznának.

szóval vagy most jönnek valakik, akiket a többség nem nagyon szeretne. vagy még ráér a vezetőség, mert úgyis pihennek a játékosok :D
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.07.14. 19:44:32

Rojo belső védő, de játszik baloldalt is. Ha két védőt akarunk (és elvileg erről volt szó), akkor az egyiknek mindenféleképpen őt preferálnám. Erényeit nem firtatom, sokszor megetettem. Engem kilóra megvett ezen a VB-n.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.14. 19:20:19

Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Balszélső védő- Ott kicsit túltengés van. Amúgy szerintem is nagyon jó, de perpill padra is nehezen ülne.
csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.

Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Nem volt Rakitic rossz csere, ebben biztos vagyok. Én olyan szempontból érzem vékonynak a középpályát, hogy ha sérülés lesz Rafina nem tudom mennyire fog tudni a kezdőből bárkit pótolni. Jó ő, ügyes ő ,de még zöld. A védő dologgal meg egyre jobban azt látom, úgy járunk mint szoktunk. :(
Nervo írta:Nuno Espirito Santo megerősítette hogy Matthieu a valencia játékosa és számol vele. =D> [Sport.es]
Remélem nem megyünk ölre érte. #-o
Egy 31 éves játékosért nagyon nem kéne ennyi pénzért.
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2014.07.14. 19:16:50

Nuno Espirito Santo megerősítette hogy Matthieu a valencia játékosa és számol vele. =D> [Sport.es]
Remélem nem megyünk ölre érte. #-o Ja és Hámesz is képbe került. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.07.14. 19:39:53-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.14. 19:12:19

kristop írta: song - helyette mascherano, ez előrelépés
Ez okés is, én is így szeretném, de akkor meg Piqué + Bartra lesz a védelem közepén ami édes kevés. Kezdődik az alapozás (vagy talán ma már meg is kezdődött) és eddig van 2 középső védőnk, hihetetlen :(
Nagyon remélem, hogy összeszedik magukat Barto-ék és igazolnak még 2 védőt középre, vagy már el is vannak intézve (és ebbe az a durva, hogy ez a 2 igazolás a MINIMUM lenne :? )
kristop
Entrenador del Barça

2014.07.14. 19:01:31

iniesta - ő maradt
busquets - ő maradt
sergi roberto - ő maradt
song - helyette mascherano, ez előrelépés
fabregas - rakitic, cesc jobb játékos, de a horvát remélem jobban illik hozzánk
xavi - rafinha

ez azért nem annyira nagy visszaesés. főleg, ha rakitic jobban beválik, mint fabregas, akkor még erősebbek is leszünk. plusz szerintem rafinha is marha jó lesz.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Sanama
Llegenda del Barça

2014.07.14. 18:44:28

csababarca írta:Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.

Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Na igen.. a kp elég vékonyka, és a védelemről inkább ne is beszéljünk egyelőre.
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.14. 18:27:43

barcafacan írta:Mekkora mázlink, hogy Agüerot nem sikerült megvennünk! szerintem Hummels se elég gyors, nem baj, ha nem jön.

Mindenkinek a játékának van gyengéje. Messi pl. nem fut, neki ez. Hummels nem gyors de ezt ahogy láttam helyezkedéssel, játékosintelligenciával pótolja. A legtutibb az lenne ha Pique mellé jönne Hummels az üres helyre meg Mangala. De álom, álom, szép álom. Szerintem egyik sem lesz meg. Majd Matyi megoldja! #-o
Kép
Gali
Capitá del Barça

2014.07.14. 18:18:35

csababarca írta: Védők még mindig sehol,pedig már kezdődik a felkészülés,de még mindig semmi konkrét, csak a méla beszéd Bartomeutól is,hogy van pénz két védőre is...jah, örülnék már lassan egy közepes védőnek is,csak jöjjön.
Téged ez meglep?
Ezt csinálják már 4 éve!
Májusban Barto elmondta, hogy nagy változások lesznek, amelyek minden csapatrészt érintenek majd. A védelembe két khv érkezését ígérte.
Ez a kijelentés mára úgy módosult, hogy egy vagy két védő érkezik, augusztusra meg majd eljutunk odáig, hogy nem jön egy sem, mert Puyi edzésre jelentkezett.
A viccet félre téve, május közepe óta megy a bohóckodás Marquinhos és Mathieu leigazolásával kapcsolatban. A brazilt nem engedi el a klubja, a francia leigazolására pedig csak abban az esetben kerülhet sor, ha Zubiék kipengetik a kivásárlási árat (20M), ami "kész főnyeremény" a Barca számára.
Ugyanakkor a minőségi középső védők száma egyre fogy a piacon.
A legfrissebb hírek szerint Mangala a Cityhez, Benatia a Chelseahez vagy a Bayernhez igazolhat. Hummels marad Dortmundban vagy a MU játékosa lehet.
A konkurencia tehát tovább erősödik, a Barca vezetősége meg ugyanazokat a köröket futja évről-évre.
Őszintén megvallva, most már fogalmam sincs kit fognak ezek a védelembe leigazolni.
Amennyiben csak Mathieu lesz az új arc a khv poszton, akkor a következő év(ek)re keresztet is vethetünk.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.14. 18:14:45

Innentől kezdve be kell indulnia a védő-kérdésnek is. A VB-nek vége, lehet válogatni a védők között.
Én remélem és látok rá esélyt, hogy a Vertonghen,Hummels, Thiago Silva, Benatia négyesből egy érkezzen - bár Benatia nem volt a VB-n. És talán Mathieu-ről lemondunk már és keresünk egy "igazi" középhátvédet a cseresorba is. Ide nevet nem tudok mondani, nem is akarok.
Ezen kívül még egy igazolásra látok esélyt, főleg Xavi-tól függően. Ha Xavi és Song is távozik, akkor szerintem egy középpályás fog érkezni, ha viszont az egyikük marad, akkor Alves megy és őt pótoljuk -remélem, hogy nem Cuadrado-val.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.14. 17:46:08

Barca96 írta:szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
Szerintem felesleges egy Rojo 4. számú védőnek.
Barca96
Jugador del Barça

2014.07.14. 17:31:34

szerintem Rojo-t kellene megvenni, nem elsőszámú védőnek, de bőven elférne. Magas, erős fizikumú, és kellően agressziv védő. Emelett fiatal, és relativ olcsón hozhazó. Engem nagyon megfogott a vébén, örülnék neki. 1-2 hirt olvastam is róla, hogy az átigazolási terveink között van. Mellé még jöhet egy Hummels kaliber, és megvagyunk:D
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.07.14. 17:21:57

Kroos megy a madridba,mi meg beerősítettünk a kp-ra egy Rakitic-Rafinha párossal,úgy hogy Cesc-Xavi távozik. Nagy taps.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.07.14. 17:09:36

Amúgy tökéletes játékos nincs. Lehet hogy Hummels lassú (Pique-nél még így is gyorsabb), de amúgy mindenben kiváló. Jobbhátvéd meg konkrétan nincs a piacon, de szerintem Alves-nál Danilo biztosan jobb még ha nem is láttam játszani, mert Alves iszonyat
94:39 6 - 1
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.14. 14:54:24

Mekkora mázlink, hogy Agüerot nem sikerült megvennünk! szerintem Hummels se elég gyors, nem baj, ha nem jön.
Daweed
Jugador del Barça

2014.07.14. 14:42:27

zsoltman írta:Feltolni középpályára vagy szélsőnek? Alves-re gondolva.
Vagy szólni neki, hogy ne mászkáljon fel annyira támadni. Emlékszem egy Real elleni meccsre, ahol szinte alig ment fel, talán 2-0 lett a Barcának, de nem tudom már pontosan. Nem biztos hogy rossz védő, csak mivel állandóan csatárt akar játszani, sosem ér vissza védekezni :D
zsoltman
Jugador d'estrella

2014.07.14. 14:38:23

Feltolni középpályára vagy szélsőnek? Alves-re gondolva.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.14. 14:34:33

visca el barca írta:dani alvest idén mindenképpen el kell adni, egyrészt a pénz miatt, másrészt meg azért, mert ha megkapjuk a banánt és jövőre ingyen elmegy, nézhetünk. harmadrészt meg már kevés ide.
az első kettővel egyetértek, de kit hoznánk a helyére? sokat gondolkodtam rajta, hogy ki is lenne a legjobb megoldás. talán azpilicueta, de ő tuti hogy mozdíthatatlan. sokan mondják a portos danilot, de én őt még nem láttam játszani ezért nem mondok róla véleményt.

tehát vagy hozunk egy fiatal védőt a helyére vagy bízunk montoyában illetve ugye a maradása sem kizárható akkor viszont bukunk rajta is pár milliót...
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.07.14. 13:46:43

Nem tudom ez volt-e már, de visszaolvasva nem láttam. Zubiék elégedettek Alvessel, és alapjáraton nem tervezik eladni - reméljük csak annyira nem mint Fabregast és Alexist. Alves meg maradna, ha nem akarjuk eladni, és a nyaralása végeztével beszélni fog LE-vel a jövőjéről, aztán dönt.
Ezek hülyék. #-o
Fabregas menni akart, szerintem Alexis sem ragaszkodott a maradáshoz gondolom miután megtudta, hogy ha marad, akkor a szezon nagy részében padozni fog. De ha ezek a majmok elégedettek a brazillal, akkor ő nem fog elmenni, kap egy csomó pénzt, bérelt helye van a kezdőben, jól játszani nem kell, szaladgálhat mint vmi gyönge őrült, vissza futni nem kell, gyakorolhatja a beadásokat kényér-kedvére, szóval álommeló.

Szerintem egyébként ha a vezetőségünk rá tudta volna beszélni Puyolt, hogy maradjon még egy évet, akkor simán kinézném belőlük, hogy idén sem igazolnának középső védőt.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.14. 13:40:43

dani alvest idén mindenképpen el kell adni, egyrészt a pénz miatt, másrészt meg azért, mert ha megkapjuk a banánt és jövőre ingyen elmegy, nézhetünk. harmadrészt meg már kevés ide.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.07.14. 13:47:40-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.14. 13:32:29

AndrisBarca írta:Sajtóhírek szerint kinéztük magunknak Jan Verthongen-t.

Vezérnek a védelembe szerintem lehet beválna. Nem tudom, semmikép nem kell elzárkózni előle. Továbbra is Hummels Mangala lenne az én jelöltem de hát nem én döntök.

[quote="Boixos1981]
Azért egy de Sciglio-t vagy egy Danilo-t megnéznék ott a védelem jobboldalán.[/quote]

Igen Danilot esetleg. De nem tudom. Ha cseréljük a jobb oldali védelmet mindenképp el kell gondolkozni kire.
Kép
Boixos1981
Barça B

2014.07.14. 13:20:31

Feast4 írta:
Tobias88 írta: Mascherano-val a hírek szerint középpályán számol Luis Enrique, szóval a ballaszt kidobása után marad, 3 kapus, 6 védő, 6 középpályás és 5 támadó a keretben, ami 20 fő. Hírek szerint 22 fővel szeretne dolgozni az edző, ami alapján 2 játékos érkezése várható, remélhetőleg középső védők. Szerintem Alves cseréjére nem maradt pénz, így jövőre gondok lesznek főleg egy esetleges eltiltás esetén
Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.

Azért egy de Sciglio-t vagy egy Danilo-t megnéznék ott a védelem jobboldalán.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
AndrisBarca
Jugador del Barça

2014.07.14. 13:04:25

Sajtóhírek szerint kinéztük magunknak Jan Verthongen-t.
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.14. 12:55:48

Nem tudom ez volt-e már, de visszaolvasva nem láttam. Zubiék elégedettek Alvessel, és alapjáraton nem tervezik eladni - reméljük csak annyira nem mint Fabregast és Alexist. Alves meg maradna, ha nem akarjuk eladni, és a nyaralása végeztével beszélni fog LE-vel a jövőjéről, aztán dönt.

Bojan is csatlakozott a többi játékosunkhoz az első napon az erőfelméréshez. Eközben a Stoke nagyon szeretné megszerezni - kölcsönbe -, de a Depor is beszáll érte a versenybe, remélik, hogy Cuenca érkezésével inkább őket választja - biztos sok pénzt fogunk érte kapni..

A PSG meg nem akarja eladni Marquinhost. A vezetőségük még csak meg sem tervezi hallgatni az ajánlatunkat, de azért mi még próbálkozni fogunk a hét elején..

Bartomeu pedig elmondta, hogy még (1-)2 igazolást terveznek a védelembe, de a távozóktól függően, még nőhet ez a szám. Eszerint pl ha Xavi megy, akkor lehet, hogy mégis igazolunk valakit a helyére.
Feast4 írta:Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.
Jöhet Zabaleta, aztán Montoyával megoldják - vagy Rojo balra, és akkor a jobboson meg ott lesz az Adriano-Montoya duó! :mrgreen:
Feast4
Director del Fútbol

2014.07.14. 12:45:02

Tobias88 írta: Mascherano-val a hírek szerint középpályán számol Luis Enrique, szóval a ballaszt kidobása után marad, 3 kapus, 6 védő, 6 középpályás és 5 támadó a keretben, ami 20 fő. Hírek szerint 22 fővel szeretne dolgozni az edző, ami alapján 2 játékos érkezése várható, remélhetőleg középső védők. Szerintem Alves cseréjére nem maradt pénz, így jövőre gondok lesznek főleg egy esetleges eltiltás esetén
Az a baj, hogy nem is tudok most mondani hirtelen olyan jobb szélső védőt akire azt mondanám na gyere te leszel a megoldás vagy 4-5 évre. Eléggé hiányposzt. Montoyában meg én nem bízok.
Kép
Válasz küldése