Leo Messi
- albicelesteX
- A Vadász
Imádom Messit!Neki szurkoltam, hogy megnyerje a VB-t,de be kell látni,hogy baj van...nem kicsi...és nagyon fáj látni,hogy aki pár éve még össze vissza szívatta a világot az ma egy középszerű,kiégett játékosként lézeng a pályán...CR-t kell felhozzam példának...Nézzétek meg azt az embert....Soha nem alibizik,mindig hajt...Lassan én is szokom a gondolatot,hogy a 10-esünk nem sokáig viseli már a Barca mezt.

-
- Entrenador del Barça
Nincs igazad.Sanama írta:Ozsi, nem muszáj olvasni.
Aki szidja, nem a statisztikáit szidja, amit te a védelmében felhozol. Hanem a pályán mutatott teljesítményét a régi önmagához képest, és ezért állítják párhuzamba Ronaldinhoval.
Ha el akarod ismerni ha nem, a pályán mutatott teljesítménye foltokban hasonlít a 2-3 évvel ezelőtti teljesítményére.
És ha említed, hogy be kellett volna fejezni a többieknek a ziccereket, akkor nyugodtan megemlítheted azt, hogy ő is mekkora ziccert hagyott ki (most is, csak úgy, mint Belgium ellen)
Mit vársz tőle? Soha nem fog már úgy játszani, mint négy évvel ezelőtt. Nem fogja ontani a gólokat, de a csapaton nagyon sokat fog tudni segíteni.
Remélem LE is látja majd, hogy nem azt kell játszania mint eddig.
Szerintem meg ha azt hozod fel, hogy milyen sokat adott nekünk, akkor hozzuk vissza a 6 kupás csapatot, mert mindannyian sok örömöt hoztak nekünk.
Szépen tegyék be középpályára és ha meccsenként ad 21 labdát amiből gól lehetne, akkor azt mondom, hogy ez igen.
Most viszont azt kívánom, hogy menjen lezuhanyozni, fel a repülőgépre, haza és 3 hétig fel se álljon hanem csak pihenjen, aztán jöjjön vissza az igazi Messi. Én vagyok az egyik legnagyobb szidója, de lehet én lennék a legboldogabb is, ha visszatérne a régi önmagához.
Amúgy azért kap ennyit a srác, mert mindenhol csak az ő neve szerepel, meg a múltja miatt is, ami tényleg követendő példa.
Szépen tegyék be középpályára és ha meccsenként ad 21 labdát amiből gól lehetne, akkor azt mondom, hogy ez igen.
Most viszont azt kívánom, hogy menjen lezuhanyozni, fel a repülőgépre, haza és 3 hétig fel se álljon hanem csak pihenjen, aztán jöjjön vissza az igazi Messi. Én vagyok az egyik legnagyobb szidója, de lehet én lennék a legboldogabb is, ha visszatérne a régi önmagához.
Amúgy azért kap ennyit a srác, mert mindenhol csak az ő neve szerepel, meg a múltja miatt is, ami tényleg követendő példa.
- Messithebest
- Director del Fútbol
nem lehet a múltban élni. történelmet írt a csapattal ez tény. de az is tény hogy 120. percben egy csapat vezére egy legenda nem rúgja így fölé a szabadot.. lehet itt fogni higuainra meg bárkire. attól még Messi beleszürkült a mezőnybe, és egy vezérhez ez nem méltó. a statisztikák meg csak számok. a teljesítménye sehol sincs a pár évvel ezelőttihez, végigsétálja a meccseket, alibizik, stb. sajnos ebből valóban R10 szintű kiégés lesz.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ott a pont...Sanama írta:Ozsi, nem muszáj olvasni.
Aki szidja, nem a statisztikáit szidja, amit te a védelmében felhozol. Hanem a pályán mutatott teljesítményét a régi önmagához képest, és ezért állítják párhuzamba Ronaldinhoval.
Ha el akarod ismerni ha nem, a pályán mutatott teljesítménye foltokban hasonlít a 2-3 évvel ezelőtti teljesítményére.
És ha említed, hogy be kellett volna fejezni a többieknek a ziccereket, akkor nyugodtan megemlítheted azt, hogy ő is mekkora ziccert hagyott ki (most is, csak úgy, mint Belgium ellen)
Lehet szeretni Messi-t, valahol biztos vagyok benne, hogy minden Barca szurkoló szereti, ahogy R10-et sem lehet nem szeretni.
Az viszont más lapra tartozik, hogy valaki becsukja a szemét és úgy ítéli meg a teljesítményét, avagy sem...

Ozsi, nem muszáj olvasni.
-
- Entrenador del Barça
Köszönöm, hogy leírtad helyettem. Én sem tudtam volna ennél jobban megfogalmazni.ozsimiki írta:Azért pár ember totálisan ellendrukker lett Messit érintően,ami több mint....nah mind1 is h mi.
Ronaldinhohoz max akkor hasonlított volna bármikor is,ha 3top év után semmit sem mutat, ez a gyerek majdnem 3szor annyi ideje volt/van a csúcson. Nem vagyok vak, elmúlt szezonja már a magához képest felállított mércéhez nem volt top kategória, tény. VB-n se volt extra giga csillogó,de így is semmit nem lehet a szemére vetni, csoportkörben abszolút legjobb, az egyenes kieséses szakaszban pedig már kiszolgáló szerepben tündökölt volna INKÁBB HA vki be is fejezi a társak közül ugyebár (pár gólpassz így is összejött.)
Kommentátor elmondta, 21szer hozta olyan helyzetbe a társakat amiből gól lehetett volna...második Özil 15el...pocsék teljesítmény, mert mindenki azt várja,h fusson le minden védelmet,és oldja meg 4 emberrel a nyakán folyamatosan.
SZAKMAI bizottság odaadta az előbb neki a torna legjobbjának járó díjat, fogadok,h páran BARCÁSOK mindjárt lehurrogják a döntést, nemhogy belegondolnának. Nah ezek miatt egyáltalán nem bánom,h nem legeltetem itt annyit a szememet mint anno.
Még1x, ez a Messi nem az a sebezhetetlen gyerek mint pár éve, de ez a Messi is egy zseni,és kiemelkedő játékos. Akire azok dobják a sarat, akiknek olyat adott ami szinte egyedülálló...nem is érdekelne ha nem olvasnék itt már feltűnően gusztustalan, megmagyarázhatatlanul ellenszenves írásokat felé. Nekik,de csak nekik kívánom (mert még az ép eszem nem ment el,h magamnak és Barcásoknak rosszat akarjak),h vegyen helyette a Barca egy futóbolondot, aki 3szor annyit fut,de 3ad annyira nem megyünk vele mint az utóbbi időben nem 100%on teljesítő Messivel.
Hajrá Bolha, néha fuss többet,h a nagy Barca szurkolók ne akarjanak eladni az araboknak egy Barca történelmet író legendát.

- LM10
- Director del Fútbol
+1ozsimiki írta:Azért pár ember totálisan ellendrukker lett Messit érintően,ami több mint....nah mind1 is h mi.
Ronaldinhohoz max akkor hasonlított volna bármikor is,ha 3top év után semmit sem mutat, ez a gyerek majdnem 3szor annyi ideje volt/van a csúcson. Nem vagyok vak, elmúlt szezonja már a magához képest felállított mércéhez nem volt top kategória, tény. VB-n se volt extra giga csillogó,de így is semmit nem lehet a szemére vetni, csoportkörben abszolút legjobb, az egyenes kieséses szakaszban pedig már kiszolgáló szerepben tündökölt volna INKÁBB HA vki be is fejezi a társak közül ugyebár (pár gólpassz így is összejött.)
Kommentátor elmondta, 21szer hozta olyan helyzetbe a társakat amiből gól lehetett volna...második Özil 15el...pocsék teljesítmény, mert mindenki azt várja,h fusson le minden védelmet,és oldja meg 4 emberrel a nyakán folyamatosan.
SZAKMAI bizottság odaadta az előbb neki a torna legjobbjának járó díjat, fogadok,h páran BARCÁSOK mindjárt lehurrogják a döntést, nemhogy belegondolnának. Nah ezek miatt egyáltalán nem bánom,h nem legeltetem itt annyit a szememet mint anno.
Még1x, ez a Messi nem az a sebezhetetlen gyerek mint pár éve, de ez a Messi is egy zseni,és kiemelkedő játékos. Akire azok dobják a sarat, akiknek olyat adott ami szinte egyedülálló...nem is érdekelne ha nem olvasnék itt már feltűnően gusztustalan, megmagyarázhatatlanul ellenszenves írásokat felé. Nekik,de csak nekik kívánom (mert még az ép eszem nem ment el,h magamnak és Barcásoknak rosszat akarjak),h vegyen helyette a Barca egy futóbolondot, aki 3szor annyit fut,de 3ad annyira nem megyünk vele mint az utóbbi időben nem 100%on teljesítő Messivel.
Hajrá Bolha, néha fuss többet,h a nagy Barca szurkolók ne akarjanak eladni az araboknak egy Barca történelmet író legendát.
Teljesen egyetértek, rossz olvasni, hogy ennyire Ronaldinhohoz akarja mindenki hasonlítani a kiégését

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért pár ember totálisan ellendrukker lett Messit érintően,ami több mint....nah mind1 is h mi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A kötelező minimumot hozta. Egy fokkal sem többet. :/

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyértelmű, hogy fizikális problémái vannak, nem tudom a tavalyi nyarat mivel töltötte, de szembetűnő hogy egyszerűen nem bír annyit. Persze így is kiemelkedett a csapatából, de pl. egy top Messi ezt a mait eldönti.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Csak a rosszat látom már felőle, de amikor meccs után mutatták a veszteseket, Messi úgy ivott meg picikét mosolygott, mintha egy haveri focimeccs után kaptak volna ki.
En ma sem lattam rajta azt a hatalmas akarast, es kuzdeni akarast, de lehet en neztem tul kritikus szemmel.
- Leon
- Director del Fútbol
Ha Leo Messi vezérletével nyerik meg a Vb-t akkor "hivatalosan" is minden idők legjobb játékosa lesz és minden kritizálója befoghatja!
Ha nem az ő zsenije miatt nyernek akkor "csak" egyike lesz a legjobbaknak (persze már így is az).
Mivel a túloldalt már Messi 5. aranylabdájával (rém)álmodik minden madridista ezért én is elmondom,hogy látom a dolgot:
Ha mint írtam ő miatta nyerik meg a döntőt akkor biztos megkapja az 5.et de ha "csak" nyernek akkor szerintem nagyon szoros lesz közte a és a BL csúcsot döntő Cr közt.Ha veszít és ősszel nem tesz csodát a pályán akkor már novemberben postázhatják is Ronaldónak (megérdemelten
).
Én nagyon szurkolók neki és kívánom,hogy egy mesterhármassal érjen fel a történelem tetejére!

Ha nem az ő zsenije miatt nyernek akkor "csak" egyike lesz a legjobbaknak (persze már így is az).
Mivel a túloldalt már Messi 5. aranylabdájával (rém)álmodik minden madridista ezért én is elmondom,hogy látom a dolgot:
Ha mint írtam ő miatta nyerik meg a döntőt akkor biztos megkapja az 5.et de ha "csak" nyernek akkor szerintem nagyon szoros lesz közte a és a BL csúcsot döntő Cr közt.Ha veszít és ősszel nem tesz csodát a pályán akkor már novemberben postázhatják is Ronaldónak (megérdemelten

Én nagyon szurkolók neki és kívánom,hogy egy mesterhármassal érjen fel a történelem tetejére!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Llegenda del Barça
Igen, ezzel egyetértek. Persze csoportkörben meglőtte a góljait, nyolcaddöntőben gólpassz, negyeddöntőben meg ő tartotta meg a labdát a gól előtt, de azért mégsem mondanám azt, h úgy igazán látszana, h hátára vette a csapatot.LG írta:Sokan úgy beszéltek, mintha kizárólag Messinek köszönhetné Argentina, hogy ott van a döntőben, pedig ez korántsem így van, sőt, szerintem közel sem vette úgy a hátára a csapatot, mint ahogy egy ekkora kaliberű játékostól el lehetne várni.
Ma még ezen változtathat, ha végre igazán jól játszana, és az ő vezérletével nyernék meg a döntőt, akkor azt mondom igen, valóban az egyik legnagyobb. Pontosabban már így is az, de nem a VB-n eddig mutatott teljesítménye miatt, mert igazán jó teljesítménnyel még adós.
Egyébként németek után argentinoknak szurkoltam a VBn leginkább, pont Messi miatt (meg Masch), de a finálét akkor nyerjék meg, ha ma Messi téll hátára veszi a csapatot, úgy, h mindenki elismerően csettint egyet. Akkor könnyebben túltenném magam a németek vereségén.
-
- Jugador del Barça
Messi lesz a vb döntő legjobbja és a torna legjobbja is. 

-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
-------------Barca---------------
Bocsánat, kijavítanám magam: MINDEN IDŐK legjobb játékosa.visca el barca írta:így is az, nem kell aggódni. mellesleg még 1 vb biztos h van benne.ZBarca írta:VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
amugy tök mind1, hogy nyer-e vagy nem, akik utálják (a madridisták, mert amuugy mindenki más megmondja h a világ legjobbja), sosem fogják elismerni. ha nyer, akkor majd jön a nyafogás, hogy jajj nem lőtt gólt, meg amugy is hogy lehet valaki a világ legjobbja még eb-t sem nyert.

ON:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ok-2349659
Egyetértek velük, Messinek egy kis villanás is elég és máris egy vb döntő dőlt el.

Sokan úgy beszéltek, mintha kizárólag Messinek köszönhetné Argentina, hogy ott van a döntőben, pedig ez korántsem így van, sőt, szerintem közel sem vette úgy a hátára a csapatot, mint ahogy egy ekkora kaliberű játékostól el lehetne várni.
Ma még ezen változtathat, ha végre igazán jól játszana, és az ő vezérletével nyernék meg a döntőt, akkor azt mondom igen, valóban az egyik legnagyobb. Pontosabban már így is az, de nem a VB-n eddig mutatott teljesítménye miatt, mert igazán jó teljesítménnyel még adós.
Ésszerűség határain belül gondolkodva azért most még rá lehet mondani, hogy VB-t nem nyert. És ez igaz. (Mondjuk teszem hozzá ugye pl. CR se, de az a madridistákat nem érdeklivisca el barca írta:így is az, nem kell aggódni. mellesleg még 1 vb biztos h van benne.ZBarca írta:VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
amugy tök mind1, hogy nyer-e vagy nem, akik utálják (a madridisták, mert amuugy mindenki más megmondja h a világ legjobbja), sosem fogják elismerni. ha nyer, akkor majd jön a nyafogás, hogy jajj nem lőtt gólt, meg amugy is hogy lehet valaki a világ legjobbja még eb-t sem nyert.

- visca el barca
- Presidente del Barça
így is az, nem kell aggódni. mellesleg még 1 vb biztos h van benne.ZBarca írta:VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador d'estrella
De amúgy miért adná át Puyol? A spanyol csk 2010-ben nem Casillas volt?
A brazil elnök nem volna hajlandó odaadni nekiNem Puyol adja át, hanem a brazil elnök. Pedig nagyon jó lenne, ha Puyol adná át Messinek.![]()

100% pure awesomeness
Ha ma Messi nyer, halhatatlanná válik, de ha veszít, a történelem akkor sem feledi el.
Erre a napra vártam a VB kezdete óta. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd Messi kezdeni a német védelemmel. Véleményem szerint Argentína megérdemelné, hogy legyőzze a németeket. Milyen szép is lenne, ha a bosszú pont egy VB döntőben következne be.
Visszatérve Messihez, ha ma nyer... hát... a VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
Hajrá LEO!
Erre a napra vártam a VB kezdete óta. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd Messi kezdeni a német védelemmel. Véleményem szerint Argentína megérdemelné, hogy legyőzze a németeket. Milyen szép is lenne, ha a bosszú pont egy VB döntőben következne be.

Visszatérve Messihez, ha ma nyer... hát... a VILÁG LEGNAGYOBB JÁTÉKOSA lesz!
Hajrá LEO!

Nem Puyol adja át, hanem a brazil elnök. Pedig nagyon jó lenne, ha Puyol adná át Messinek.
Nagyon szurkolok ma este az argentinokért, remélem sikerül nekik megcsinálniuk és Messi felér a csúcsra minden tekintetben.

Nagyon szurkolok ma este az argentinokért, remélem sikerül nekik megcsinálniuk és Messi felér a csúcsra minden tekintetben.