Chino írta:
Én is utána számoltam, hogy áll most az egyenleg.
Kiadás: 12+12+18+81(90)= 123M (132M) euró.
Bevétel: 42,5+33+1,5= 77M euró. A büdzsé 120M, tehát 65-75M euró áll még rendelkezésre.
Alves, Song és Tello eladásával még 30-35M érkezhet, amennyiben Alves marad, akkor 18-25M.
Ez azt jelenti, hogy hozzávetőleg 85-110M eurót lehet még költeni.
Az 1. verzió: jön két nagyon jó védő kellően megerősítve a védelmet, és akkor mindenki elégedett lesz.
A 2. lehetőség (ennek van nagyobb valószínűsége): 3 új arc érkezik még. Egy khv, egy félmegoldás (khv és bhv/jhv egyben) és Cuadrado.
zola8787 írta:Tocy írta:Amúgy ezzel tényleg átállhatunk 4-2-3-1-re, az alapanyagunk inkább ide jó - aztán ebből lehet majt ide-oda váltani.
Ter Stegen/Bravo - Alves, Piqué, ?, Alba - Busquets, Rakitic - Messi, Iniesta, Neymar - Suarez
Nem tűnik gyengének és így befér Suarez, a mögötte lévő három vadállat és Rakiticnek is így van meg igazán a posztja.
Nem rossz, bár én Alves helyett hoznék valakit, illetve Busi helyett Maschot tenném vkp-ba.
Ugyanezt gondolom. Ebben a felállásban Machnak kell játszania, aki - láthatjuk a VB-n - tökéletesen látja el a vkp posztot, így egy agresszivabb kp állna fel.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"