Alfa írta:
Már bocsi de azért ez elég kemény , hogy nem sajnálod a kedvenc csapatod játékosát ( már ha a Barca az ) nem azt mondom , hogy sírjál egész este de azért némi empátia szorulhatott volna beléd . De ez csak az én véleményem attól még te akár utálhatod is messit .
Nem utálom Messit, csak én a vezetőség helyében vele kezdtem volna meg a tisztogatást és amíg sokat ér eladni vagy 150 milláért, annyiból meg egy komplett védelmet megvásárolni.
Nekem a Barca nem egyenlő Messivel, mint jó pár Barcásnak, nekem már unszimpatikus, ez van, nem mindenki egyforma. Ha Xavi nem tud lehozni egymás után 3 olyan meccset ahol nem emelkedik ki azonnal elküldené a fél fórum, viszont Messi már futni sem hajlandó vagy fél éve, vele nincs gond, szegényke biztos fáradt. Na ez az ami miatt nem tetszik nekem.
Most is mi lesz ha Argentína nyeri a VB-t? A barcások 80%a azzal lesz kiadva, hogy Messinek köszönhető, holott még a kapus is többet tett érte (Masch-ot meg már meg sem kellene említenem, hogy a tiziknél is ő tüzelte a kapust meg a rugókat, a csk Messi meg állt, mint egy ....).
És igen tudom, hogy miatta mennyi kupát nyertünk, becsülöm is, tényleg ő volt évekig a világ legjobbja, fantasztikus tehetség ez egyértelmű, de már századjára írom le, hogy a múltból nem lehet megélni csak az elvakult, fanatikus Messi drukkerek szerint és mivel ő a csapat "legjobbja", természetesen többet várok el tőle, mint bármelyik másik játékostól, viszont ha olyat látok, hogy futni nincs kedve mondjuk egy Elche ellen, hát bocsássál meg nekem, hogy kritizálom. A másik meg, hogy Messi érinthetetlen, őt nem lehet lecserélni, ha szarik a csapatra, a szurkolókra, mert ő Lionel Messi. Most ki is adtunk el, hogy legyen helye Suáreznek? Azt az egy támadót aki ment, akart, csinált, hajtott. Nem is egy fórumozó linkelt be ide olyanokat, hogy nem jön ki jól Messi Alexissel, na akkor most mi is van? Aztán jöhet az aranylabda, ha ők nyerik a vb-t tuti, hogy írni fogja itt egy csomó ember, hogy ő érdemli meg az aranylabdát, holott semmi kiemelkedőt nem tett, csak a neve nagy meg a múltja. Na mindegy, úgysem fogom megérteni a te álláspontodat és te sem az enyémet.
Neked Messi a király, nekem egy a sok közül akitől többet várok el, de jóval az átlag alatt teljesít, kész.