azért ez nem teljesen van így. amikor először kezdtek jönni a hangok, hogy nem fut annyit, meg egész meccsen csak sétálgat, miért nem fut annyit, mint régen, akkor folyamatosan védtem. hogy neki nem is kell annyit futnia, pont ezért is ilyen jó, mert nem futja ki magát feleslegesen, csak a lényeges alkalmakkor. na, akkor általában 9-10 kilométeres meccsei voltak (bl meccseknél akkor is mérték már), de sokszor 10 felett és azokat linkelgettem. most meg a hollandok ellen 127 perc alatt futott 10,5et, és átlagosan 8akat nyom, de ugye volt, hogy azt el se érte.na0421 írta:Ez meg hogy mér nem fut, még egyszer leírom (érintetteknél úgyis süket fülekre talál), régen is így volt, csak nem ennyire. Tessék megnézni a régi meccseket. Akkor azért nem volt ennyire feltűnő, mert még nem lett botrány az Atletico elleni km-eiből, amióta ugye mindenki csak arra figyel nála, hogy fut e labda nélkül, vagy nem, (kis túlzással), és a csapat is úgy játszott mellette régen, hogy nem lehetett észrevenni, ha nem lett meg a 8 km. Talán annyi volt a változás, hogy nem 7-8 km volt a meccsátlaga, hanem 8,5-9. De zsákszámra jöttek a gólok, a csodaszép cselek, ezért mindenki tett rá mennyit fut.
azzal viszont egyetértek, hogy ez nem beleszrás, meg motiváció kérdése. iszonyatosan akarja ezt a vébét az látszik, mégis úgy játszik, mint nálunk. szerintem egyszerűen tényleg nem bír többet. ő nem egy céronaldo szintű robot hiába hittük sokáig róla, aki bírja ezt az évi 70 meccset, és az is lehet, hogy a sok sérülése is betett neki. rendes pihenése most se lesz.