LG írta:
Ibráért mi 70t adtunk
Én úgy tudom, 45 plusz Etoo, de a kameruni egy év múlva ingyen mehetett volna a lejáró szerződése miatt.
Úgy-úgy, 46 + Eto'o, akit hivatalosan 20-ért számítottak be.
Másrészt Torreshez mérni, ha érte korrektnek véled csúcsformájában az 50-et, akkor nem tudom, Suárez 100 alatt akármennyiért is hol nem korrekt.
Szerintem csúcsformájában Torres hasonló szint lehetett, mint most Suarez, ő nála inkább az volt a baj, hogy már közel sem csúcsformába lett annyiért leigazolva.
Hát nem tudom, Torres elég sérülékeny volt, a Poolban pl csak az első szezonjában játszott 33 meccset a bajnokságban, utána a 25-öt sem érte el. Úgy meg nehéz.
Mivel kb fél év különbséggel ugyanannyi idősen igazoltak a Poolhoz, itt jól össze lehet hasonlítani őket, bár Torres idejében még erősebbek voltak. (Előtte Suáreznek nyilván könnyebb dolga volt az Ajaxban, mint Torresnek az Atleticoban.)
Torres: 33/24, 24/14, 22/18, 23/9 (37/10) ez utóbbi félév Poolban, zárójelben a Chelsea-s meccsekkel együtt.
Suárez: 13/4 (26/11), 31/11, 33/23, 33/31
Ezek alapján kb elmondható, h Torres fiatalabban ért be, de kb 27 éves korára ki is fújt. Egy kiemelkedő éve volt, ill. még egy ( a 22/18-as) lehetett volna. Sajnos asszisztról nem találtam adatot, érzésre ebben Suárez jobb.
Na mindegy, végül is a számok alapján jogos a kb egy szint, de Suáreznél még megvan rá az esély, h tovább tart a "csúcsidőszak", mint Torresnél tartott. (Hacsak nem Torres megijed D. Costától és elkezdi rugdosni a gólokat, ne zárjuk ki ezt sem!

)
Viszont nagyon remélem, h max 70-ért jön