Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Matyika vs az élet nagy kérdései vol. 2Alcantara írta: a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Megnyugtató, így lekerül a felelősség a vállunkról.shutterisland írta:már a facebook-on cirkál a pali, szóval olyan nagy gond nem lehet.[/color]
már a facebook-on cirkál a pali, szóval olyan nagy gond nem lehet.Legjobban talán Matyiért aggódom, kicsit felelőtlennek éreztem magamat hazafelé, hogy a buszpályaudvaron csak úgy elengedtük, annak ellenére, hogy nála a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Remélem sikerült hazajutnia! Matyika, ha hazaérsz valamit karcoljál, hogy tudjuk, nem bolyongsz még a Stadionok pályaudvar környékén.
Megbeszéltük!shutterisland írta:majd kap egy olyat, mint neymar.![]()
alcantara : roli 9.20-ra ér be, szóval 9.30 fele penny parkoló ?![]()
És mind igaz is.Alcantara írta:Feltűnt, ahogy közeledik a foci napja mindennap van egy kifogás tőled.S.Agüero írta: Amúgy is fájdogál most a bokácskám, szóval meglátjuk.
Pld:"10 perc után elfáradok, jelenleg nincs erőnlétem, fáj a bokám", pumpahiány stb..![]()
Mire is próbálsz minket rávezetni ezekkel?
Feltűnt, ahogy közeledik a foci napja mindennap van egy kifogás tőled.S.Agüero írta: Amúgy is fájdogál most a bokácskám, szóval meglátjuk.
2 embereddel együtt 15, aztán nyomhatjuk úgy, ahogy shutter mondta.Az en 2 emberemmel egyutt ?? Mert ha nem, hanem nelkuluk vagyunk annyian akkor lemondom, am mehet 3 csapattal is a buli ha sokan leszunk
na zsír, foca után mehet a BBQ pizza.DON PEPE előtt (az van a bejárat mellett)
nekem lehet, hogy erős rózsaszín bicajos mez lesz, viccen kívül az az egyetlen sportos felsőm, ami most itthon van, és nem fehér vagy világos.Ha lehet ne sárgát, zöldet, pirosat, gránátvörös kéket!
Egyszerű FEKETÉT-FEHÉRET!
én nem tudom, mi legyen, fene tudja, mi lesz holnap, félek, hogy lesz azért pár emberke, aki csak úgy hip-hop mégse jön majd el, esetleg úgy, hogy még nem is jelzi itt.Az en 2 emberemmel egyutt ?? Mert ha nem, hanem nelkuluk vagyunk annyian akkor lemondom, am mehet 3 csapattal is a buli ha sokan leszunk
103-as busz egészen az Árpád hídig megy most a felújítás miatt, szóval szerintem az a legkézenfekvőbb megoldás. Népligetnél felszálltok, Vágány utca/Róbert Károly körúton leszálltok, és onnan még egy 10-15 perces séta.MQuC írta:Pótlóbusz jár, az tuti. Igaz, a metrónál is gubanc van, akkor az kilőve.
Az en 2 emberemmel egyutt ?? Mert ha nem, hanem nelkuluk vagyunk annyian akkor lemondom, am mehet 3 csapattal is a buli ha sokan leszunkS.Agüero írta:Jöhetnek felőlem.Mezner2 írta:A +2 emberemet elfogadtuk sracok ? Csoportban megerositest kaptam de itt is tisztazzuk azert15-en focizunk perpillanat.
a hétvégi buszközlekedés miatt 8.45-re vagy 10.25-re tudok beérni csabára újkígyósról.Alcantara írta:Elvileg 10 körül terveztem az indulást, de lehet kicsit előbb. Ha nem gond, felhívlak menet közben és akkor már pontos időt lövök. Elvileg jó lenne 13 órára odaérni, ha 14-től van a foci.