Barca Igazolások
-
- Jugador d'estrella
Szép ez a Sanchez - Suarez váltás, szép, hogy van két jó kapusunk, szép, bár nem biztos, hogy elég Rakitic érkezése. De mi van a védelemmel???
- Messithebest
- Director del Fútbol
lényegében annyi, hogy Stoichkov szerint a legjobb játékosunkat adtuk el (Alexis).S.Agüero írta:És mi lenne, ha leírnád a cikk tartalmát? Lassan kijár neked is egy pihi...blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... or-3371106 És milyen igaza van.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- MatyiG
- Adminisztrátor
És mi lenne, ha leírnád a cikk tartalmát? Lassan kijár neked is egy pihi...blaugrana99 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... or-3371106 És milyen igaza van.

- blaugrana99
- Jugador del Barça
http://www.sport.es/es/noticias/barca/s ... or-3371106" target="_blank És milyen igaza van.
-
- Llegenda del Barça
Igen, de mivel Eto'o t 20nak számolták bele így ezt mondtam egyből a hetvenet. Egyébként most megnéztem transfermarkton, ott 69,5t írnak, ugye ők is beleszámították Eto'o árát. Szóval akkor közel 70.LG írta: Én úgy tudom, 45 plusz Etoo, de a kameruni egy év múlva ingyen mehetett volna a lejáró szerződése miatt.
Ennek a 30m fontnak meg amit máshol olvasok 27,5m fontnak mi a forrása?zola8787 írta:Lallana: 26 millió font
Alexis: 30 millió font
Na most ezek után, áhh...
Csak mert a komolyan vehető lapok ennél többről tudnak.. Skysports, TV3, rac1 mind-mind 42-45 millió euro köré lövik be az árát.. ez tűnik valósnak, persze amíg valamelyik fél el nem mondja addig nem tudni biztosra, de ezek általában jól informálódnak..
Suárez gyakorlatilag done deal. ez a 88 meg komolytalan, csakúgy mint a goal.com.. jóhogynem Francois Gallardora hivatkoztok már..Vakmacska írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ID=HP_HN_1
eszerint 88 milla a csóka.
milyen alku ez?
amúgy én is röhögnék egy nagyot, ha nem jönne össze a bolt.
Barcelona forward Bojan Krkic (23), who returned from a loan at Dutch club Ajax, is close to joining an English Premier League club. [rac1]
Még korábban hozta le a Marca, hogy Oier a Granadába tart.
Remélem hamarosan sikerül ezeket is lezárni.
Meg akkor jöjjön még egy pletyka ami után lehet egy kicsit anyázni a vezetőséget: Gianluca di Marzio szerint érdeklődünk Callejon iránt. A klubja nem akarja elengedni.

-
- Entrenador del Barça
Úgy-úgy, 46 + Eto'o, akit hivatalosan 20-ért számítottak be.LG írta:Én úgy tudom, 45 plusz Etoo, de a kameruni egy év múlva ingyen mehetett volna a lejáró szerződése miatt.Ibráért mi 70t adtunk
Hát nem tudom, Torres elég sérülékeny volt, a Poolban pl csak az első szezonjában játszott 33 meccset a bajnokságban, utána a 25-öt sem érte el. Úgy meg nehéz.Szerintem csúcsformájában Torres hasonló szint lehetett, mint most Suarez, ő nála inkább az volt a baj, hogy már közel sem csúcsformába lett annyiért leigazolva.Másrészt Torreshez mérni, ha érte korrektnek véled csúcsformájában az 50-et, akkor nem tudom, Suárez 100 alatt akármennyiért is hol nem korrekt.
Mivel kb fél év különbséggel ugyanannyi idősen igazoltak a Poolhoz, itt jól össze lehet hasonlítani őket, bár Torres idejében még erősebbek voltak. (Előtte Suáreznek nyilván könnyebb dolga volt az Ajaxban, mint Torresnek az Atleticoban.)
Torres: 33/24, 24/14, 22/18, 23/9 (37/10) ez utóbbi félév Poolban, zárójelben a Chelsea-s meccsekkel együtt.
Suárez: 13/4 (26/11), 31/11, 33/23, 33/31
Ezek alapján kb elmondható, h Torres fiatalabban ért be, de kb 27 éves korára ki is fújt. Egy kiemelkedő éve volt, ill. még egy ( a 22/18-as) lehetett volna. Sajnos asszisztról nem találtam adatot, érzésre ebben Suárez jobb.
Na mindegy, végül is a számok alapján jogos a kb egy szint, de Suáreznél még megvan rá az esély, h tovább tart a "csúcsidőszak", mint Torresnél tartott. (Hacsak nem Torres megijed D. Costától és elkezdi rugdosni a gólokat, ne zárjuk ki ezt sem!

Viszont nagyon remélem, h max 70-ért jön

2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ID=HP_HN_1" target="_blank
milyen alku ez?
milyen alku ez?
Alexis elment, ezek után annyira röhögnék ha nem tudnának megegyezni Suárez-el, de gondolom már egy ideje le van ez zsírozva.
Lallana: 26 millió font
Nem érdekel, nem az én pénzem, költsék csak el szépen, hozzák a jó játékosokat, nem érdekel ha csődbe megy a csapat csak hozzuk a kupákat szép játékkal, majd valamelyik bank hitelez nekünk pénzt, vagy megvesz minket egy arab poénból...
Lallana: 26 millió font
Nem érdekel, nem az én pénzem, költsék csak el szépen, hozzák a jó játékosokat, nem érdekel ha csődbe megy a csapat csak hozzuk a kupákat szép játékkal, majd valamelyik bank hitelez nekünk pénzt, vagy megvesz minket egy arab poénból...
Nyilván nem, az Ibra transzfer után sem ment tönkre, sőt, igazából az eredményességünkön meg sem látszott, még abban az évben bajnokságot nyertünk, és BL a döntő is kb. hajszálon múlott, a következő évben pedig mindkét cím meglett. Persze az egy sokkal erősebb csapat volt, most ha nem válik be Suarez, valószínűleg sokkal nagyobb következményei lesznek, főleg, ha megkapnánk még megkapnák a büntetést, és nem igazolhatnánk jövőre. De hosszútávon nem kell félteni a klubot.Úgy ér 70-et, ahogy Bale 91-et.
Én értem, hogy szomorúak vagyunk Alexis távozása után, de azért ettől a játékoscserétől nem fog a csapat csődbe menni, és nem is megy tönkre.
Ha meg beválik, nincs miről beszélni.
Én úgy tudom, 45 plusz Etoo, de a kameruni egy év múlva ingyen mehetett volna a lejáró szerződése miatt.Ibráért mi 70t adtunk
Szerintem csúcsformájában Torres hasonló szint lehetett, mint most Suarez, ő nála inkább az volt a baj, hogy már közel sem csúcsformába lett annyiért leigazolva.Másrészt Torreshez mérni, ha érte korrektnek véled csúcsformájában az 50-et, akkor nem tudom, Suárez 100 alatt akármennyiért is hol nem korrekt.
-
- Llegenda del Barça
Még inkább pontosítva az adatokat. Ibráért mi 70t adtunk, Ribery detto az, mint Rooney. Nem vt ő olyan csúcsformában az OMben, mikor váltott, mint amit később letett Münchenben. Meg az vt 2007ben, közel nem ilyen árak mellett. Torresnél ha Chelseare gondolsz, akkor nem lehet azt mondani, h ő is csúcsformában váltott, mert azon ősze a 'poolban már gyenge vt. Szóval egy rosszabb formában lévő Torresért adtak 50t, mi lett vna, ha azon ősszel is előző évi teljesítményét hozza?Rumig írta:Egyrészt Ibráért nem is tudom, melyik csapat adott 66-ot, aztán Rooney sosem váltott csúcsformában csapatot... Másrészt Torreshez mérni, ha érte korrektnek véled csúcsformájában az 50-et, akkor nem tudom, Suárez 100 alatt akármennyiért is hol nem korrekt.Klaczy írta:Talán még egy év és ez a vezetőség csődbe viszi a csapatot.
Suarez hol ér 70-80 millió eurót? Ibrahimovicsokat, Rooneykat, Torreseket, Riberyket, adtak el csúcsformában 50 körül...
Megéri, nem éri meg... kár ilyeneken vitatkozni. Főleg ha mai árakat nézzük... ezt szem előtt kell tartani, mert a helyzet csak rosszabb és rosszabb lesz valsz...
Alexis elvesztése valahogy nagyon fájó nekem. Nem így kellett volna történnie a dolognak. Lehet rá hideget meleget mondani de csupa szív volt és mindig a velét is kihajtotta. Nagyos sajnálom, és szerintem szükség lenne rá még a jövőben. Nem vagyok benne biztos, hogy lesz a közeljövőben méegy iylen csupaszív hajtós izomeber igazolásunk.

-
- Entrenador del Barça
Egyrészt Ibráért nem is tudom, melyik csapat adott 66-ot, aztán Rooney sosem váltott csúcsformában csapatot... Másrészt Torreshez mérni, ha érte korrektnek véled csúcsformájában az 50-et, akkor nem tudom, Suárez 100 alatt akármennyiért is hol nem korrekt.S.Agüero írta:Úgy ér 70-et, ahogy Bale 91-et.Klaczy írta:Talán még egy év és ez a vezetőség csődbe viszi a csapatot.
Suarez hol ér 70-80 millió eurót? Ibrahimovicsokat, Rooneykat, Torreseket, Riberyket, adtak el csúcsformában 50 körül...
Menjen Iniesta is az Arsenalba legalább jövőre Arsenal szurkoló leszek... így tönkretenni egy ekkora csapatot művészet!
Én értem, hogy szomorúak vagyunk Alexis távozása után, de azért ettől a játékoscserétől nem fog a csapat csődbe menni, és nem is megy tönkre.
Egyébként meg igen, Bale 91-éhez meg Neymar 86-jához képest nézve a 70 több mint bombaüzlet. Persze csak ha beválik. (Nyilván reálisan már nem lehet megítélni a játékosok értéket, annyira elszálltak az árak)
2006. május 17., 2009. május 27.,
- MatyiG
- Adminisztrátor
Úgy ér 70-et, ahogy Bale 91-et.Klaczy írta:Talán még egy év és ez a vezetőség csődbe viszi a csapatot.
Menjen Iniesta is az Arsenalba legalább jövőre Arsenal szurkoló leszek... így tönkretenni egy ekkora csapatot művészet!

Végre megindultak a dolgok eladások terén is. Afellay, Bojan, Oier, Tello és Song még "gazdára vár". Remélhetőleg ez az öt játékos gyorsan fog tudni távozni. Annak is örülnék, ha Xavi maradna még egy évet és Roberto kerülne kölcsönbe egy évre valahová. Roberto-nak is jót tenne és a csapat számára is hasznosabb lenne még Xavi. Alves eladása is jó ötlet lenne, kivéve ha egy 35 milliós Cuadrado-val pótolnánk, amikor van egy klasszikus jobb bekkünk Montoya személyében, aki a büdös életbe nem kerülne a kezdő közelébe Cuadrado érkezésekor, aki megoldást biztos nem jelentene hátul. Jobb lenne, ha Alves maradna és esetleg Montoya mögé szorulna. Más kérdés a dolog anyagi oldala, egy évet jó lenne Dani-val hosszabbítani. A legjobb persze egy olyan jobbhátvéd lenne, aki jobb, mint Montoya és akkor Alves mehetne (akár 10 millió alatt is).
- Nervo
- Capitá del Barça
Alexis elvesztése után engemet pl.csak is akkor tudnának megnyugtatni zubiék, hogyha súárez mellett mostmár tényleg elhoznánk hummelst.
Remélem a védőkérdést nem fogják elsumákolni. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- danianevem
- Entrenador del Barça
Azért ennyire nem szörnyű a helyzet, főleg, hogy az átigazolási szezon még csak most kezdődik igazán... Alexis helyében én is váltottam volna, itt nem kaphatja meg azt a szabadságot, ami mellett igazán él. Lásd a VB-n nyújtott játékát.Klaczy írta:Talán még egy év és ez a vezetőség csődbe viszi a csapatot.
Az árak meg folyamatosan felfelé ugrottak, a realitást már rég nem szabad keresni. Ha abból indulok ki, hogy Bale közel százért kelt el, akkor Suarez nagyjából reális áron érkezik. Más kérdés, hogy én ebből a 80-ból inkább 2 klasszis védőt hoznék, még így Alexis távozása mellett is.
Talán még egy év és ez a vezetőség csődbe viszi a csapatot.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ott magának kellett kiharcolnia a helyzeteket, itt meg pazar kiszolgálásban lesz része, 50-nél több gól a minimum..Messithebest írta:na igen ez szép és jó, de a poolban ő volt a csapat sztárja, itt pedig itt van egy 4x-es aranylabdás és a világ egyik legtehetségesebb szélsője is(Leo+Ney).

Amúgy tényleg kérdéses, hogy mennyire sikerül ennek a hármasnak csapatként működnie majd, ha megoldják, akkor a Ronnie-Eto'o-Messi trió szintjére léphetnek, ha meg nem, akkor valaki röpülni fog közülük év végén gondolom..
De végre jó lesz egy olyan emberen látni a 9-es mezt hosszú idő után, aki "jogosan" viseli azt. Már ha Suárez kapja.

http://barcanoticias.blog.hu/2014/07/10 ... ore6497863" target="_blank
Cuenca is elkelt!
Affelayról és Songról van valami hír ? Songot szerintem a vezetőség már 15 ért is odaadná valakinek , csak vigyék már. Pont abból a csapatból jött el , ahol beleillett a játéka , a Barcába nem ilyen KVK kellett.
Most Masc megmutathatja , hogy miért is hoztuk el valójában. Remélem kitolja Busquetset a kezdőből , ( Nem azért mert nem szeretem , csak , mert neki is megnőtt az arca és kezdi le****i az egészet) majd megtanulja , hogy ne vegye félvállról az egészet. És egyébként is kell a pályára egy vezér , és ez Mascherano. Én még a CSK karszallagot is neki adnám.
Cuenca is elkelt!
Affelayról és Songról van valami hír ? Songot szerintem a vezetőség már 15 ért is odaadná valakinek , csak vigyék már. Pont abból a csapatból jött el , ahol beleillett a játéka , a Barcába nem ilyen KVK kellett.
Most Masc megmutathatja , hogy miért is hoztuk el valójában. Remélem kitolja Busquetset a kezdőből , ( Nem azért mert nem szeretem , csak , mert neki is megnőtt az arca és kezdi le****i az egészet) majd megtanulja , hogy ne vegye félvállról az egészet. És egyébként is kell a pályára egy vezér , és ez Mascherano. Én még a CSK karszallagot is neki adnám.
- Messithebest
- Director del Fútbol
na igen ez szép és jó, de a poolban ő volt a csapat sztárja, itt pedig itt van egy 4x-es aranylabdás és a világ egyik legtehetségesebb szélsője is(Leo+Ney).visca el barca írta:nagyon. ha csak fele annyit ad mint a poolban, már akkor megérte. sztem jelenleg az egyik legjobb csatár európában, bőven top 5-ös még a baromságai ellenére is. és mondjuk costával ellentétben ő évek óta fossa a gólokat, nem egyszezonos gyerek.Messithebest írta:Sanchez mostmár hivatalosan is elment, úgyhogy jöhet Suarez! nagyon kíváncsi leszek h mennyire érte meg ez a "csere".
mindazonáltal ha a nyáron valaki azt mondja hogy fabregas+alexis+10 (20...30..) akkor nem biztos h elfogadtam volna, még annak ellenére h sem a spanyolért, sem a chileiért nem rajongtam.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- visca el barca
- Presidente del Barça
nagyon. ha csak fele annyit ad mint a poolban, már akkor megérte. sztem jelenleg az egyik legjobb csatár európában, bőven top 5-ös még a baromságai ellenére is. és mondjuk costával ellentétben ő évek óta fossa a gólokat, nem egyszezonos gyerek.Messithebest írta:Sanchez mostmár hivatalosan is elment, úgyhogy jöhet Suarez! nagyon kíváncsi leszek h mennyire érte meg ez a "csere".
mindazonáltal ha a nyáron valaki azt mondja hogy fabregas+alexis+10 (20...30..) akkor nem biztos h elfogadtam volna, még annak ellenére h sem a spanyolért, sem a chileiért nem rajongtam.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messithebest
- Director del Fútbol
Sanchez mostmár hivatalosan is elment, úgyhogy jöhet Suarez! nagyon kíváncsi leszek h mennyire érte meg ez a "csere".

Egyik fél sem hozta nyilvánosságra a vételárat. Remélem azért megtudjuk majd azt is és nem csak találgatni kell.
Állítólag: Arsenal pay around 45M for Chilean forward Alexis Sanchez (25). Barcelona get 42M, former clubs like Udinese also get a part. [catradio]
Állítólag: Arsenal pay around 45M for Chilean forward Alexis Sanchez (25). Barcelona get 42M, former clubs like Udinese also get a part. [catradio]

-
- aka Game90
Hivatalos: Sánchez a Senal-é.
Official: Arsenal announce the transfer of Barcelona forward Alexis Sanchez (25).
Official: Arsenal announce the transfer of Barcelona forward Alexis Sanchez (25).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!