Hát azért ezt nem mondanám. Egy messi-Suarez Neymar triót azért bőven erősebbnek érzek, azt pedig imádnám, ha így állna fel a középpályájuk. Persze jó nevek, de úgy szaladnának át rajtuk, mint kés a vajon.zola8787 írta:Lényegében a Madrid ezzel a vétellel jobb lesz egyénileg, mint a Barca. Elől CR - Benzema - Bale, mögöttük Di Maria - Modric - Kroos, hátul Ramos - Pepe + 2 valaki. (mondjuk így ki védekezne, Khedira úgyis kezdő lesz ha nem adják elFeast4 írta:Kroos megvétele szerintem nagyobb fegyvertény lehetett volna mint Suarez idehozatala. nem volt drága és olyan hihetetlenül lát a pályán, hogy Xavit vagy Nedvedet idézi. Úgyanakkor gyors erős és elképesztően jól lő. Ha a hír igaz a Madrid sokkal erősebb lesz vele. És a legnagyobb bajom még mindig.
VÉDŐ? Komolyan ezt a vezetőséget a holdra kéne lőni...)
De az egész úgyis ott fog eldőlni, hogy mit is alkalmaz majd LE, és beválik-e.
Suarez leigazolását én alapjában véve nem tartom rossz ötletnek. Legalábbis abból a szempontból, hogy ha tényleg középcsatáros játékot akar Lucho meghonosítani (ami a felröppent nevekből elég valószínűnek tűnik) akkor a legjobb jöjjön és ne egy Higuain vagy Llorrente-szintű játékos.
A védelmet pedig most már komolyan kell venni. Suarez már szinte itt ís van, a középpályára nem igazolunk már senkit, kapusok vannak, ezentúl nincs kérdés. Ha az eddig kiadott pénzt és az elköltött összegeket figyelembe vesszük, akkor nem kell spórolni a minőségen. Ezért sem értem ezt a Mangala-ügyet.zola8787 írta:A védelmet nem fogják elviccelni nálunk (nagggggyon remélem). Suáreznek örülök ha jön, kell egy gólerős csatár, mert ha Messi nem lő, más sem fog, láthattuk a szezon végén is. Nevek alapján rosszabb lényegesen a védelmünk, de a bajnokságban sem kaptunk aránylag sok gólt, emellett viszont sokszor nem lőttünk 1nél többet (Végén Atletico, Elche, Granada).
VV-vel amúgy mizu? Eligazolt már?
Hummels-szel kapcsolatban nekem kizárólag annyi a kifogásom, hogy vele lenne 2 nagyon lassú kh-nk a kezdőben+Bartra sem egy gyorsvonat, Alves miatt pedig ez még nagyobb hátrány. Ezt nagyon nehéz lesz megoldani, kivéve, ha a kp-s védekezés működni fog.
Azt viszont máig nem értem, hogy jobbhátvédet miért nem keresünk. Alves jövőre így is-úgyis koccol, ráadásul ingyen, a bünti miatt nem is pótolhatjuk és lesz egy szem Montoyánk kb. 60 meccsre.