Egyetlen előnyét tudtátok megemlíteni, hogy olcsóbb. Ez viszont ütős érv olyankor, ha ez is szempont, ezt megértem.
Én is rengeteget játszottam betonon, valamikor csak az volt és salak, műfüvet tv-ben láttam vagy max. újságban, mint "nyugati csodát".
A beton azért undorító, mert nincs semmi rugózása, helytelen szakkifejezéssel élve"visszaüt", magyarul sokkal jobban nyírja azokat a dolgokat amit említettem. Persze vannak régi típusú termek, ahol nincs alápárnázva, így az sem sokkal különb, de manapság már sok helyen így csinálják, sokkal kímélőbb.
Persze nem tizen-huszonévesen fogod ezt érezni, hanem majd 40 felett, akkor, mikor reggelente úgy érzed felkelni sem bírsz az esti foci után.
A stadionépítési mánia helyett egyébként inkább műfüves kispályákra kellene beruházni mindenhol és nem aranyáron adni a bérleti jogot, hanem éppen a tömegsportot kellene támogatni, hogy mindenhol, mindenkinek elérhető legyen.
Meggyőződésem, hogy a magyar labdarúgásnak is sokkal jobbat tenne, ha a semmire való akadémiák helyett egy nagyobb tömegbázisból lehetne meríteni.