Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Volt egy cikk itt az oldalon.Vakmacska írta:hát, én nem értem továbbra sem, hogy minek ő ide.
Miből gondolod hogy marad? Volt valami cikk?roby122 írta: Alves pedig maradni fog...
Fabregasból bejött 33 millió , az nagyjából elment a kapus posztra.S.Agüero írta:120 millióról beszéltek, szóval nem hiszem, hogy nem tudnánk kiadni 79-et...
kicsit Eto'o -s déjá vu-m van.... emlékszem mikor az egyébként pazar szezont futó ,ígérem, hogy mostantól jó leszek edzőbá' Samut, filléres alapon beépítve a Zlatan transzferbe elherdáltuk és hoztuk a tényleg öltöző és közhangulat megbontó/ bomlasztó, nálunk tiszavirág életű Ibrát helyette.Fecooo írta:gyerünk, így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Akkor amíg az eltiltása szól, kölcsön kell adni a koszovói csapatnak.visca el barca írta:ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
ha a tiltás ellenére edzene, a hiéna újságírók uis lencsevégre kapnák.LG írta:Az meg vicces, hogy Suarez nem is edzhet. Ezt hogyan tudják ellenőrizni? Mindenhova kísérgetik?
Ha megy, remélem az Arsenalba, oda szerintem illene a játéka.visca el barca írta:sajnálom szerencsétlen gyereket, rossz érzés lehet neki, hogy majd ő lesz a hibás, hogy nem jöhetett suarez. elég degradáló lehet...Fecooo írta:gyerünk így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
sajnálom szerencsétlen gyereket, rossz érzés lehet neki, hogy majd ő lesz a hibás, hogy nem jöhetett suarez. elég degradáló lehet...Fecooo írta:gyerünk így tovább! kell a pénz a vámpírra és adjátok el húsként a csupaszív és alázatos Alexist! brávó!!!![]()
![]()
Barcaman1993 írta:A Mundo szerint Zubi és L.E. együtt döntöttek a középpályás kérdésről, ahol a 2 jelölt Rakitic és Toni Kroos volt. A választottat ismerjük.
Lehet egyszerűbb lenne Hágai Emberjogok Bíróságára menni, mert az nonszensz, h még edzeni se eddzhet a csapatával. A munkához való jogát teljes mértékben megsértették vele. Szerintem ha Hágán nem elég gyors a tárgyalás de a javára ítélnek akkor a FIFA fizethet majd neki meg a csapatának, ami azért elég nagy pofon lenne nekik.palesz77 írta:Emberi jogokat sért Suárez eltiltása a 'National Human Rights Institution of Uruguay' szerint - nem tudtam hogy fordítsam. Gondolom ők azért valamennyire csak értenek hozzá.. Úgyhogy nagyon bízok benne, hogy bíróságra viszik Suárezék, és csökkentik is a büntetést.
.. james rohadtul nem csatár...igen hol volt eddig.. 9 gól és ha jól emlékszem még több gólpassz...LG írta:Léfe írta:Rodriguez eddig hol volt, tavaj a Monacoban 9 golt rugott, kevesebbet min Pedró. Olyan lesz, mint Thorgelle a két német gól után.![]()
Eddig amúgy én sem nagyon figyeltem a srácot, de gondolom vmit már le kellett tennie az asztalra, hogy 45 millióért megvegyék.