Mezner2 írta:Meg Bale meg CR is ...Realboy94 írta: Varane is, de lehet még Ramos is, de az már valszeg nem. De még utánanézek, csak most nincs időm.
![]()
![]()

1. reálisnak nem mondanám, de megoldották máshogy a többi kifizetését... "Az más kérdés, hogy mi nem tudtuk, hogy a Neymar családhoz megy a nagy része." és ez volt itt a legnagyobb probléma, ebből is lett ez Cases-ügyBarcaman1993 írta:
Ezt már párszor kitárgyaltuk, mélyen nem mennék bele, de pár dolgot azért írok.
1.57 millió teljesen reális ár volt érte. Az más kérdés, hogy mi nem tudtuk, hogy a Neymar családhoz megy a nagy része.
2. Ha már a 40 milliós családi pótlékról beszélünk, akkor nyilván tudod, hogy a Real 60-at ajánlott nekik.Akkor mis is történt volna, ha a Realba igazol? Csúnya, rossz Barcelona!
3. Az elővásárlási joggal nem tudom mi a probléma. Vagy kikötnek nálunk (nyilván jóval olcsóbban), vagy eligazolnak máshova és visszakapjuk a pénzünket. Egy esetben nem vagyunk a pénzüknél, ha a Santosban vonulnak vissza... Azért erre valljuk be, nem nagy az esély.
4. Aláíráspénz: az összes átigazolásnál ez jelen van, csak nem kötik senkinek sem az orrára. Gondolod a világ legdrágább igazolása ingyen írt alá Madridban? De nyugodtan Ibrát is idevehetem, amikor idejött. Ebből megint a szokásos hőzöngök vertek nagy vihart, holott nem tudnak semmit az ilyen háttérinfókról...
5. Nyilván ezt az alapítványost én sem tudom hova tenni...
Remélem így azért tisztább a kép. Gondolom azt te sem hiszed el, hogy Ronaldo 80 millió font mindennel együtt összesen (de nyugodtan írhattam volna bárki mást, csak talán ő a legjobb példa erre).
2. Nem tudom mennyit ajánlottak volna, ötletem sincs, ahogy gondolom te se láttál erről hivatalos papírokat, Perezt ismerve benne van az amit írtál, de kétlem, hogy elnökváltás meg bírósági ügyek kellettek volna ehhez, hogy ez kiderüljön és ez utóbbiról szól ez az egész megint, mert még mindig egy nyilatkozat miatt érdeklődtem, ami elég érdekesen mutatott számomra.
3. Maradjunk annyiban, hogy ne legyünk naivak, te is tudod, hogy miről szólt igazából az az elővásárlási opció, de ha valaha is visszakerül a Barcához az a pénz vagy valamelyik itt fog közülük rohangálni én leszek az első, aki írni fogja, hogy tévedtem.
4. Átutal a Barca 40 milliót és még kap 10 millió aláíráspénzt? ez komoly? Nem az aláírás pénzzel van baj, csak a kettő együtt nálam valahogy nem fér össze.
5. ezt én sem... és még volt 2 ilyen szépség is:
-Marketing tevékenységért 5 évre összesen 4 millió euró kifizetése. A klub értelmezése szerint Brazíliában a legjobb ügynöki tevékenységért fizet az egyesület.
-A Barcelona összesen 2,5 millió eurót fizet az N&N-nek, tehát Neymar szüleinek a cégének játékosmegfigyelői tevékenységért.
amúgy itt a cikk
de tényleg fejezzük be, mert nagyon elkanyarodtunk a témától és tényleg ezerszer átrágtuk már ezt.